Tuk na luk

Samo sto je to generalno stav ljudi a niko da argumentuje
Па ако је став људи.
Хоће ли ти ти људи помоћи, решити проблем?
Сви ми имамо различите ставове, предрасуде... И сама имам неке круте ставове, сигурно много грешим.
Ниси дужна никоме да се правдаш.

Pojacavanje agresije kada se zrtva manipulacije otrgne kontroli i suprotstavi. Ima li izlaza iz vrzinog kola?
Klin se klinom izbija.
Takvog ili takvu (jer ima i žena koje su agresivne prema svojim muškarcima :mrgreen:) jedino lečenje dvokorak može sprečiti. Dvokorak. Prvi korak, lepo kulturno upozoriš, a budući da to relativno retko deluje onda ide drugi korak.
Tambura. :lol:
Mog druga Dejana je zena tako picnula koznom torbom po sred face da je pao na ledja.
Nije da huskam ovde na javnom forumu, ali od tad u njihovoj kuci vlada mir...

Upravo zbog dece se i treba razvesti.
Svakako!
Mi smo se razišli, deca još mala. Nisam htela da gledaju svađe i nesrećnu mamu a kamoli viku, udaranja i slično do čega nije ni došlo, jer sam na vreme otišla u drugi stan. A on je posle hteo da svi kao živimo zajedno ali da on i ja ne razgovaramo!? Pa sad zamislite šta bi ta deca živela svaki dan?! Mane dolazi u obzir, život ima smisla da smo srećni a ne drpimo. Rekla sam mu nije moja majka mene rodila i volela da i trpela takav život, ma ni 1 sekund ne bih razmišljala.
Deca su super. Nikad nisu videli svađe, osim ispred vrata kada ih je on vraćao, obavez o strele. Ali ja sve na humor sa njima, kao ma pustite mamu i tatu ko miš i mačka hehe, oni se smeju.

Back