Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.598
Necu dalje....izvinjavam se ako sam pogresio...prijatan dan.moje 13 godina staro dete je izgovorilo ...mama molim te hajdemo odavde...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Necu dalje....izvinjavam se ako sam pogresio...prijatan dan.moje 13 godina staro dete je izgovorilo ...mama molim te hajdemo odavde...
Јесте ли сада добро?moje 13 godina staro dete je izgovorilo ...mama molim te hajdemo odavde...
nisi pogrešio ništa, samo nisu svi razumniNecu dalje....izvinjavam se ako sam pogresio...prijatan dan.
i više od toga...Јесте ли сада добро?![]()
Ma daj molim te ne trubi, ja se sutala u guzicu od srece kad se moji razveli, mnogo su toksicniji vecinski brakovi.Ne verujem da ta nepogresivost ide dotle da ispusti dete na beton, sto je paralela psihickom ostcenju pri razvodu roditelja....
Не нервирај се бзвз.Ali to trubljenje slusam godinama, deca razvedenih bla bla molim da mi jednom neko tacno i argumentovano objasni sta je tacno osteceno a moze i link ka istrazivanju.
Samo sto je to generalno stav ljudi a niko da argumentujeНе нервирај се бзвз.
Чувај снагу и нерве. Врло важно ко шта прича. Сви причамо нешто...
Па ако је став људи.Samo sto je to generalno stav ljudi a niko da argumentuje
ja obicno loopam nestoНе нервирај се бзвз.
Чувај снагу и нерве. Врло важно ко шта прича. Сви причамо нешто...
Hahaha, znas kada bih te skontalaJb.t pil ti zivalight je
Ups! Promašila temuRadimo.
Pojacavanje agresije kada se zrtva manipulacije otrgne kontroli i suprotstavi. Ima li izlaza iz vrzinog kola?
Mog druga Dejana je zena tako picnula koznom torbom po sred face da je pao na ledja.Klin se klinom izbija.
Takvog ili takvu (jer ima i žena koje su agresivne prema svojim muškarcima) jedino lečenje dvokorak može sprečiti. Dvokorak. Prvi korak, lepo kulturno upozoriš, a budući da to relativno retko deluje onda ide drugi korak.
Tambura.![]()
a jes, ovo nije politikaPojacavanje agresije kada se zrtva manipulacije otrgne kontroli i suprotstavi. Ima li izlaza iz vrzinog kola?
Svakako!Upravo zbog dece se i treba razvesti.