- Poruka
- 55.168
Pojacavanje agresije kada se zrtva manipulacije otrgne kontroli i suprotstavi. Ima li izlaza iz vrzinog kola?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kursevi samoodbrane.Moze i kratka bajka kako se zastititi od nasilja u Srbiji?
Pojacavanje agresije kada se zrtva manipulacije otrgne kontroli i suprotstavi. Ima li izlaza iz vrzinog kola?
I nad "popom",..."pop"!Ima. Brat bokser.![]()
Nema, sve dok si u njemu.. i ne sme postojati razlog za ostanak u istomIma li izlaza iz vrzinog kola?
Ne citas pazljivo srebroNema, sve dok si u njemu.. i ne sme postojati razlog za ostanak u istom
Diskutujemo uopstenoKo te dira?
Da mu od'ma pokažemo, šta je agresija!
Neko te zlostavlja i postaje još luđi kad mu se suprotstaviš pa pitaš ima li izlaza iz toga jel?Ne citas pazljivo srebro![]()
A jb g srebro.Neko te zlostavlja i postaje još luđi kad mu se suprotstaviš pa pitaš ima li izlaza iz toga jel?
Ima, da budeš istrajna i strpljiva i najjača što možeš!Pojacavanje agresije kada se zrtva manipulacije otrgne kontroli i suprotstavi. Ima li izlaza iz vrzinog kola?
Možemo mi ovde ,...ali sa takvima inače nema diskusije!Diskutujemo uopsteno![]()
Nema diskusije, ali ima načinaMožemo mi ovde ,...ali sa takvima inače nema diskusije!
Recimo?Nema diskusije, ali ima načina
Zavisi mnogo od toga kakva je vrsta agresije u pitanju...Recimo?
Nažalost kod nas je sve to slaba vajda.Prijatelji, porodica, institucije?
Nema agresije na agresiju pogotovo ne tamo gde su umešana deca.Mislim da je bitno da pises javno o tome, barem dokle mozes @Danik
Znaci agresija na agresiju i dokle tako?