Tuga....kada naidje.....

Kako ponekad zna biti tesko,kad stignu secanja i boli....sakrila bih to od svih...najvise od onih koje volim....sakrila bih sve,ali ne mogu kriti,jer oci boje tuge sve govore....
21641418104612194270117.jpg

Zasto su muske pjesme tuznije
kad zensko srce je puno ranjivije
zasto uz muske pjesme se popije
a kada smo i mi tuzne se ne smije
nije posteno, nije posteno

Sto bih ja nocas trebala raditi
negdje u tami sobe osamiti
da bit ce bolje sama se tjesiti
a nista se suzama ne moze rijesiti
nije posteno, nije posteno

I ja cu nocas piti zbog vjestice
jer bile smo najbolje prijateljice
jedinu ljubav mi je otela
nek' im je sudbina oboma prokleta
i ja cu nocas piti zbog vjestice
jer bile smo najbolje prijateljice
neka se pjeva, pije i razbija
kad zena placa to se ne odbija
first_blonde.jpg

cryingangel1024x7681812.jpg
Suza, suza u mom oku... Osecam da me prati, svaki moj korak.. I vise nemam snage boriti se s njom... Postaje deo mog zivota.. Postaje mi najbolji prijatelj... Jer ona je uvek tu uz mene kad sam tuzna, jedino sto ne zna kako ublaziti tu bol zbog koje se sliva niz moje lice...

Steta sto se mudrost plaća najvišm cenom. Mladošću. Da se opet rodim, sve bih isto radila. Verujem u ono šta verujem, volela sam ono šta sam volela, istinski izgarala za ono šta sam smatrala vrednim te borbe. Zaista jesam. Požrtvovana bila. Bog nam ioanko stavlja malene preprekice i samo onolike za koje je siguran da ih mozemo podneti. Tada su ta cetiri zida, bila soba za tugu. Suze su padale, i bol je bio nemerljiv. Iskreno mi je zao, ja nikada ne bih ostavila ono u sta verujem da istinski ume voleti. Moj je moto uvek bio taj, ostati svoja, pa cak i po cenu unistenja svog, nisma mogla da povredjujem ono sta celim svojim bicem volela sam. Samo je to bilo u glavi, ne povrediti . Ne povrediti. Ne naneti zlo, cak i kada neko zasluzi. Ja imam taj visi cilj, gde meni karakter nije dozvolio da radim to, sta si meni radio ti. Sada kada je sve proslo, ostaje jedan dobar osecaj. Mogu sebe pogledati u ogledalo, i ne stideti se sebe. Izdrzala sam poraz stoicki i da ostanem to....Neokaljana. To je najbolja uteha.

Ponekad i prinčevi Meseca tog poprime tamne obrise duše...
...kada covek dozvoli da u njemu proradi ona tamna strana.Kod nekoga na mahove.Kod nekoga sveprisutna.Činjenica da je svi imamo.Tu manje lepu stranu.Neko u obliku mana malo vecih, neko u obliku istinski losih dusa, kojima nije stran plač, uvreda.Naneti zlo.Sretala u ljudima.Ali samo jednom obris duše tamnog Meseca.U takvoj i tolikoj meri.Da te satre.Da se ne okrene.Da savesti nema.O dusi da i ne govorim onda.Jer ipak je to izgleda to, tama, pa kakva god bila, Mesec je to i nikad Suncem ne moze postati.Jer i kada je sjajan u belini, druga duse sjaji tamom, u svetlosti tmine..i ne kazu zalud, da ti ne dao Bog da kazujes najvrednije i da se pozalis na zlo onom ko ti zlo misli, da kazujes istinu zlonaumnom...vecega mu dobra ne mozes napraviti.Ucinices mu dobro. :kiss:

Gledam te. Ti si, a nisi.
Ruke su tvoje. A nisu.
Bar mi pismo napiši
da vidim po rukopisu.

Gledam te. Sneg na kosi.
I korak isti. Drag.
I vetar pahulje nosi
i zameće ti trag.
Gledam te. A sneg sipa.

I sve te više znam.
U sobi miriše lipa.
Ponoć je. Opet sam.