...indigo child...
stubborn heart
- Poruka
- 9.751
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada osmeh ne zaliči na sebe ,
Zgrčeni ostaci se rasipaju i tonu u ono šta su oduvek i bili..ništa..
Privid kao maska za nepitanja ,Pogledajte prilog 1366557
Disanje kao opomena.
Lomača od svega obesmišljenog i nebitnog.
Spalila sam svoje priče ,
Samilosno i bez zlobe.
.........
Bila je to eutanazija
Bio je to jedini izlaz iz same sebe.
NeNema leka za to.
Pogled na jezero ,ono sa druge strane ,tugu pretače u tupu sviknutu bol. Teši na beznadni način ,teško razumljiv onima koji ne znaju za tu staru priču.
Miris vode je tako konačan ,da shvatam koliko je jednostavno izabrati izlaz.Oduvek je tako bilo.
Slike u talasima moj su svet ,gde pravim meleme za sebe ,kad postajem odlazeća.Pogledajte prilog 1374258
antidepresiv.Nema leka za to.
Depresija i tuga nisu isto.antidepresiv.
Jesu. Iz razloga sto tuga vodi u depresiju. Ako je konstantno tuga, to je depresija. Antidpresiv bustuje hormon srece, i onda nestaje tuga...Depresija i tuga nisu isto.
Pitanje je !Jesu. Iz razloga sto tuga vodi u depresiju. Ako je konstantno tuga, to je depresija. Antidpresiv bustuje hormon srece, i onda nestaje tuga...
Depresija je kad si down. E sad klinicka je kad hoces da izvrsis samoubistvo i kad se zatvoris u sebe.Pitanje je !
Ja ceo život teglim neku sjetu i tugu sa sobom , pitanje je i da li je moja više ?
A ne znam za depresiju !
Voleo bi da oprobam depresiju , ali nemam vremena nikako za nju !
Pitanje je !
Ja ceo život teglim neku sjetu i tugu sa sobom , pitanje je i da li je moja više ?
A ne znam za depresiju !
Voleo bi da oprobam depresiju , ali nemam vremena nikako za nju !
Uvek sam se pitala šta se to krije u očima lica sa starih fotografija.S bezbedne prošlosti poručuju mi nemušto da se čuvam tog lutanja .Lako je zalutati u ludilo tuđih uspomena ,okrznuta bolnom nostalgijom i starim čežnjama.Još lakše utopiti se u davnim ljubavima i nadom.Bezbroj je misli utkano u zaleđenim pogledima ,kojim me dozivaju ali i brane da im priđem.
Splesti se sa prošlošću je preživljavanje koje me nosi u svet koji ne razumem.
......
Jer moje danas nije moje.Pogledajte prilog 1382445