Tudjina!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad_LupimLupim:
Ma ok, sve je QL, samo nemoj da coveka zadrzavas bez potrebe i da mu gajis laznu nadu da je veza ozbiljna, reci mu lepo nije to to i terajte dalje oboje... nece ti pasti kruna s glave, ako neko vreme budes sama.

Nisu one toliko postene. Tesko da ce ijedna to napraviti.

HeRoInA_84:
Sto se tice zajednickog letovanja, bio mi je bedak da ispalim staro drustvo, pa smo odlucili da svako ide sa svojim drustvom... Ipak su mi draze osobe sa kojima sam od detinjstva od osobe sa kojom sam tada bila godinu dana u vezi! I mislim da je to ispravno razmisljanje.

A sto se tice kajanja... Recimo da dovoljno govori to sto je to bila poslednja moja prevara!
Ahhhhhh yebote sto si mi ti neka opsna...moja poslednja prevara.. :roll:

Kad_LupimLupim:
Ma ok, sve je QL, samo nemoj da coveka zadrzavas bez potrebe i da mu gajis laznu nadu da je veza ozbiljna, reci mu lepo nije to to i terajte dalje oboje... nece ti pasti kruna s glave, ako neko vreme budes sama.

A odakle ti ideja da JA nisam za ozbiljnu vezu???!!!
Joj, pa mene ovde niko ne razume... Shmrc... :cry:

sinnke:
Nisu one toliko postene. Tesko da ce ijedna to napraviti.

Silno gresis, sinnke! Probala sam da budem postena i da mu kazem da nasa veza, bolje reci "veza" ocigledno ne vodi nikuda, ali on je taj koji je ispao los u celoj toj prici i nije mi dao da odem i prekinem sve to...
Ali, sve je to daleka proslost i sada se ispostavilo da je ipak bio u pravu... :D
Na kraju je sve doslo na svoje mesto... ;)

HeRoInA_84:
Silno gresis, sinnke! Probala sam da budem postena i da mu kazem da nasa veza, bolje reci "veza" ocigledno ne vodi nikuda, ali on je taj koji je ispao los u celoj toj prici i nije mi dao da odem i prekinem sve to...
Ali, sve je to daleka proslost i sada se ispostavilo da je ipak bio u pravu... :D

Sta ti ovo znaci? Da vam se sex poboljsao?

HeRoInA_84:

izvini...
STA JE, JBT, OVO???? :shock: :shock:
"zli", ti nije dao da odes??????? hey! molim te... drzao te je vezanu na tavanu dok nisi pocela bezuslovno da ga obozavas????? kakav komentar.....

zanimljivo... :shock:
ok... dva na jedan.. ne mogu da osporim, moguce da vama tako deluje..
moracu da pripazim na sebe... :roll:

ali bas naprotiv... mislim me ne tumacite pravilno?
onaj post je bio u odbrani decka.. "napala" sam nju...

livija:

Ma jesi ti nju napala, nego se vidi inace iz tvojih postova da jako mrzis muskarce. Opusti se kuliraj naleteces i ti na nekog s kim ce ti biti super.

McMillan:
U, al' ti mrziš muškarce...
Ja to nisam primetio...
Inace svaka osoba ima pravo na to da joj se neki pojedinac svidja isto kao sto ima pravo da joj se neki pojedinac i nesvidja... Kako ona tako i on... ;)
Svakako da svako nema isti osecaj prema svim pripadnicima jednog pola... pa sad ljutio se neko ili ne...

livija:

Ma da, opusteno... Napadas mene, a ispada da napadas muski rod... Sorry, ali verovatno je problem u tebi cim te ne kontaju! A iskreno, i ja te slabo razumem...
Mislim, kako mozes tako ostro da kritikujes kada apsolutno nisi upoznata sa situacijom?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back