Tudjina!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kaa:
@minon

"...@Kaa
...eto ti ga sad...ya samo pito..." - vidis - navodnici.
+ Pitaj gayshu za detalje,ona to upraznjava.

...pitaj geishu - ona to upraznjava...
...pitaj gayshu - on to upraznjava...
...pitaj geyshu - ono to upraznjava...

...pitaj q - koga sad da pitam, ko to upraznjava...?...

geisha:
kako prezivljavate kad ste odvojeno od partnera i dali ste sigurni da vas ne vara? i sta radite da ga sprecite da vas vara?

ja imam cyber sex s njim svaki dan, onda se trudim da sprecim sve potencijalne kandidatkinje da mu se pridruze, i pretim da cu ga ubiti ako doznam da me varao.... :twisted:

zasto je to bitno?? nije poenta biti NE prevaren, vec ostati NE POVREDJEN!!!!!!
sex je svima potreban, i zahtevati takvo odricanje od muskarca je apsurdno.. njima je sex neophodan, oni nisu u stanju da apstiniraju... uostalom kako mozes da ocekujes od nekoga da se odrekne necega samo zato sto ti to ne mozes da mu pruzis??? to nije fer. poenta je u tome da TI to ne osetis, sto je totalno druga stvar...

btw, ne mozes nikoga SPRECITI da te prevari... zavisi koliko te postuje... a ako se tako nesto i desi, nije kraj sveta... pa ne trebaju ti neopredeljeni ljudi...

i bijes ih varjachom
e mozesh da ga zamrznesh, ne morash u spajz, nece se pokvariti

e ali kad ti ponestane ideje za imena on mozhe da pita ljubavnice one su mashtovite

izvini ja sam uplashena

?:
i bijes ih varjachom
e mozesh da ga zamrznesh, ne morash u spajz, nece se pokvariti

e ali kad ti ponestane ideje za imena on mozhe da pita ljubavnice one su mashtovite

izvini ja sam uplashena

kako koje... sve je to potrosna roba, slabog kvaliteta...
nisu im neke ideje... onda trazim u crkvenom kalendaru!

ovo mi bas zvuci svetski: Shruti! sta kazes???

ne znam pametnija si od mene. je l si ti sad ustala

ne znam sranje mi je shruti, nesto mi nisu ni ona srpska imena tipa radovan, zhivadinka

ali ako imash muza koji to voli onda nehsot ne mozes da se preganjash previshe :I

je l idesh nekad u trojke

I ti se vratis iz tudjine i zakljucis da ti decko vise nije interesantanm yerbo si ga izidealisala silnim syber sexom i kazes mu (ukratko): "Gotovo!"!

Onda njegova glupost nesexanja sa strane postaje direktno srazmerna sa duzinom tvog izbijanaja iz njegovog dohvata... Mozda i gore.

geisha:
kako prezivljavate kad ste odvojeno od partnera i dali ste sigurni da vas ne vara? i sta radite da ga sprecite da vas vara?

ja imam cyber sex s njim svaki dan, onda se trudim da sprecim sve potencijalne kandidatkinje da mu se pridruze, i pretim da cu ga ubiti ako doznam da me varao.... :twisted:

Proslog leta mi je malo falilo da zapalim da ga nadjem na moru( a tek sto sam se vratila sa istog), ali sam odustala, jer sam imala svoje "spijune" tamo...
Na kraju je ispalo da on 99,9 % nije svrljao tamo, a ja sam ga za to vreme prevarila u rodnom mi gradu... :-D

I posle mi je bas bio bedak sto sam to uradila... :sad:

Tako da... Nije problem samo sta muski rod radi u takvim situacijama...

geisha:

Da li mu verujes kad ti kaze: Toliko mi je lepo sa tobom da mi nijedna ne pada na pamet...Ne izlazim ti ja po lokalima, uglavnom volim da pogledam neki film uvece.Kad imam jednu vezu ne pocinjem drugu...ja sam jako emotivan i dugo patim posle raskida...i bla bla bla...Elem sve to oni trtljaju pa se jadna zena eto nekako uveri da je najzad nasla ono za cim traga ceo zivot a kad naravno zadnja sazna da je on imao jos jedno 55 takvih pravih zena onda joj je kriv ceo muski rod...Ja mislim da je sve to jako slicno igri Loto..ako imas srece moze i okean da vas deli...ako nemas moze ti biti i vrata do vrata a on da okolo juri sojke...ne opterecuj se time....pa valjda sam nesto i naucila majku mu...od tih "vernih" muskaraca...Sto ne vidis ne boli te al sto cujes...i te kako...

ariela:
Da li mu verujes kad ti kaze: Toliko mi je lepo sa tobom da mi nijedna ne pada na pamet...Ne izlazim ti ja po lokalima, uglavnom volim da pogledam neki film uvece.Kad imam jednu vezu ne pocinjem drugu...ja sam jako emotivan i dugo patim posle raskida...i bla bla bla...Elem sve to oni trtljaju pa se jadna zena eto nekako uveri da je najzad nasla ono za cim traga ceo zivot a kad naravno zadnja sazna da je on imao jos jedno 55 takvih pravih zena onda joj je kriv ceo muski rod...Ja mislim da je sve to jako slicno igri Loto..ako imas srece moze i okean da vas deli...ako nemas moze ti biti i vrata do vrata a on da okolo juri sojke...ne opterecuj se time....pa valjda sam nesto i naucila majku mu...od tih "vernih" muskaraca...Sto ne vidis ne boli te al sto cujes...i te kako...
Znaci 100% si u pravu s tim sto bih ja jos dodala da nije bitno samo da ne znas tj. ne cujes vec da se to nikad ne oseti u njegovom ponasanju pa ti nece stvoriti ni razlog da sumnjas!

HeRoInA_84:
Proslog leta mi je malo falilo da zapalim da ga nadjem na moru( a tek sto sam se vratila sa istog), ali sam odustala, jer sam imala svoje "spijune" tamo...
Na kraju je ispalo da on 99,9 % nije svrljao tamo, a ja sam ga za to vreme prevarila u rodnom mi gradu... :-D

I posle mi je bas bio bedak sto sam to uradila... :sad:

Tako da... Nije problem samo sta muski rod radi u takvim situacijama...
Eh, jaci ste vi par kad ne idete na more zajedno...
A sto je jos grdje, posle svega ti je bio samo bedak!? Bash si se tesko pokajala... :lol:

Kad_LupimLupim:
A sto je jos grdje, posle svega ti je bio samo bedak!? Bash si se tesko pokajala... :lol:

Sto se tice zajednickog letovanja, bio mi je bedak da ispalim staro drustvo, pa smo odlucili da svako ide sa svojim drustvom... Ipak su mi draze osobe sa kojima sam od detinjstva od osobe sa kojom sam tada bila godinu dana u vezi! I mislim da je to ispravno razmisljanje.

A sto se tice kajanja... Recimo da dovoljno govori to sto je to bila poslednja moja prevara!

Moja poslednja veza je pukla jer smo bili odvojeni dve nedelje. Ona je tad bila na zimovanju. I dalje ne znam sta se desilo ali smo se valjda ohladili jedno od drugog. Ranije smo se vidjali svaki dan a onda je prslo za dve nedelje.

HeRoInA_84:
Sto se tice zajednickog letovanja, bio mi je bedak da ispalim staro drustvo, pa smo odlucili da svako ide sa svojim drustvom... Ipak su mi draze osobe sa kojima sam od detinjstva od osobe sa kojom sam tada bila godinu dana u vezi! I mislim da je to ispravno razmisljanje.

A sto se tice kajanja... Recimo da dovoljno govori to sto je to bila poslednja moja prevara!

U pravu je Kad lupim lupim. Kad bi meni tako nesto rekla moja s kojom sam u vezi od tog momenta ne bi je vise shvatao kao ozbiljnu, ne bi je ostavio ali bilo bi mi svejedno sta se dogadja dalje.

Ma cak i da krene veza lose ne treba juriti druge, ali ako se vec neka nudi ma treba je maznuti.

Cure lako vam je s tipovima koji nista ne znaju i koji su naivcine.

Samo cesto sam se puta u zivotu uverio da kako radis tako ce ti i biti. I puno cura koje su se ponasale lose prema svojim tipovima su isto kasnije prosle lose od drugog. I njih je neko zavlacio. Samo mi nije jasno sto kukaju posle.
Covek i kad uradi najbolje u zivotu desi se da prodje lose a kamoli ako je smrad... sta ocekivati pozitivno za sebe.

Kad_LupimLupim:

pa koja je poenta kajanja??? uradila je upravo sta je htela! da se "pokajala" ne bi bila iskrena, znala je sta radi u datom trenutku... kajanje se priznaje samo ako nisi svestan postupaka... a namerno razbiti casu i posle je oplakivati je cisto licemerje

jesi ili nisi, i gotovo...
prevara je proizvod nezainteresovanosti za partnera, nema tu kajanja
moze ti samo biti krivo, tj. neprijatno... ali to nije pravo kajanje

ja bih rekla da tu radi sujeta....
zato sto moras da priznas gresku

moguce je i saosecanje sa necijim razocarenjem...
ali to je vec suvise plemenito, i ne prilici datoj situaciji....

Kad_LupimLupim:
E blago nama kad vi imate takvo misljenje :roll:

Da ne bih sad preterano filozofirala reci cu ti samo da ta veza koliko god da je trajala, nije bila preterano ozbiljna. A ti to shvati kako hoces... Mrzi me da ti objasnjavam celu situaciju...
Inace, ni dan danas ne znam sta ce biti od nas dvoje, a prijatelji su ipak prijatelji i bili su tu od uvek, tu su sada i ostace uvek tu...

A sto se tice kajanja, po tom pitanju mi je mirna savest i ne osecam potrebu da bilo kome objasnjavam da li sam se pokajala ili samo izbedacila...
U ostalom, nemoj da sudis o necemu sa cim nisi dovoljno upoznat- okolnosti, razlozi...

Ma ok, sve je QL, samo nemoj da coveka zadrzavas bez potrebe i da mu gajis laznu nadu da je veza ozbiljna, reci mu lepo nije to to i terajte dalje oboje... nece ti pasti kruna s glave, ako neko vreme budes sama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back