Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Stavila je tanku pelenu ali detetu curi. Sve natopilo namestaj
Onda se potrudila, samo jadna ne ume to da uradi kako treba.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

- - - - - - - - - -
Lako je obrisati
Ali nisu sigurno prekrecili zid
Moraju granice da postoje
Jedno je razbacati a drugo napraviti stetu

NAMa mali od prijatelja stalno cupa svetla u hodniku.
Bukvalno svaki put
I ona svaki put kaze “Nemoj” i mastavi pricu a on nastavi da cupa
Sad je to svetlo i okolo pregorelo i vidim crni se.![]()
Za igracke me pravo da vam kaze zabole, deca nek uce da cuvaju svoje.
A imamo i jedne koji hrane bebu na trosedu, tako sto je legnu na bok i stave flasicu da dete vuce. Samo
Ono vuce, curi po namestaju, niko nista.
Meni ne smeta ono sto mogu da obrisem.
Ali brate mili necu namestaj da perem i lampe da menjam ... debilno je
Uzas je jer ako napravis facu namcor si
Ako se smeskas kao Nema veze, oni i dalje nastavljaju
- - - - - - - - - -
Meni danas dolazi taj mali sto je pola sarme pobacao po stolici i podu
A ja imam svetlo krem stolice
Mislim da cemo se druziti napolju
![]()
bolje roditeljima![]()

Uzas je jer ako napravis facu namcor si
Ako se smeskas kao Nema veze, oni i dalje nastavljaju
- - - - - - - - - -
Meni danas dolazi taj mali sto je pola sarme pobacao po stolici i podu
A ja imam svetlo krem stolice
Mislim da cemo se druziti napolju
![]()
ako mamica i tatica ne mrdaju, ja mrdam. narocito za struju: tu reagujem i u tudjoj kuci , a kamoli u svojoj.
ne derem se, samo kazem to ne moze. i gledam u oci. ako krene ponovo, uhvatim ga za ruku i drzim.
pustim, i ako ponovo krene ponovo uhvatim.
i kome pre dosadi. UVEK njima prvo dosadi.
ali zbilja ne znam da su mi bili skoroo neki huligancici.

))))Da ti malo demoliramo gnezdo))))

Posle je jedna majka nešto valjda spremila, zamenili smo jastuk i to je kraj priče.Uvedi bre sistem kao ovaj restoran
ulaz u restoran
Jedan popularni restoran zabranio je ulazak deci. Restoran koji se nalazi na turističkom nemačkom ostrvu Rigen u Baltičkom moru na ovaj neobičan potez se odlučio zbog onih koji žele više privatnosti.
Gosti ispod 14 godina posle 17 sati više neće moći u restoran jer ne znaju da se ponašaju, kako su naveli u restoranu, a roditelji za to ne haju.
Deca gnjave i uznemiravaju goste za susednim stolovima, vuku stolnjake i prevrću čaše s vinom, kaže vlasnik.
Predsednik saveza hotela i restorana u nemačkoj pokrajini Meklenburg-Zapadna Pomeranija, gđe se Rigen nalazi, nije srećan zbog te odluke, ali naglašava da svaki ugostitelj ima pravo da vodi svoj posao kako želi.
Izvor: Tanjug
https://luftika.rs/restoran-zabranio-ulazak-deci/
Prezivela sam
- - - - - - - - - -
Sokirana ali prezivela
Mali se zaleteo i klizenjakom uleteo medju stolice na terasi i odgurao sto jedno pola metra. Sto na kojem su case, kafa, vino...
sreca njegova da nije nista palo
Malog od pet godina(nije mali) mama dize da ga odnese na travu a on se drzi sa obe ruke za moju stolicu i vuce.
Stariji napuca loptom mladjeg u glavu koji se u tom momentu klacka sa e
Svo vreme trce oko i izmedju nas i stolica i stola
Ne bi ih sat vremena cuvala

Evo jedne lepe temice
Zanimaju me vasa iskustva.
Da li ste imale iskustva sa tudjom decom, da vam dodju u goste i naprave haos?
I da li ste reagovale? Kako?
Naravno podrazumevam da roditelj ne reaguje? U tome i jeste problem.
Deca su deca. I dete ako slomi, prospe, isfleka, to je, roditelj reaguje, objasni gresku. To je po meni ok.
Ali kad roditelj ne reaguje, ili nezainteresovano kaze “Nemoj” okrene se a dete nastavi , sta radite?
Povod teme je naravno jedna takva situacija u kojoj dete sedi za stolom i mlati kasikom, pola tanjira je na podu, domacica kupi, a majka prokomentarise “Pazi i nemojte cistiti ja cu” ali nastavlja opusteno da jede a dete da prosipa. Nisam ja akter ali sam prisustvovala.
Elem, izvolite

Mene sva deca slušaju. Šta važi za moju decu, važi za svu koja dođu. A često dolaze deca, iz komšiluka, iz škole, rođaci... Ako vidim da će dete da maže po kući, obrišem ga ili mu operem ruke, ako baca hranu, svi ćute, ja opomenem, ako bi bebu neko da stavi na krevet, donesem čist peškir, zbog bebe i sebe... U principu, kao što kažem svojoj deci, tako kažem i tuđoj, normalnim tonom, nekad strožije ako ne poslušaju, sve pod uslovom da roditelji ne reaguju, ako su tu. Imam pravilo da svako ko hoće napolje, mora da se javi. Jednom je mali od devera, dok su mu mama i tata sedeli na dva metra, došao da mi kaže da je sve pojeo i da pita jel sme sad napolje.
Veštica sam, znam, ali radije ću tako, nego da se smeškam, a iza leđa ih mrzim.