mackiceee
Zainteresovan član
- Poruka
- 146
da da i Sanja.......=))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Khm...zashto smo ovu temu posetile samo jelena i ja od devojaka.......??????

a mi devojcice,koma...... 
Da,da i ja....pa evo ja sam je posetila,cim sam videla temu,videla sam da je sam naziv VRH....obozavam tuce,pogotovo u skoli,.npr.decaci iz mog odelenja se biju jer jedni navijaju za Zvezdu,a ovi drugi za Partizan i onda ih razrdna pozove i svi kod direktorke...a mi devojcice,koma......
![]()
Haha gresi covek!Da se ispraviti!:-)a gde si ti bila kad se u skoli ucio pravopis..??? da nisi mozda na nekoj utakmici il nekom fajtu a...![]()
Mozda se nisi dovoljno potrudio.....A mozda jednostavno treba da udari prvo glavom u zid i da sam shvati ko sto si ti shvatio......MA ne slusa,ispricao sam mu sta se meni desavalo...Ali ne slusa,kao oce da ispadne frajer!
Zato sto smo hooliganke!:-)zashto smo ovu temu posetile samo jelena i ja od devojaka.......??????
I vama je to zanimljivo????????????Zanimljivo vam je da gledate kako vam se ortaci iz razreda sa kojima provodite svaki dan po 6 sati biju??????????Toliko o drugarstvu!!!!!!Strasno!!!!!!Da,da i ja....pa evo ja sam je posetila,cim sam videla temu,videla sam da je sam naziv VRH....obozavam tuce,pogotovo u skoli,.npr.decaci iz mog odelenja se biju jer jedni navijaju za Zvezdu,a ovi drugi za Partizan i onda ih razrdna pozove i svi kod direktorke...a mi devojcice,koma......
![]()
pa sta ako je napisala odelenja??????ti nikad ne greshish...???
mACKICE HVALA TI sto me branis;-)
Ovde izgleda svi jedva cekaju da neko napravi neku pravopisnu gresku,da odmah uskoce da ga prepravljaju.......
~A ja volim kad se neko bije,volim da gledam tuce,pa sta i ako su drugovi iz odelenja.....bas me briga,nek se oni biju,jos bolje,onda nemamo casove,razredna se dere na njih,mene sve to zabavlja..........
Ovo nije ni vredno komentara.mACKICE HVALA TI sto me branis;-)
Ovde izgleda svi jedva cekaju da neko napravi neku pravopisnu gresku,da odmah uskoce da ga prepravljaju.......
~A ja volim kad se neko bije,volim da gledam tuce,pa sta i ako su drugovi iz odelenja.....bas me briga,nek se oni biju,jos bolje,onda nemamo casove,razredna se dere na njih,mene sve to zabavlja..........
Ovo nije ni vredno komentara.
Zato sto smo hooliganke!:-)
Salim se!
Sad cu da dobijem batine!:-)

branitju te.....;-)mACKICE HVALA TI sto me branis;-)
Pa sigurno si zreliji barem bi trebalo da bude tako .. ali nije 89 90 najludji su...

Vi koji se ne tucete sada , kada vas za 2 3 godine neko napadne na ulici sta cete da radite??? Da ga molite da vas ne bije ? Ili ce te lepo da ga odvalite od batina...