Tuca

Milanche°

Poznat
Banovan
Poruka
7.459
da li ste nekad skocili da se pobijete iako ste unapred znali da ce da dobijete batine ?
meni se skoro desilo da se posvadjam sa jednim u kafanu
i ode on i vrati se za 15 minuta sa jos dvojicu
odma oni krenu na mene
i tu konobarica zapreti kao izadjite napolje ako ce da se bijete inace zove muriju
tela je valjda da me odbrani
posli oni napolje i ja za njima i kako se okrecu ja zapucam onog u sredinu
i on padne kao sveca :mrgreen:
e tu posle oni dvojica izudaraju mene pokupe onog i pobegnu
a ja ustanem vratim se u kafanu i nastavim da pijem

a ovakve sise ima konobarica
slika_dana13.jpg

da li ste nekad skocili da se pobijete iako ste unapred znali da ce da dobijete batine ?
odma oni krenu na mene
i tu konobarica zapreti kao izadjite napolje ako ce da se bijete inace zove muriju

slika_dana13.jpg

More, jes ti omrsio konobaricu? Mislim, ako nisi, džabe batina....

Jednog mog drugara istukli u jednoj kafani, na prilicno losem glasu.
Posle dva-tri dana dodje on do mene, i kaze:
-Idemo da im je.be.mo sve po spisku(kafana je inace poznata kao steciste kockara , pa su ti tipovi prakticno stalno tamo).......
Nas dvojica cemo tako uci u kafanu protiv najmanje 7,8 njih....
-Vazi druze idemo,samo jedan minut sacekaj, da trknem do kuce, po zdravstvenu knjizicu, trebace mi......:rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf:

Uletimo mi tako u kafanu, ja sastavim prvog..........Posle su igrali fudbal sa nama, ali jb.g.......:rotf::rotf::rotf:
Dva rebra nagnjecena, malo naprsk`o nos..zalecilo se........

Bilo je toga jos nekoliko puta, uglavnom zbog pi.c.ki, ali prezivelo se..........
To je bilo vreme kada smatras da ti je izlazak propao ako se ne pobijes negde ....Ali su to sve bile uglavnom fer tuce, u smislu da se tuklo rukama, nogama, ponekad bokserom.............

Milanche ti beshe ono dete shto se vazda svadja sa caletom ...
Pa posle ovog tvog novog topica ide tebi savet od Nachmisha : Milanche izadji ti milo sebi u susret , pocni da slushash caleta , i okani se bre cuge kad vidish da ti shkodi ...

odma oni krenu na mene

slika_dana13.jpg
nikad...

...prvo je ovaj što ošo po drugove sisa, a posle si ti ispo sisa...

nikad...

...prvo je ovaj što ošo po drugove sisa, a posle si ti ispo sisa...

Sto je on ispao sisa? Nije poceo da place i da moli konobaricu da zove muriju, nego je izasao napolje, sastavio jednog, dobio batine (nije sramota)....vratio se da pije dalje. Sve o.k., rekao bih.

p.s.: kakvu sisu ima ova levo, kru´ ti j*bem... :eek: :worth:

odma oni krenu na mene

slika_dana13.jpg

Naravno, bilo je to u vrticu kad sam se lavovski borio sa 5 curica, tuca je pocela tako sto sam iz nekog razloga povukao jednu nimalo njezno za kosu pa mi je munjevito opalila samarcinu. Onda sam je pukao sakom u glavu, poljubila je patos i ostala bezivotno da lezi na njemu dok su joj pticice oblijetale oko glave. Druga je uskocila i drmnula me prljavo (vidi se da je bila izuzetno vicna surovim ulicnim borbama) nekom letvom po glavi iako sam se instinktivno probao izmaci, uspio sam nekako da joj zavrnem ruku... Trecu sam uspio dohvatiti koljenom po bradi, u tom momentu se umijesala vaspitacica. I nju sam pomilovao (ne)preciznim aperkatom koji je bio doduse namijenjen cetvrtoj, valjda pod jakim uticajem adrenalina. Ipak, cetvrta je smogla snage da agresivno uleti klizeci, nogom u glavu u karate stilu, probao sam se izmaknuti koristeci jednu starinsku tehniku vode ali me je ipak dohvatila pa sam se tesko ozlijedjen ali prkosan kao stijena stropostao kao vreca krompira na pod. Onda su me ona, treca (koja se nekim cudom oporavila) i peta bukvalno izgazile...

Ја волим, ал немам ским..све пеечке :lol:
Баш глупо што се то прерасло, а у суштини је то најбоље постављање будала на своје место...

Ја волим, ал немам ским..све пеечке :lol:
Баш глупо што се то прерасло, а у суштини је то најбоље постављање будала на своје место...

Ima istine u ovome. Cesto najposteniji nacin da se rese nesuglasice. :mrgreen:

p.s.: kada me nostalgija uhvati, gledam klipove na youtube. Preporucujem "ghetto fights" ili "knockout compilation" da ukucate...da vidis sta je finih klipova i pegli...ma srce mi se obraduje svaki put. :mrgreen: :zcepanje:

sad se ne bi upostio u tucu ma kakvi...
sta se sve sad koristi od rekvizita strasno
boli njih **** dal je fer tuca, samo da oni budu '' ''pobednici'' ''

sad nema ni vojske jbm ti drzavu takvu

ja sam oduvek i u zadje vreme naoruzan samo pivom
pa nek mi stane na crtu ko sme
osim onih tri pedera iz bosne (bio sam mu brata nekog iz neke blize familije 3 puta)
tu sam u toj kafani dan danas a njih nema
ja sam Srbin a oni ako oce da se svete nek dodju
za onane batine kad su skocili njih trojica ima da ga bijem jos tri puta

Back