Е бре ... ја заборавио да ти кажем ... Знам ја Џуку и лично ... А имам доста "масних" детаља о њему да ти причам![]()
oce narod vaskoliki i o privatnim uspesima future gosn djuke...........da mu zavidimo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е бре ... ја заборавио да ти кажем ... Знам ја Џуку и лично ... А имам доста "масних" детаља о њему да ти причам![]()
U to ne sumnjam.A njima dođe kao kec na jedanaest, samo ubace one kartice i mogu ceo dan tamo da se "druže" (posebno Grobar i njegova najbolja drugarica)
![]()
Treba li napomenuti i to da sedeo u sali ili ne - dnevnica nema ...![]()
A ko to neće lovu ?canak je lepo objasnio kako je nastao sns.......cim niije srs uspeo da formira gradsku vlast stranka se raspala jer se deo koji hoce lovu odvojio.i to je to...........
I ... ZES usvojio budžet ... Zadovoljan ZES, zadovoljni radikali ...![]()
"Иако је мој отац председник општинског одбора СРС у Крушевцу, ја будућност видим у ...
ima ovaj baja bas lepe brkove...........mora da padaju ribe u krusevcu na ovog radikalca pardon naprdnjaka.........sad vise djuka nije glavni svaler u rikverc partiji stigao je duvnjak![]()
Младен Дувњак, син крушевачког шефа СРС, објашњава зашто је променио партију и прешао у СНС
"Са радикалима нема будућности" - (Svanulo mu)
"Иако је мој отац председник општинског одбора СРС у Крушевцу, ја будућност видим у Српској напредној странци а не у Српској радикалној странци, чији сам донедавно био члан" - (Progledao)
"Мој отац Младен и ја смо у одличним односима, али нико не може да утиче на моје политичко опредељење" - (Na mlađima svet ostaje)
"Гашић, координатор СНС: Момчилу Дувњаку поручујем да ћу на његовог сина пазити као да је моје дете, иако је он претио мојој породици" - ( Tako rade kulturni ljudi a ne ko neki divljaci)
"Напредњаци осудили инцидент у општини између Момчила Дувњака и Радована Милованкића и бахато понашање градских челника " - (Ovo je pokušaj promocije)
http://www.pravda.rs/srbija/8980/sa-radikalima-nema-budunosti
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/09/Banknotes.jpg/800px-Banknotes.jpg