Туча у Крушевцу! / Нови раскол у СРС

U to ne sumnjam. :per: A njima dođe kao kec na jedanaest, samo ubace one kartice i mogu ceo dan tamo da se "druže" (posebno Grobar i njegova najbolja drugarica) :roll::lol:

Радикали већ дају кворум.
Сви су себе избацили из сале па сада Жути могу да варају на гласању.
како промућурно.
Радикали као случајно ван сале док власт ради шта жели. Да су којим случајем у сали, Радикали би били принуђени да реагују хтели не хтели а то би омело власт.
Овако само Алигрудић снимао камером.

То је оно:
- Ко га је тукао? ја то нисам видео, нисма био присутан!
- Што ниси био присутан?
- Па када је кренуо да га бије ја сам изашао напоље!

:)

Е части радикалска!:klap:

Treba li napomenuti i to da sedeo u sali ili ne - dnevnica nema ... :hahaha:

Треба ли напоменути да им се не исплати да се*у у директном преносу?:hahaha:
Пошто како рече ти нема више дневница мора да нешто зараде на црно.
Неке од радикалки бацају црну магију за паре, неки рдикали рекламирају Вијагру, неки у Кнез Михајловој изводе перформанс "Радикал сам тим се дичим, то не може бити свак- прије ћемо ми умријети него другом мандат дат"
Али већина колико видим убеђује Шабана, Бурдуша и Шабана Нинџу да се врате у СРС:
"Вратите се овдје, сунце Градске чистоће неће вас гријати као радикалско што вас је гријало!"

9303.jpg

Младен Дувњак, син крушевачког шефа СРС, објашњава зашто је променио партију и прешао у СНС

"Са радикалима нема будућности" - (Svanulo mu :lol: )

"Иако је мој отац председник општинског одбора СРС у Крушевцу, ја будућност видим у Српској напредној странци а не у Српској радикалној странци, чији сам донедавно био члан" - (Progledao :lol: )

"Мој отац Младен и ја смо у одличним односима, али нико не може да утиче на моје политичко опредељење" - (Na mlađima svet ostaje :lol: )

"Гашић, координатор СНС: Момчилу Дувњаку поручујем да ћу на његовог сина пазити као да је моје дете, иако је он претио мојој породици" - ( Tako rade kulturni ljudi a ne ko neki divljaci :lol: )

"Напредњаци осудили инцидент у општини између Момчила Дувњака и Радована Милованкића и бахато понашање градских челника " - (Ovo je pokušaj promocije :lol: )

http://www.pravda.rs/srbija/8980/sa-radikalima-nema-budunosti

Da li će biti promene vlasti u Kruševcu
DSS spremna da započne pregovore sa DS :per:
Autor: Slaviša Milenković | Foto:Slaviša Milenković | 15.05.2009. - 20:38

KRUŠEVAC - Nakon incidenta u kojem su učestvovali lideri kruševačkih radikala Momčilo Duvnjak i Radovan Milovankić, ali i brojnih afera u kojoj su učestvovali članovi ove stranke, sve je izvesnije da će u Kruševcu doći do prekomponovanja vlasti. Radikali više nisu poželjan partner za DSS i SPS sa kojima su sada na vlasti, a na pismo DS kojim se predlaže promena vladajuće koalicije odgovorile su sve stranke osim DSS. Gradonačelnik Dragan Azdejković (DSS) kaže da je voljan da razgovara sa demokratama, ali ne i sa predstavnicima stranaka koje nemaju odbornike.

http://www.blic.rs/srbija.php?id=92591

:per: :whistling: :per:

9303.jpg

Младен Дувњак, син крушевачког шефа СРС, објашњава зашто је променио партију и прешао у СНС

"Са радикалима нема будућности" - (Svanulo mu :lol: )

"Иако је мој отац председник општинског одбора СРС у Крушевцу, ја будућност видим у Српској напредној странци а не у Српској радикалној странци, чији сам донедавно био члан" - (Progledao :lol: )

"Мој отац Младен и ја смо у одличним односима, али нико не може да утиче на моје политичко опредељење" - (Na mlađima svet ostaje :lol: )

"Гашић, координатор СНС: Момчилу Дувњаку поручујем да ћу на његовог сина пазити као да је моје дете, иако је он претио мојој породици" - ( Tako rade kulturni ljudi a ne ko neki divljaci :lol: )

"Напредњаци осудили инцидент у општини између Момчила Дувњака и Радована Милованкића и бахато понашање градских челника " - (Ovo je pokušaj promocije :lol: )

http://www.pravda.rs/srbija/8980/sa-radikalima-nema-budunosti
ima ovaj baja bas lepe brkove...........mora da padaju ribe u krusevcu na ovog radikalca pardon naprdnjaka.........sad vise djuka nije glavni svaler u rikverc partiji stigao je duvnjak

Back