P
petrusic88
Gost

petrusic88:Stvarno zelim da me neko uputi sta treba da radim da li da ga bijem ili da pokusam da je zaboravim(iako sam to vec pokusavao)Zbog nje smo premltili pogresnog coveka i uvalio sam se u velika g____a sa POLICE.Iako zna koliko je volim ona me i dalje ignorise uprkos mom prilasku.Da obavestim mnoge nisam :shock: ruzan niti nakaza cak naprotiv.POMAGAJTE!!!!!E njeno ime je Dragana I `87 smo.
![]()
To sa mlacenjem ti nije bilo bas pametno :?petrusic88:Stvarno zelim da me neko uputi sta treba da radim da li da ga bijem ili da pokusam da je zaboravim(iako sam to vec pokusavao)Zbog nje smo premltili pogresnog coveka i uvalio sam se u velika g____a sa POLICE.Iako zna koliko je volim ona me i dalje ignorise uprkos mom prilasku.Da obavestim mnoge nisam :shock: ruzan niti nakaza cak naprotiv.POMAGAJTE!!!!!E njeno ime je Dragana I `87 smo.
![]()
petrusic88:Stvarno zelim da me neko uputi sta treba da radim da li da ga bijem ili da pokusam da je zaboravim(iako sam to vec pokusavao)Zbog nje smo premltili pogresnog coveka i uvalio sam se u velika g____a sa POLICE.Iako zna koliko je volim ona me i dalje ignorise uprkos mom prilasku.Da obavestim mnoge nisam :shock: ruzan niti nakaza cak naprotiv.POMAGAJTE!!!!!E njeno ime je Dragana I `87 smo.
![]()
![]()
![]()
neven:ovako prvo namlati tog zbog koga si zavrsio u policiji(samo nemoj opet da pogresis) a onda razbi njega i na kraju razbi i nju i sve ce biti kako treba![]()
SAVET ZLATA VREDAN![]()
....ali savet je.... :shock: :shock: nisam to ocekivala od tebe :?neven:ovako prvo namlati tog zbog koga si zavrsio u policiji(samo nemoj opet da pogresis) a onda razbi njega i na kraju razbi i nju i sve ce biti kako treba![]()
SAVET ZLATA VREDAN![]()
SisaDaPimp:Trulo brate.. Ko je*e drolju nije on lik kriv.. Misim kad te tako riba qlira jbt, misim.. daj bre ko je je*e nije ni prva ni zadnja.. A danas sutra ako dobijes sansu da je smuvas, smuvaj je, izje*i pa sutni da oseti sta boli.. POz
Keeper:SisaDaPimp:Trulo brate.. Ko je*e drolju nije on lik kriv.. Misim kad te tako riba qlira jbt, misim.. daj bre ko je je*e nije ni prva ni zadnja.. A danas sutra ako dobijes sansu da je smuvas, smuvaj je, izje*i pa sutni da oseti sta boli.. POz
evo slusaj ko zna kako se postupa sa ljudima![]()
c c c c c c c ........
a kako bi ti voleo da tebe neko izje8e,a? pppPPpp
razmisljaj malo i na taj nacin
SisaDaPimp:Keeper:SisaDaPimp:Trulo brate.. Ko je*e drolju nije on lik kriv.. Misim kad te tako riba qlira jbt, misim.. daj bre ko je je*e nije ni prva ni zadnja.. A danas sutra ako dobijes sansu da je smuvas, smuvaj je, izje*i pa sutni da oseti sta boli.. POz
evo slusaj ko zna kako se postupa sa ljudima![]()
c c c c c c c ........
a kako bi ti voleo da tebe neko izje8e,a? pppPPpp
razmisljaj malo i na taj nacin
Za tvoju informaciju ja mogu samo da *, chitaj malo bolje nick.. Drugo pamti pa vrati, a ovako bi devojka osetila sta znaci bol kad ti se neko svidi pa te iskoristi i da ti kasku.. Ja sam nekad bio fin prema zenskom rodu, ali vecina njih ne zasluzuje finocu, nego budi gad procices bolje..