DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 55.124
Izginuli dabogda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ne ,Не знам да ли више не подносим СНСовце или вас што стављате знак једнакости између СНС и ДС.
rusiti sns bagru, dok ona ne upropasti srbiju do krajaНе знам шта ти није јасно, багра је багра, како год да се зове.
DS prešo odavno, bar ono što je vredelo...Biće tu još svega, sada kada prelaze poksovci, zavetnici i dssovci.
Не знам да ли више не подносим СНСовце или вас што стављате знак једнакости између СНС и ДС.
Isto jr toJel se to zbog sendvica porokali ili para?
To su ti srbijanci,oca,majku,brata,sestru,kuma bi ubili samo da se domognu vlasti pa makar to bilo i u Mesnoj Zajednici.Zaključati vrata i ubaciti noževe, sekire, vile...kroz prozor.
Rijaliti.a ove babe jel znaju uopste gde su
Da uvek sam govorio lose o srbijancima i izgleda sam u pravu.To su ti srbijanci,oca,majku,brata,sestru,kuma bi ubili samo da se domognu vlasti pa makar to bilo i u Mesnoj Zajednici.
To su danas oni nema tu sta lose da se govori.Sami o sebi sve govore.Da uvek sam govorio lose o srbijancima i izgleda sam u pravu.
Biće tu još svega, sada kada prelaze poksovci, zavetnici i dssovci.
da a ko nije sa nama taj nije državotvoran(znači radi protiv države) i nije pristojan još jedna u nizu podvala šizofrenog diktatora u pelenamaA guru SNSekte osniva novu sektu..."Drzavotvorni pokret pristojna Srbijja"...
...
To mu je Jul.A guru SNSekte osniva novu sektu..."Drzavotvorni pokret pristojna Srbijja"...
...
i dobar deo narodas nije mnogo bolji..pare...pare...samo pare
Bez para ništa zemljačei dobar deo narodas nije mnogo bolji..pare...pare...samo pare