Marijana832
Primećen član
- Poruka
- 560
Forumaši, šta mislite o vinovnicima incidenta na pijaci kada je komunalna policajka dobila udarac u glavu?
Da li opravdavate postupanje jedne ili druge?
Da li opravdavate postupanje jedne ili druge?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И једно и друго су слике две крајности... искривљене слике
Obe su nasilnice, policajka , ako nije obucena nije ni zaduzena da zapleni robu, vec da uzme podatke i dostavi sudu prijavu...ali to produkt licnih armija mora da iskoci iz "ovlascenog lica" ....kao ne znamo da je tu policiju napravio Djilas da mu uteruje placanje u muvacinu zvanu BUS PLUS....cistu intelegenciju placao 50000Ja sam zatečena kako ljudi pravdaju nasilje, odobravaju udarac u glavu.
Policajka nije obučena za taj posao, stvarno ne zna šta je snašlo.
Mislis da je komunalna policija ovlascena da otima robu sa tezgi?O opravdanosti komunalne policije se može raspravljati u nedogled.
Policajka ce sad dobiti i plaćeno bolovanje 100%, kao i naknadu štete za povredu na radu.
Ja bih rekao da je osumnjicena za nelegalnu trgovinu, htela da pobegne pre legitimisanja i da tada postaje begunac za koga je zaduzena redovna policija....nasilje sigurno nije delokrug rada neobucenie komunalne policije...Rekla bih da je pokušala da uzme kao dokaz za pokretanje prekršajnog postupka. Sad ne znam da li je legitimisala pre toga.....
Obe su nasilnice, policajka , ako nije obucena nije ni zaduzena da zapleni robu, vec da uzme podatke i dostavi sudu prijavu...ali to produkt licnih armija mora da iskoci iz "ovlascenog lica" ....kao ne znamo da je tu policiju napravio Djilas da mu uteruje placanje u muvacinu zvanu BUS PLUS....cistu intelegenciju placao 50000
Da.Skorašnja preprodavačica sa ulice je uzimala dokaz.Rekla bih da je pokušala da uzme kao dokaz za pokretanje prekršajnog postupka. Sad ne znam da li je legitimisala pre toga.....
Slusao sam pre neko vece,mislim u Beogradskoj Hronici,neki njihov sef,da ce moci i da oduzimaju robu.I imace vece ovlascenje za ljude koji se nepravilno parkiraju, ili se parkiraju na zelenoj povrsini.Bice povecana kazna,a ako ne platis na licu mesta,moci ce da zaplene i vozilo.Mislim da to jos nije usvojeno,ali da hoce.Zamisli da ti neko zapleni auto.Dokle bre idu.napisi ti meni kaznu,aja cu je platiti ili necu.Snosicu posledice svojih postupaka.Idu na to da ih narodstvarno bije,kad god ih sretne,pa sta bude.Mislis da je komunalna policija ovlascena da otima robu sa tezgi?
Ili da imaju odgovarajucu obuku za ponasanje vlasti prema gradjanima?
Види,овако, боте напредњачки, ма колико да желиш да Ђиласу и Шолаку (ко год био Шолак) пребациш одговорност за ово, ова Алиса је Садији задржавала робу по закону о комуналној полицијимилицији из 2019. (прошла година) године, дакле, у време најјаче власти свињске хунте.
И по том закону комунална милиција има додатна овлашћења која је Алиса овај пут примењивала над Садијом.