gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
Jedan bivši forumaš je poželeo da napiše ovo na temi.....
Atanasije rokaj bezbožnike i pljačkaše!
Atanasije rokaj bezbožnike i pljačkaše!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ebt, ne verujem da ima takvih bolida.![]()

Jedan bivši forumaš je poželeo da napiše ovo na temi.....
Atanasije rokaj bezbožnike i pljačkaše!![]()

mora da je onaj komunista sin titoistickog generala - inagadadavida![]()

А, Артемију могу да поручим:
"Ко с` жутима тикве сади саме му се о главу олупају..."
Bog je presudio da je predsednik ispravan i više uradio za Srbe na Kosmetu od vladike...........Вала баш и не само са жутима, већ и са Клинтоном и Мадлен Олбрајт и ко ради о глави легалном и легитимном
председнику. Рачуни увек дођу на наплату.
Ne vidim problem u pljuvanju Sloba, čovek ima mišljenje i ima pravo da ga izn ese. Ne vidim problem ni u sastajanju sa zapadnim liderima koji su nam činili zlo, ali eto, ja vidim problem u tome kako se prema njima ophodi, ako su informacije o ljubljenju Olbrajtove u ruku tačne
Прво, немој таквим тоном да ми се обраћаш, јер се ја теби не обраћам таквим примитивним тоном!
Друго, рекла сам да га физикус и "дело" сврставају у кепеце, а то друго си прескочио. И иза тога стојим.
Треће, патријарха Павла нисам помињала и немој га уплитати у ову причу, он је био човек сасвим другог кова.
Вала баш и не само са жутима, већ и са Клинтоном и Мадлен Олбрајт и ко ради о глави легалном и легитимном
председнику. Рачуни увек дођу на наплату.
Па нак он проба да добије само десети део гласова народа које је Слоба, па нека га пљује, ако је уопште
примерено да попови "пљују".
Много је та поповска братија постала бахата, од кад је засела у џипове и аудије, док народ гладује!
Срам их било! И то су као неки духовни вође!

Rugala si se nečijem fizičkom nedostatku, iozmeđu ostalog, što je vrhunac primitivizma, pa nisam osećao potrebu da ti lepo odgovorim, ali sam osetio itekakvu potrebu da ti odgovorim.

Једна од основних особина свештеног лица мора да буде - скромност.Много је та поповска братија постала бахата, од кад је засела у џипове и аудије, док народ гладује!
Срам их било! И то су као неки духовни вође!
Da, došlo mu je na naplatu što je sprečio oduzimanje mitre patrijarhu Pavlu, i ustoličenje novog patrijarha pored još živoga Pavla.
Stvarno, sram ih bilo! Zašto nisu kao žuti Marko, sin tvoga ljubljenog Slobe, nosili gajbe, pa uštedeli za Audije i džipove? Stvarno bezobrazluk jedan popovski.![]()
Једна од основних особина свештеног лица мора да буде - скромност.
Као свештеници, свој живот су посветили духовном а не световном.
Многи су показали да су им превагнуле световне вредности, да су подлегли материјалном. Бесна кола, џипови, владичански дворови опремљени као прави дворци .... зар то треба да буде одлика свештеника? Зар Качевенда треба да живи у простору опремљеном као да је Мишковићев дом? И да још каже да све то неће понети у гроб? Такви као он треба да се стиде оне мантије што је носе.
Једина права свештена лица су монаси по манастирима. Посебно оним који се налазе негде у забити, далеко од света. То су права свештена лица, прави духовници. А ови попови по градовима, посебно већим, постадоше ''тржишни свештеници''. Част изузецима.
За "мог" Слобу су гласали милиони грађана. Он је имао легитимитет који му је дат од народа и као световни
човек и више пута биран председник њему је и приличило да се вози у председничкој лимузини.
Ma ja sam ti govorio o Žutom Marku, a Slobu sam spomenuo samo da znaš o kom Marku je reč.
I.... čime je Marko zaslužio da ima sve što ima? Ah...da... Kako sam zaboravan.... Nosio je gajbe.
А шта је он био? Председник, премијер, владика, министар....? Као неко ко није јавна личност, он ме апсолутно није занимао.
А чиме су сви ови што данас возе џипове и имају луксузне виле и станове, заслужили то што имају?
И чиме су попови заслужили да се возе у џиповима, аудијима и имају луксузне гајбе, а заветовали
су се на скромност у служби Богу?

A cime je Sloba bio zasluzio onoliki luksuz, a?![]()

A cime je Sloba bio zasluzio onoliki luksuz, a?![]()