Tuca i sreca...

NIkad nisam koristio nista osim ruku...te sto koriste nozeve i sto prvi zapocinju, ne cenim nimalo i mislim da su pi.cke, ali ***, neko uzme ciglu samo da bi se odbranio od napada jaceg od sebe...

To sto si ti bio zrtva, zao mi je...
Ukratko.

NIkad nisam koristio nista osim ruku...te sto koriste nozeve i sto prvi zapocinju, ne cenim nimalo i mislim da su pi.cke, ali ***, neko uzme ciglu samo da bi se odbranio od napada jaceg od sebe...

To sto si ti bio zrtva, zao mi je...
Ukratko.

da al pre svega je najgore je to sto se to siri....i siriii i sirriii....pre neko vece cujem da su 3 grobara pretukli jednog mladica i devojku u kraju stanglom....ja ne govorim da bih sad sebe istakao u tom smislu da sam ja zrtva i da sam neko sad, vec je to problem sirih razmera....jer to su ipak ljudski zivoti to nije papir da ga pocepas i bacis....i stalno cujes te ovaj se pobio sa ovim te ovaj sa onim ....u borci bio fajt 30 na 30 iz cista mira likovi ustali i sibali se to je bilo u novinama i pricao mi ortak jer zna iz prve ruke....4 lika izbodena....i na neki nacin takoreci da izbegnes svo sranje je da pazis s kim ides s kim izlazis, znaci uvek da budes obazriv....

Poslednja izmena:
E sve to, jeste malo bolesno...
Ja volim da odmeravam snage sa nekim, ali nikad toliko da tog nekog dovedem u veliku opasnost...to mije zadnja namera...
A budala je bilo i bice.

E vis to je "viteska" borba,a danas ti je fazon da protivnika boli uvo sta ce tebi uraditi i lik ne misli na posledice svega toga i sto tebi moze napraviti a i sebi,jer ipak ovo je zemlja bez zakona! Covek ce te izbosti nozem i proci ce samo sa par meseci uslovne robije i sta ga to sprecava da te ponovo napadne ili da sledeci put ako si ga prethodno dobio skupi ekipu i da te ubiju od batina! Cak imas pravo i ne racuna se kao oruzije noz koji ima secivo manje od 6cm,a ti mozes da ga skratis koji mm i da bodes i nikom nista! Ja imam dva druga koji se ne odvajaju od nozeva,ako ih napadnes najebao si,mada oni su u fazonu ne diraj me ne diram te,mirni su,ali ako im stanes na zulj naebao si! Treba izbegavati sranja i truditi se da sa svakim budes ok i da budes neutralan,ali ako ce vec ne mozes da to izbegnes udri pa sta bude! U poslednje vreme provaljujem da niko nece da razvadi tucu dok neko ne padne na zemlju sto je takodje kukavicki,dovoljno je 30 sekundi do jednog minuta dobrog fajta da se vidi ko je jaci,a ne da jedan drugog osakati ili ubije!

напротив,кад једном попијеш батине више се ничег не бојиш;)

naravno...covek se uvek boji nepoznatog....kad te jednom prebiju i vidis da to nije nista tako strasno..vise nemas straha...msm on je uvek prisutan pomalo..ali se on prevlada...

hehehehe vi ocigledno niste citali ni slusali skorasnje vesti o onom jadnom Francuzu koji se bori za zivot u bolnici zbog povreda koje je dobio u tuci! Kad ljudski najebes e onda se posle najvise cuvas!;)

Back