Christadelphian:
Stvarno sam budala ispao
jer nisam shvatio šta se dogodilo na forumu dok nisam bio tu.
Mnogo me je pogodilo to što sam mislio da se dogodilo ali srećom nije, i sada se radujem.
Molim te oprosti mi !? a hoćeš, znam,
jer znaš da sam bio ljut u suštini na drugu osobu a ne na tebe pošto me nisi razočarala.
Pozdrav

ops:
Pa dobro, sto ne dozvolite ljudima da kad hoce da razmisle, srede prve utiske i onda nesto napisu...Zast ne citas i druge teme, toliko ih je puno da moras da otvaras stalno novu da bi ljudi videli..
Mogu i ja tebi reci"Izvini sto nisam odmah odgovorila, ali trebalo mi je vremena da "progutam'", ali ti me poznajes-ja ne umem da se ljutim i ne mogu da se svadjam, ja samo duboko patim kad me neko povredi...A ovde sam bila povredjena...
Ogovorila sam svima na drugoj temi...Ja sam otisla da biste se vi -koji imate sta da kazete, smrili, spustili lopte i poceli da razgovarate...I ja sam sada prekrsila svoju rec dva puta... i vratila se na kratko...
Ako ste me SVI VI ikada postovali, molim vas da razmislite, raskrstite ta vasa "koplja" i sa vise tolerancije nastavite da pricate o svojim temama...Meni je ovaj "rat" u koji sam bila nesvesno ukljucena, otvorio oci da ne vredi[meni] da se petljam u nesto sto nije moj posao...
Dakle, samo bOG SVE VIDI I ZNA i prasta, ja nisam ni imala sta da oprostim-meni je to stanje moje duse, tako da ja "otpatim" svoju partiju, povucem se i odem- pogotovu kad nemam vise sta da kazem.
Neka vas Bog cuva na vasem putu i hvala Mu za zdravlje moje i moje porodice, kao i vasih i neka nam otvori oci, da vidimo iza coska... I neka nam da decije srce, da mozemo da shavtimo koliko cista moze biti dusa ljudska.
Laku noc forume! Bila je cast druziti se sa vama! :wink: :wink: