Tsetso izvinjavam se !

Christadelphian

Aktivan član
Poruka
1.554
Stvarno sam budala ispao
jer nisam shvatio šta se dogodilo na forumu dok nisam bio tu.
Mnogo me je pogodilo to što sam mislio da se dogodilo ali srećom nije, i sada se radujem.
Molim te oprosti mi !? a hoćeš, znam,
jer znaš da sam bio ljut u suštini na drugu osobu a ne na tebe pošto me nisi razočarala.
Pozdrav :oops:

Anonymous-
I bila je ironija
to je jasno i detetu
a da nisi klevetnik ti ces dokazati samo ako
prilozis
ko su to "kome sve nisi rekao"
tebe moj debeli obraz nece spasiti klevete a ni moj odlazak a izvinuti se nemam zasto
posto ja nisam rekao tad da si klevetnik
vec da se nazoves tako ako nije istina
ali sada kazem da jesi

Christadelphian:
Stvarno sam budala ispao
Mnogo me je pogodilo to što sam mislio da se dogodilo ali srećom nije, i sada se radujem.
jer znaš da sam bio ljut u suštini na drugu osobu a ne na tebe pošto me nisi razočarala.
Forum: Religija Poslato: Pon, 06. oktobar 2003 19:29 Naslov: Tsetso izvinjavam se !
Stvarno sam budala ispao
Molim te oprosti ...

ЕВО ОВАКО СЕ ИГРАЈУ ГОСТИ СА ПОРУКАМА
ОВО НА КРАЈУ ЈЕ ИЅВОД ИЗ СВИХ ПОРУКА
АКО САМ НЕШТО ПОГРЕШИЛА МОЛИМ ДА МЕ ИЅВИНИТЕ И ДА МИ ОБЈСНИТЕ

Christadelphian:
Navedi mi samo jedan primer
pa ako jeste mene više neće biti ovde
a ako nije ti ćeš promeniti nick u klevetnik.
Ali jedno te moram pitati je li taj nick
"..ja sam" po onom stihu iz Jv.9:9
samo što je on fizički a ti duhovni slepac?[/quote]
Forum: Religija Poslato: Pon, 06. oktobar 2003 20:20 Naslov: Tsetso izvinjavam se !

Christadelphian:
samo što je on fizički a ti duhovni slepac?
Dragi poznaniče »..pravdo«
Ja jesam lažov i klevetnik i to priznajem javno i pred Bogom .
Slobodno možeš tako i da me nazivaš .

Što se našeg dogovora tiče kako sam rekao neka tako i bude .

I neću da iznosim ništa u svoju korist jer nema ni smisla, nisi mi dozvolio ni da odem na miru i da dovršim misli .Drugi put si uspeo da me učiniš tebi sličnim i nećeš više imati prilike .
Pozdravljam te u nadi da ćeš nekad naći istinu za kojom tragaš .
Sve ostale takođe pozdravljam i najbolje im želim na njihovim putevima .
Christadelphian

Christadelphian:
Stvarno sam budala ispao

Pa dobro, sto ne dozvolite ljudima da kad hoce da razmisle, srede prve utiske i onda nesto napisu...Zast ne citas i druge teme, toliko ih je puno da moras da otvaras stalno novu da bi ljudi videli..
Mogu i ja tebi reci"Izvini sto nisam odmah odgovorila, ali trebalo mi je vremena da "progutam'", ali ti me poznajes-ja ne umem da se ljutim i ne mogu da se svadjam, ja samo duboko patim kad me neko povredi...A ovde sam bila povredjena...
Ogovorila sam svima na drugoj temi...Ja sam otisla da biste se vi -koji imate sta da kazete, smrili, spustili lopte i poceli da razgovarate...I ja sam sada prekrsila svoju rec dva puta... i vratila se na kratko...
Ako ste me SVI VI ikada postovali, molim vas da razmislite, raskrstite ta vasa "koplja" i sa vise tolerancije nastavite da pricate o svojim temama...Meni je ovaj "rat" u koji sam bila nesvesno ukljucena, otvorio oci da ne vredi[meni] da se petljam u nesto sto nije moj posao...
Dakle, samo bOG SVE VIDI I ZNA i prasta, ja nisam ni imala sta da oprostim-meni je to stanje moje duse, tako da ja "otpatim" svoju partiju, povucem se i odem- pogotovu kad nemam vise sta da kazem.
Neka vas Bog cuva na vasem putu i hvala Mu za zdravlje moje i moje porodice, kao i vasih i neka nam otvori oci, da vidimo iza coska... I neka nam da decije srce, da mozemo da shavtimo koliko cista moze biti dusa ljudska.
Laku noc forume! Bila je cast druziti se sa vama! :wink: :wink:

e kristic kristic, mogao si mnogo reci SEBI da ustedis, a ovamo kazes da ti ja ne dozvoljavam da kazes.
sto se mene tice, zna se, moram da nastavim otnosenije sa bivsim sunascem, sadasnjom ljubov, da malo bolje brise.

aviv, ako moze tip, nemoj ni svesno ni nesvesno da budes UKLJUCIVANA.

Nego, cekam te da pozelis DOBRO JUTRO FORUMU.

Back