Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.931
Tesla dionice u zadnjih par sati roknule 14.26%
Ahahahahahaha
Ahahahahahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za Ilona.Zanimljivo će biti da vidimo za koga su sad brojni obožavaoci obojice na forumu.
Pošto se meni niko tu nikad nije sviđao preostaje mi samo da skoknem do marketa po kokice.

Meni je Elon bio sasvim okej u smislu da čovječanstvu treba jedan takav luđak, sve dok se nije, vrlo naivno, počeo petljati u politiku.Zanimljivo će biti da vidimo za koga su sad brojni obožavaoci obojice na forumu.
Pošto se meni niko tu nikad nije sviđao preostaje mi samo da skoknem do marketa po kokice.
To je vrlo vjerojatno istina, doduše nedokaziva.Mask je danas napisao kako Tramp bez njegove pomoći ne bi postao predsednik i ako ćemo pošteno - tu je u pravu.

Meni je Elon bio sasvim okej u smislu da čovječanstvu treba jedan takav luđak, sve dok se nije, vrlo naivno, počeo petljati u politiku.
Sad želim gledati da se međusobno izubijaju što dramatičnije.![]()
Pdobro.
Prate sada mnogi. Tramp više ni ne daje objave preko X - a, bar ja nisam davno video tako nešto.To je vrlo vjerojatno istina, doduše nedokaziva.
Ali Elonova snaga će se tek sada vidjeti, jel tigar od papira ili od mesa i mišića.
Zamisli da banira Trumpa i njegove sa X-a.
Onaj Trampov Truth prati valjda 20 MAGA idiota
Da da, baš gledam i ne vjerujem.

Truth: 500 k active daily usersPrate sada mnogi. Tramp više ni ne daje objave preko X - a, bar ja nisam davno video tako nešto.
Ono što je sigurno je da će Maska zaebavati pre svega u Americi, a Trampa ceo svet.

Da, ali se ti silni milioni odnose na masu drugih stvari, a Trampova mreža samo na njega.Truth: 500 k active daily users
X: 250 meleona
![]()
Ustvari već su dovele.Musk: Trumpove carine će dovesti do recesije
Ovaj se narokao ketamina I udara ko maksim po diviziji![]()
Pdobro.
Na nivou su na kome su bile pre mesec dana.