- Poruka
- 22.424
OMG, reziser je imao isti san sa Janinom kao i ja. 

Znaci, ne verujem.
Znaci, ne verujem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra epizoda ali samo kako me nervira onaj semov brat nadam se da će do kraja ove sezone crći takođe se nadam da će Pam ozdraviti ona m je najbolji ženski lik u TB![]()
neverujem da ce ce jessica da umre spasice je jason plus mlada je tako da moze dosta da izdrzi na suncu.

Nervira me Semov brat i sta se sve dogadja sa njima, dosadno. Nervira me deda vestak od onog pedera sa Lafajetom, nervira me onaj duh crnkinja sto se pojavljuje maloj bebi, nervira me sto jos prikazuju vukodlake, sasvim nepotrebno...
Ali mi je opet ova sezona najboljai Sooki i Eric su mi mnogoo bolji par, nego ona i Bil (mada ne znam kako on trpi kad gleda one sex scene, posto su zajedno privatno).
A da, nervira me i sto se Jess sada zaljubljuje u Jejsona, jer su mi ona i Hojot bili preslatkiii.
Jessica i Pam su najbolji likovi!!!![]()

Mnogo su zapetljali. Ne zna se ko ce koga.![]()

mmmmm divan jeJanina Gavankar : True Blood : Shapeshifting Fantasies

Inace ljudi kako vi to gledate ,vidim odgledali ste pododsta toga ?Skidate na komp , ili ima neki sajt koji ide tako u napred sa epizodama ??Hvala![]()

Ja skidam sa wareza, prvih par sezona odjednom, a sad svake nedelje kad izadje.
Nego ne razumem sta je sa Suki?! U svakoj epizodi me nervira jer glumi idiota i samo kontrira, njen lik je izgubio svaki smisao...i nervira me sto se svi kao loze na nju, a sve zenske u seriji, osim Marni i obe plave konobarice, su bolje ribe od nje.
I ne razumem zasto je Pam u senci, i zasto likovi ne lice na sebe. Jedino je lik Dzejsona ostao dosledan.
Au! I mene izgleda svasta nervira![]()