True Blood

Ne svidja mi se ovo sto se desava sa Jess. Nadam se da nisu poremetili pamecu da je ubiju / izbace iz serije.

Ocekivao sam da ce Janina i Sem da pocepaju onog malog kad saznaju sta je uradio. Opet se izvukao.

Nervira me Semov brat i sta se sve dogadja sa njima, dosadno. Nervira me deda vestak od onog pedera sa Lafajetom, nervira me onaj duh crnkinja sto se pojavljuje maloj bebi, nervira me sto jos prikazuju vukodlake, sasvim nepotrebno...

Ali mi je opet ova sezona najbolja :D i Sooki i Eric su mi mnogoo bolji par, nego ona i Bil (mada ne znam kako on trpi kad gleda one sex scene, posto su zajedno privatno).

A da, nervira me i sto se Jess sada zaljubljuje u Jejsona, jer su mi ona i Hojot bili preslatkiii.

Jessica i Pam su najbolji likovi!!! :heart:

Nervira me Semov brat i sta se sve dogadja sa njima, dosadno. Nervira me deda vestak od onog pedera sa Lafajetom, nervira me onaj duh crnkinja sto se pojavljuje maloj bebi, nervira me sto jos prikazuju vukodlake, sasvim nepotrebno...

Ali mi je opet ova sezona najbolja :D i Sooki i Eric su mi mnogoo bolji par, nego ona i Bil (mada ne znam kako on trpi kad gleda one sex scene, posto su zajedno privatno).

A da, nervira me i sto se Jess sada zaljubljuje u Jejsona, jer su mi ona i Hojot bili preslatkiii.

Jessica i Pam su najbolji likovi!!! :heart:

Tebe nervira puno stvari :lol:
Mene jedino nervira taj juznjacko americki akcenat .... ufff :bljak:

Jucerasnja epizoda je ubedljivo najdosadnija ove sezone.. a i ne svidja mi se kako se radnja odvija. Ova vestica je bila prvi antiheroj do juce, i serija bi bila bez konkurencije da je tako nastavila. Medjutim sad je vec postala kalsican negativac i sama prica izbledela u odnosu na ostale sezone, steta :(

Mene i ne bas. True blood je poznat po tome da ima ocajna finala, ali ovo ce izgleda biti najdosadnije do sad. Sjeb.ali su celu sezonu sa samo 2-3 epizode, svaka im cast.. Valjda ce 5ta biti bolja :D

Otkrih seriju prosle nedelje. .. pa sam se dva dana drogirala sa Billom, Sooki, Ericom i kompanijom. Nisu losi uopste, taman po mom ukusu nasilja i seksa :D mada za Sooki su mogli naci neku bolju glumicu. I naravno moj favorit je Bill :zper: mmmmm divan je

Zanima me da li neko zna gde mogu da se nadju knjige Serlin Haris po kojima je serija i snimljena.

Inace ljudi kako vi to gledate ,vidim odgledali ste pododsta toga ?Skidate na komp , ili ima neki sajt koji ide tako u napred sa epizodama ??Hvala:)

Ja skidam sa wareza, prvih par sezona odjednom, a sad svake nedelje kad izadje.

Nego ne razumem sta je sa Suki?! U svakoj epizodi me nervira jer glumi idiota i samo kontrira, njen lik je izgubio svaki smisao...i nervira me sto se svi kao loze na nju, a sve zenske u seriji, osim Marni i obe plave konobarice, su bolje ribe od nje.

I ne razumem zasto je Pam u senci, i zasto likovi ne lice na sebe. Jedino je lik Dzejsona ostao dosledan.

Au! I mene izgleda svasta nervira :)

Ja skidam sa wareza, prvih par sezona odjednom, a sad svake nedelje kad izadje.

Nego ne razumem sta je sa Suki?! U svakoj epizodi me nervira jer glumi idiota i samo kontrira, njen lik je izgubio svaki smisao...i nervira me sto se svi kao loze na nju, a sve zenske u seriji, osim Marni i obe plave konobarice, su bolje ribe od nje.

I ne razumem zasto je Pam u senci, i zasto likovi ne lice na sebe. Jedino je lik Dzejsona ostao dosledan.

Au! I mene izgleda svasta nervira :)

Jaooooo i mene svastaa nervira u seriji a volim je.
Marni tj Antonija kaze pusticu Suki ako se vas dvojica poubijate, Erik padne na kolena ceka da ga Bil upuca, a Suki ih gleda, samo ceka i place. O.o
Udju u onaj zacarani zid, vestica kaze "nestanite" pojave se unutra. Gleda sadasnjost i buducnost u lokvi krvi. Misliiim dajte molim vas. Ok je bilo prikazivati sve vradzbine i cini kojima se bave vestice, crna magija i to, ali su ga zaista preterali sa glupostima.

Back