True Blood

Meni Godrik nije bio nista spec. :/ Ali Rasel razbija kao, kad sam videla da ce taj glumac da glumi nisam mogla da docekam, obozavam ga!!

Istrazi malo vise o Godriku,da sam sudio njegov lik samo po seriji i meni bi bio shit.;)
A sto se tice Denisa vrlo lako se popeo medju prvih 10 omiljenih glumaca!:D

Poslednja izmena:
Pa ja i sudim samo po seriji jer knjigu necu da citam, znam da cu se razocarati u seriju i likove, a to ne zelim. :mrgreen:
Ali James Frain sto glumi Franklina- najvece otkrovenje serije jer on je jedan od najboljih glumaca koji poticu iz Engleske!!! Glumio je u svim mogucim serijama i svuda je bio fenomenalan!!!

Pa ja i sudim samo po seriji jer knjigu necu da citam, znam da cu se razocarati u seriju i likove, a to ne zelim. :mrgreen:
Ali James Frain sto glumi Franklina- najvece otkrovenje serije jer on je jedan od najboljih glumaca koji poticu iz Engleske!!! Glumio je u svim mogucim serijama i svuda je bio fenomenalan!!!

Izvini kako je jedan od najpopularnijih britanskih glumaca otkrovenje serije? Mislim, Tjudorovi, Kalifornikacija, Lazi me, Uvod u anatomiju, CSI...glumio je u jedno deset popularnijih serija od True blood, a filmove da ne spominjemo!
Sto se tice likova: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_True_Blood_Characters

Poslednja izmena:
Otkrovenje za mene, aman! Boze, zar su svi na ovom forumu toliki debili da moram svakome ponaosob da crtam sve?!! :roll:

:klap::klap::klap: hahahaha, povlacim post, sad vidim sa kakvom nekulturnom neznalicom imam posla! :hahaha::rotf: a ja mislio vodi se diskusija, kad ono samo seljacko prepucavanje, da u pravu si forum jeste postao tuga, ali zahvaljujuci tebi i slicnima.:bye:

Bio sam van kuce zadnjih nekoliko nedelja pa nisam stigao da pratim 5,6,7 i 8 epizodu ali sam ih sad odgledao u jednom dahu :eek: Ono, kao i uvek, odusevljen sam :p Samo vise "pederluka" ne videh u svom zivotu :lol: Ali ajde , drago mi je da je Pam ziva :zaljubljena: i bolje im je da tako i ostane :p

Znaci sjajni su !

Mi :mrgreen:

Ono kad pogledas vreme ce cas da prodje . Imamo tu jos The Gates, ceka me Dexter, izacice koji film, ide veliki zimski raspust ... Pihhh sncicemo se valjda nekako :mrgreen:
Лако се ја снађем за јесен и зиму, ту је навише премијера (Смолвил 10. сезона, The Vampire Diaries 9.сезона) и нових серија, али пролеће ми дуго траје ваљда што знам да у јуну иде True blood.

Back