True Blood

I ja sam bila neverovatno skeptična ( iako sam znala da je Alan Ball kreator serije), čak mi se nije ni svidela prva epizoda ( osim uvodne špice :D ), ali "nešto" me je vuklo da nastavim da gledam. Vremenom sam se baš navukla na ovu seriju, stvarno je jedinstvena :heart:

Iskreno ne verujem, mislim tako je u knjigama. :) I po knjizi ce se Suki smuvati s Ericom, a reziser je na Comic Con-u na to pitanje, da li ce biti nesto izmedju njih dvoje u 3. sezoni, odgovorio potvrdno. :) Oni prilicno prate knjigu, tj 90%, tako da mislim da je otmica Ericovo maslo ;)

Iskreno ne verujem, mislim tako je u knjigama. :) I po knjizi ce se Suki smuvati s Ericom, a reziser je na Comic Con-u na to pitanje, da li ce biti nesto izmedju njih dvoje u 3. sezoni, odgovorio potvrdno. :) Oni prilicno prate knjigu, tj 90%, tako da mislim da je otmica Ericovo maslo ;)

Mislim da si pomešala nešto, u knjigama iza Bilove otmice stoji
Lorena, a ne Erik.
Naravno, pitanje je koliko će se pridržavati zapleta iz knjige u samoj seriji.

Jaooo da, koji sam kreten, apsolutno sam zaboravila. :) E pa onda mislim da je ta osoba, jer verujem da ce se drzati glavnog zapleta... Ili ce tu biti nekog dogovora, kao i pre. :)

Zvezda serije "Prava krv" obelodanila da je biseksualka

Zvezda vampirskog TV serijala "Prava krv" Ana Pakvin obelodanila je da je biseksualka, prenela je holivudska štampa. Ana Pakvin sa kolegom iz serije "Prava krv", Stivenom Mojerom

Glumica je to izjavila u saopštenju koje je izdala kako bi javnopodržala organizaciju "True Colors Fund" koja se bori za jednaka prava svih homoseksualnih i heteroseksualnih, biseksulanih i transrodnih osoba.

"Ja sam Ana Pakvin. Ja sam biseksualka i baš me briga", navodi se u saopštenju 27-godišnje glumice koja je dobila Oskara za epizodnu ulogu u filmu "Klavir" i igrala u serijalu "Iks Men".

Među slavnim ličnosti koje podržavaju "True Colors Fund" su Elton Džon, Vupi Goldberg, Sintija Nikson, Šeron i Keli Ozborn.

Back