True Blood

Jel ti drago bas :per:

I meni bas Marienn mada svi su mi postali onako dragi likovi pa i ooni losi tacnije ona...
Bas mi je nekako draga i bice mi verovatno krivo kad se zavrsi serija, ali sta ces zivot ide dalje:(

Savij se :per:..

A sta znam, na momente mi sve lici na spansku seriju.. Ona nekako razbija monotoniju :)..

Meni stvarno nije jasno šta ovi sa HBO Adrie rade.....u najavi programa najave nove epizode pa taj dan kad treba da ih prikazuju odjednom promene programsku šemu i izbace True Blood iz programa.....to već 2-3 dan tako rade.

Odlicna serija,sve vise je volim.Ako i vi volite seriju posetite prvi srpski forum o seriji True Blood i registrujte se na www.truebbloodsrbija.vampire-legend.com Forum je odlican!
U redu je razumeli smo...
Meni stvarno nije jasno šta ovi sa HBO Adrie rade.....u najavi programa najave nove epizode pa taj dan kad treba da ih prikazuju odjednom promene programsku šemu i izbace True Blood iz programa.....to već 2-3 dan tako rade.

:eek: :confused:
Neam pojma pa neki program im verovatno iskrnse pa moraju nesto da izbace!

Dobra je. Ali uvek prekinu u najsladjem momentu. Ko li je kraljica - to me sad kopka. z:hm:

Kako ce se zavrsiti. Ili Michelle njih ili oni nju - to ce biti veliko finale. U malom finalu mozda strada jos neko. Ko zna mozda i Jesica sad kad je pocela da sise ljude... Ili mozda postane nesto izmedju kao neiskusni vampir i predje na tamnu stranu kod Michelle...

Bice zanimljivo. :ceka:

Ko li je kraljica - to me sad kopka. z:hm:
15p1zea.jpg

2lj27fo.jpg

Poslednja izmena:

Back