True Blood

Gledao sam i petu epizodu. Kakva scena sa Propovednicom.:D:D:D

Propovednica mi je definitivno omiljeni lik u drugoj sezoni. U prvoj Lizzy Caplan (Jasonova devojka)...

I u prosloj epizodi je bila odlicna scena -
...

Super - to sam i ocekivao Buffyzaciju serije. ;)

Mada ne znam ko ce bolje da prodje. I dalje me najvise interesuje ovaj deo sa MIchelle Forbes... Nedelja u 9. Znaci sutra skidamo novu epizodu. :D:D:D

Danas sam procitao u novinama da su se verili Sookie i Bill. Sookie - dobitnica Oskara Anna Paquin je Kanadjanka i ima 27 godina. Bill - Stephen Moyer je Englez ima 40 godina i dvoje dece iz prethodnih veza. :)

Danas sam procitao u novinama da su se verili Sookie i Bill. Sookie - dobitnica Oskara Anna Paquin je Kanadjanka i ima 27 godina. Bill - Stephen Moyer je Englez ima 40 godina i dvoje dece iz prethodnih veza. :)

Ja sam znao da su zajedno u stvarnosti ali nisam znao da su vereni...
Alal vera:vatromet:

Nek im je sa srecom...

I wanna do bad things with you:cool:

Twilight poredis sa ovim? :P
ps.zbog tog glupog twilighta sam se dosta kanio da krenem da gledam seriju jer mi se smucilo sve vezano za vampire posle filma..

pogledah prvu epizodu,zasad deluje krajnje retardirano i glupo,kao kad bi j**eni Twilight adaptirali u seriju...mada daću joj priliku

Twilight ili kako se vec zove je krajnje decija i pacenicka serija za popaljenu omladinu
U odnosu na True Blood taj vas moze da pljune pod prozorom:roll:

Ne znam samo koji deo ti izgleda krajnje retardirano!?:eek:
Sta si ti gledao, da nisi pobrkao sam tim Twilightom:lol:

Ja mogu da razumem da si rekao ne svidja mi se to i to i to i to i to ...

Ali ti si rekao samo krajnje je retardirana, da cujem sta je to retardirano?:roll:

Twilight ili kako se vec zove je krajnje decija i pacenicka serija za popaljenu omladinu
U odnosu na True Blood taj vas moze da pljune pod prozorom:roll:

Ne znam samo koji deo ti izgleda krajnje retardirano!?:eek:
Sta si ti gledao, da nisi pobrkao sam tim Twilightom:lol:

Ja mogu da razumem da si rekao ne svidja mi se to i to i to i to i to ...

Ali ti si rekao samo krajnje je retardirana, da cujem sta je to retardirano?:roll:

gluma (kad sam vido da je ona mutava debilka dobila oskara zanem'o sam :eek: ),radnja(totalni debilizam)...uglavnom sve.i nekako je emo :confused:
doduše posle 4. epizode malo sam nabolje promenio misljenje o seriji ali i dalje je sve to mlako...ali ipak,moja najveća zamerka je amaterska gluma:dash:

Back