True Blood

gluma (kad sam vido da je ona mutava debilka dobila oskara zanem'o sam :eek: ),radnja(totalni debilizam)...uglavnom sve.i nekako je emo :confused:
doduše posle 4. epizode malo sam nabolje promenio misljenje o seriji ali i dalje je sve to mlako...ali ipak,moja najveća zamerka je amaterska gluma:dash:

mutava debilka?!:eek:
Ooo Bogo sad kad stignu pojedini ti si blago receno na*ebo
Anna Paquin mutava:lol:
Zbijas salu a?
Radnja je debilizam po tebi?:think:
Moje misljenje a verujem vecinsko je da je radnja mozda ne fenomenalna ali daleko je od debilizma, nesto da kazem nad prosecno ajde, upravo zbog toga sto nije classic ubijanje ljudi i da nema nikakvu poentu:roll:
Vec je fenpomenalno prozeta kroz likove i dogadjaje a to sto je nekima debilizam tu ne mogu da pomognem?!
Emo?:hahaha: No comment
Naveo si citava 3 razloga bez ikakvih dokaza, i kazes da je serija trash, molim te prestani da je gledas moj savet!:rtfm:

mutava debilka?!:eek:
Ooo Bogo sad kad stignu pojedini ti si blago receno na*ebo
Anna Paquin mutava:lol:
Zbijas salu a?
Radnja je debilizam po tebi?:think:
Moje misljenje a verujem vecinsko je da je radnja mozda ne fenomenalna ali daleko je od debilizma, nesto da kazem nad prosecno ajde, upravo zbog toga sto nije classic ubijanje ljudi i da nema nikakvu poentu:roll:
Vec je fenpomenalno prozeta kroz likove i dogadjaje a to sto je nekima debilizam tu ne mogu da pomognem?!
Emo?:hahaha: No comment
Naveo si citava 3 razloga bez ikakvih dokaza, i kazes da je serija trash, molim te prestani da je gledas moj savet!:rtfm:

STFU:dash:
jel nije mutava?

gluma (kad sam vido da je ona mutava debilka dobila oskara zanem'o sam :eek: ),radnja(totalni debilizam)...uglavnom sve.i nekako je emo :confused:
doduše posle 4. epizode malo sam nabolje promenio misljenje o seriji ali i dalje je sve to mlako...ali ipak,moja najveća zamerka je amaterska gluma:dash:

U tome je i draž...nema poznatih likova.
Pa ne može ljudi moji svakome da se sviđa sve što se prikazuje od serija...o ukusima ne treba raspravljati ;)
Znači,ja sam sada veliki fan serije Mućke i sve ostalo je totalni debilizam :roll:

Blago tebi ja sam na poslu do 3. Dok dodjem, dok skinem, gledacu tek uvece. Nemoj nista da spojlerises u medjuvremenu.
pa sto je ne skines pre posla? ionako izlaze oko 4-5 ujutru :)
inace epizoda je zesce sranje,a sudeci po traileru ni sledeca nece biti mnogo bolja,toliko hype zadnjih par epizoda oko rata da bi se na kraju prakticno izljubili i izgrlili svi medjusobno,samo im je Adam Sandler falio da upotpuni utisak :(

Poslednja izmena:
Ja Bogo kako dobra epizoda i kako neizvesan kraj!:klap:

Mnogo se nerviras sto ce uskoro kraj, mnogo su mi postali svi likovi pa cak i oni najmanje vazni dragi!
Svi do jednog:rumenko:

Ahh jedva cekam devetu!
:hvala:

Poslednja izmena:
Pa dobro nije bilo sibanja koje se ocekivalo, ali nije bila losa epizoda. Bilo je par smesnih scena. Posebno ona sa paintball-om.

Da i meni se svidela...Cela epizoda bila cool:mrgreen:
Dopalo mi se sto ovaj glavni vampir jos ispade faca:confused:
Bas me zacudilo...
Bilo je i smesno videti kad se grle ova dvojica:rotf:

Vidim da večeras u najavi programa na HBO ima TRUE BLOOD samo ne piše koji je serijal u pitanju...predpostavljam da su to reprize do sada prikazivanih.
Večeras i sutra po 2 spojene epizode (jedna za drugom) od 22:15.

Serija je odlična ako hoćete da saznate sve o seriji glumcima kao i da skinete sve do sad prikazane epizode posetite ovaj sajt, forum.
Kod:
http://truebloodsrbija.vampire-legend.com

Back