Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
evo moja sestra rodila dvoje u 41-oj, nista djeci ne fali
Наравно зашто би фалило. Нек су живи и здрави.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo moja sestra rodila dvoje u 41-oj, nista djeci ne fali
Nemoj tako, to je društveno nekorektno. Taman posla da se neko zamisli nad svojim postupcima. Kako je jedna forumašica napisala - to bi sve poremetilo.
Sve ostalo je sada društveno neprihvatljivo.
osobno, nemam namjeru radjat jos jedno dijete
imam 3 godina i nisam sigurna da mogu to sve jos jednom
al ko zeli i osjeca da moze
sta se mene to tiche i zasto bi to nekom zamjerala ili mu naturala svoj stav
Ајд исправи те године, живота ти.
Нисам у потпуности разумела твој став.
Ја сам написала да би то све пореметило, да. Из простог разлога што немам простора за још једног члана, рецимо.
Nešto razmisljam
Ako vam se otme i zatrudni te u tim godinama pored već odrasle djece da li bi rodile ili prekinuli trudnoću ?
Bili rekle muzu "kuku lele trudna sam i neću da radjam " ili bi krišom rešili taj nazovimo ga problem ?
Da li poznate mozda parove koji su sasvim svesno odlučili se na to mezimče pored već odrasle djece ?
i u 35-oj je prilično kasno za ženu,a ne u 40+...
što jedna majka kasnije rodi,dijete će izgledati dosta starije i ružnjikavije u odnosu na svoje godine..:(
možda ima par izuzetaka,ali to je tako...
ne bih rodila
ne zanima me da imam jos dece i ne zelim
vodimo racuna o tome
jeste, svi ostali lazu.Ja mislim da si ti jedino iskrena ovde![]()
Postoji i te kako!Pitanje koliko je nas karakter jak,da bi se recept primenio....
Nisam sigurna
Ali se pitam kako neko ko je izveo decu i ko ima vremena da se konačno posveti sasvim normalnim stvarima (partneru,putovanju izlascima učenju nekog muzičkog instrumenta ili ili ili ) može opet da radja
Ja to nikako nemogu svatiti
to sto ja tro ne bih uradila, ne znaci da ne razumem one ljude koji bi
kad omatoris neki ljudi ponovo pozele decu u tim godinama, jer ih odrasla deca napuste
nije nemoguce i ne vidim da je to nesto lose
To je već egoizam
Znam jedan brachni par, onako iz vidjenja, oboje su s pochetka sedamdesetih i dobili su dete pre par meseci, inache su oboje fit zgodni mladoliki al su sad znachi zablistali. Mada me uzhasno nervira ta "trudnichka nadmenost" u ovom sluchaju iako ochigledna ne zhivcira toliko, svaka sestro tebe chast kad si odluchila na taj potez.
pa sta i da jeste?
Nije dobro
Nije fer prema detetu
Mezimče se ne radja bez očekivanja i nekih nadanja
Kad ostarimo ono će biti uz nas i slično dok ostala deca trče i žive svoje živote .
nijedno dijete koje je, da kazemo, zeljeno i/ili planirano
se ne radja bez nekih ocekivanja...samo je pitanje koliko smo sebi to u stanju priznati
i dal je to opce bitno posto se citava ta prica oko razmnozavanja
ionako svodi na najsebicnije i najprirodnije zamislive motive
Moguće
ali mladi roditelji spremni su da ga puste da leti u svoj život
mezimče se veže za kanap![]()
Neki dan mi je pričala mlada žena koja je samohrana majka odlazi na poso vraća se kuci očisti svoj stan pa onda trci majci čisti njen , kuva i izvodi je napolje vikendom noći sa detetom kod nje . Neku veće je pitam da li ona jedino dijete ona kazuje nas ima 5-ero kad je čula da je trudna samnom histerisala je i uopšte se nije radovala , braća i sestre žive svoje živote a jedino ja vodim brigu o majci .
odavno nisam procitao besmisleniji post, i netacniji, i agresivniji
Moguće
ali mladi roditelji spremni su da ga puste da leti u svoj život
mezimče se veže za kanap![]()
Neki dan mi je pričala mlada žena koja je samohrana majka odlazi na poso vraća se kuci očisti svoj stan pa onda trci majci čisti njen , kuva i izvodi je napolje vikendom noći sa detetom kod nje . Neku veće je pitam da li ona jedino dijete ona kazuje nas ima 5-ero kad je čula da je trudna samnom histerisala je i uopšte se nije radovala , braća i sestre žive svoje živote a jedino ja vodim brigu o majci .
Ma daj...izvini ali to su seljacka posla...odmah se setim Zone Zamfirove i one "tebe si tatko nece da udava"...prosla dva veka od tada...da li je neko vezaniji za roditelje polazi od bioloske strukture samog deteta...ja sam bila jako vezana za jednog roditelja i zaista nisam htela da se odvajam...igrom slucaja jesam mladja ali da sam starija isto bi bilo jer sam takav covek...rad iz ljubavi meni nije zrtva...zrtva je kada nesto neces ali moras da radis...ako te priroda na nesto tera, na rano odvajanje ili pak na kasno, odvajanje obicno ce tako i biti...