Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Šta ako strankinja dođe u Srbiju, kao turista i desi se da zatrudni u Srbiji, šta se dalje dešava? Da li ona može ostati u Srbiji ili mora napustiti zemlju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Državljanin SrbijeМислим да то зависи од следећих ствари:
- Са ким је затруднела
- Из које је земље и какве културе
- Колико дуго остаје
mora da napusti zemlju posle 3 mesecaDržavljanin Srbije
Tajland
Ako je turista onda 3 meseca.
Može.Uslovi za sticanje Srpskog državljanstva nisu uopšte strogi. Imate to u Zakonu o državljanstvu Republike Srbije(uslovi za sticanje državljanstva). Mislim da u slučaju braka, potpisuje u MUP-u izjavu kojom Srbiju smatra svojom državom i prilažete njen pasoš, izvod iz mat. knjige venčanih... i možda još par dokumenata. Ne znaš sve ponaosob,ali imate u tom Zakonu.A šta ako se uda prvo? Da li moze dobiti državljanstvo?
Nema na čemu. Ne znam tačno koji je član tog Zakona, ali u njemu piše šta sve treba od uslova i šta treba i gde od dokumentacije priložiti.Kol'ko sam ranije čitala, nije taj postupak prijema u srpsko državljanstvo komplikovan.Srećno!Hvala.
Državljanin Srbije
Tajland
Ako je turista onda 3 meseca.
Kad nađem vremena, poslaću gde to piše.
Srce si <3Kad nađem vremena, poslaću gde to piše.
Kako mi reče to kod njih znači mladja sestra. Pošto i jeste mladja![]()
Strogo je zabranjeno yebati se u stranoj zemlji.Šta ako strankinja dođe u Srbiju, kao turista i desi se da zatrudni u Srbiji, šta se dalje dešava? Da li ona može ostati u Srbiji ili mora napustiti zemlju?
Ali ako želi brak, to menja stvarTo sto je neka strankinja zatrudnela,dok je bila u poseti Srbiji,nista ne menja po pitanju duzine boravka.Bila trudna,ili seksualno nevina,nikave veze
nema sa njenim statusom stranog turiste.!
Ako ima kesa ides s njom ako ne nestanesŠta ako strankinja dođe u Srbiju, kao turista i desi se da zatrudni u Srbiji, šta se dalje dešava? Da li ona može ostati u Srbiji ili mora napustiti zemlju?
Znam za slucaj da je strankinja dosla u Srbiju, provela tri meseca kao turista i ostala trudna sa covekom Srbinom iako nije znala srpski!....Vratila se u svoju zemlju, porodila se i onda sam izgubio trag sta se dalje desavalo....Situacija je pomalo komplikovana da bih je celu izlozio. Zato sam postavio samo ovo pitanje