- Poruka
- 4.459
Trudite li se biti bolji čovjek? Kako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne trudim se. Prirodno sam takav (najbolji, nema gde dalje).Trudite li se biti bolji čovjek? Kako?
ok, može dalje.Ne trudim se. Prirodno sam takav (najbolji, nema gde dalje).
ija ijaNe trudim se. Prirodno sam takav (najbolji, nema gde dalje).
Da.Trudite li se biti bolji čovjek? Kako?
Pa često sam svestan svojih grešaka i trudim se da ih ispravim.da znamo KAKO se trudimo.
nema svrhe truditi se da budeš dobar..to je jurenje forme ....ima svrhe truditi se da imaš ljubav za druge.....onda dobrota dolazi sama od sebe... kako razviti u sebi ljubav za druge? solidarnost, empatija, pokušaj da se uvidi tuđa predistorija i pozicija....teško je to bez izvesne duhovne predstave o tome da svi potičemo iz istog izvora života te smo samim tim braća i sestre u Bogu ili ako hoćeš braća i sestre u životnoj energiji....ja idem i dalje jer mislim da smo svi mali delovi Boga...da nas je on pravio od sebe i da živi kroz nas i naša iskustva i misli i osećaje.....da smo svi Jedno koje se izdelilo na jedinke da bi upoznalo sebe i iskusilo život..Trudite li se biti bolji čovjek? Kako?
da kažem precizno: ništa se ne trudim i ne mislim da sam savršen, okontre.OK, ni ova tema nema smisla.
Nadala sam se da ću dobiti svjesnije odgovore, da znamo KAKO se trudimo.
A dođu tri tipa i kažu da su savršena.
Zaključavaj temu, ko god to da radi, molim lijepo.
Mene više ne interesuju odgovori.
OK, ni ova tema nema smisla.
sta ima da se trudis , samo budes dobra osobaOK, ni ova tema nema smisla.
ahahahahahahaNesuglasica sa Krstouniverzumom?
saceTkaj malo, sa'ce da se obsvestenavikli da se ne pitaju
Kako savršenstvo ne postoji, onda težim biti bar bolji nego juče.Trudite li se biti bolji čovjek? Kako?
dapačeda kažem precizno: ništa se ne trudim i ne mislim da sam savršen, okontre.
ne trudim se jer sam dobra osoba i ne zato sto to svi kazu vec sto ja to znamTrudite li se biti bolji čovjek? Kako?
suprotnost istini je isto istina.Čim se trudiš da budeš dobar to znači da si u osnovi loš.