Pozdrav svima,
Tako mi je drago sto sam naisla na ovu temu... Posto poslednjih nedelju dana ne spavam, i ne mogu da prestanem da razmisljam i postavljam sebi najgore moguce dijagnoze
Kod lekara sam otisla zbog migrena...uradila analizu krvi, preventivno, jer to dugo nisam radila...i ispostavilo se da je broj trombocita mali (45 000). Analiza je ponovljena...Greske nema!
Dobila sam gomilu uputa (ultrazvuk abdomena, analize krvi...heliko bakterija, imunoloske bolesti...kostana srz), i sad krecem redom...
Ultrazvuk abdomena je ok...slezina sasvim u redu, a za ostalo cemo videti...
Da li bi neko mogao da mi opise proceduru vadjenja kostane srzi, iz grudne kosti...ko je to vec prosao. Bez ulepsavanja, molim vas...hocu samo da znam sta me ceka, da se na vreme psihicki pripremim. I da li se za helikobakteriju radi gastroskopija, ili je i to moguce odrediti iz krvi?
Ufff...jos sam hiljadu stvari htela da pitam ali mi sada ne padaju napamet.
Hvala vam unapred!
Tako mi je drago sto sam naisla na ovu temu... Posto poslednjih nedelju dana ne spavam, i ne mogu da prestanem da razmisljam i postavljam sebi najgore moguce dijagnoze

Kod lekara sam otisla zbog migrena...uradila analizu krvi, preventivno, jer to dugo nisam radila...i ispostavilo se da je broj trombocita mali (45 000). Analiza je ponovljena...Greske nema!
Dobila sam gomilu uputa (ultrazvuk abdomena, analize krvi...heliko bakterija, imunoloske bolesti...kostana srz), i sad krecem redom...
Ultrazvuk abdomena je ok...slezina sasvim u redu, a za ostalo cemo videti...
Da li bi neko mogao da mi opise proceduru vadjenja kostane srzi, iz grudne kosti...ko je to vec prosao. Bez ulepsavanja, molim vas...hocu samo da znam sta me ceka, da se na vreme psihicki pripremim. I da li se za helikobakteriju radi gastroskopija, ili je i to moguce odrediti iz krvi?
Ufff...jos sam hiljadu stvari htela da pitam ali mi sada ne padaju napamet.
Hvala vam unapred!
!!i tako posle bolnice je sve islo jako brzo moja DR. se u*****la jer nista nije primetila pa me je iz momenta poslala spec.za krv.....i onda sledi da ne pricam vadjenje po pola litre krvi svake nedelje...nista se nemoze naci plocice spadaju nenormalnom brzinom...sada ih imam negde 29 000 sto je strasno....zatim punkcija kicme i na srecu nisam nista osetila jer sam imala anesteziju ali posle toga sam imala jake bolove u ledjima!! i sta reci padalo mi je svasta napamet...pocev od leukemije do svega i svacega...sada sam pocela uzimati ......,danas prvi dan i mogu re ci da se uzasno osecam samo placem i sva sam otekla! dali ima neko iskustva sa ovim medikamentom? pocela sam ALOE VERA da pijem pa se nadam da ce biti bolje...isto tako rendanu sargarepu,cveklu jabuku i med sve zajedno jako je dobro za imunitet!! dragi moji pisite....lakse mi je kada vidim da nisam jedina i da ima i dece ....poljubac svima i brz oporavak...
Suzana