Ma u redu je vujke, samo se salimo. Ljudi se ne mogu sasvim dosledno i u potpunosti svrstati u ovu ili onu kategoriju, jer svaka licnost predstavlja slozeni skup karakteristika i ponasanja i samim tim slucaj za sebe. Ja i ne mislim da ono sto je u tekstu definisano kao trol predstavlja najveci problem na ovom forumu. Mozda je to najveci problem negde drugde, ali ovde mislim da postoje i veci.
Paganko je verovatno tekstom samo zeleo da ukaze i pogotovo pojedinima ucini bolje vidljivim odredjeni tip ponasanja koji je prisutan i ovde, ali to svakako ne moze biti jednostavno preslikana necija licnost. A ja mislim da su manji problem oni koji se ponasaju na takav nacin, dok su veci oni koji svojim veoma cudnim shvatanjima pruzaju podrsku i ohrabrenje takvim trendovima, a istovremeno propustaju da uoce neke pozitivne mogucnosti na forumu koje se, bar s vremena na vreme, pojavljuju.
![]()
ne ne ne, trol je trol. njegovi porivi su veoma jednostavni. zeli da te iznervira do krajnjih granica. kucaces dok te prsti ne zabole i upljuvati monitor, a on ce se samozadovoljno smeskati.