Trojica radikala upala u kuću tražeći partijskog kolegu

Важно је да се уведу привремене мере у општини Вождовац и Земун, а то је оно чега се СРС највише плаши па одборници те странке дивљају по Скупштини Града. А слажем се да БГ режим је неспособан за било шта, јер да су способни одавно би се та седница завршила и већ бисмо имали заказане изборе у тим општинама. Овако, принуђени смо да гледамо циркус!

Па очигледно је да комплетна држава има проблем са системом вредности. Да се не лажемо, али ја искрено не знам никог а да то не чини. Глупо је, али је тако!

Đuko, nemoj ti mene pogrešno da shvatiš. Nemam ja problem sa tim što je Toma radio i ne tvrdim da je jedini (a nisu baš ni svi takvi, ne moraš to da pričaš da bi ga opravdao) već sa tim što nailazi na opravdanje kao da je to super i u redu. To što glasamo za nekoga ko radi nešto nemoralno ne znači da automatski i mi treba da budemo kao on i da mu tapšemo a naravno ne znači ni da zato treba da se ne glasa za njega. Samo je dovoljno osuditi ono što nije korektno, bez obzira od koga dolazi. Isto kao što po tom pitanju osuđujem Tomu, osuđujem i Tadića koji mi je politički bliži i mogu da ga zaokružim ako zatreba pa mi se opet prevrne stomak na njegovo i bilo čije ljigavo i dvolično ponašanje. Ne možeš nikako da me ubediš da je Toma u toj priči ispravan i u redu, posebno nakon onog slikanja sa unucima, sinovima, suprugom itd. On ne treba zato da ispašta kao političar ali da je jadno - jadno je apsolutno i tu nema opravdanja. Baš dok se takve stvari tolerišu moći ćemo da se vadimo na to da je sistem vrednost poremećen. Tomislav Nikolić je u slučaju svoje supruge Dragice ispao lažov, dvoličan, pokvaren i sve po redu (to ne tvrdim zbog foruma i priča na njemu već zbog nekih totalno drugih saznanja) - ako je kao političar nekome prihvatljiv neka ga slobodno zaokruži ali kao čovek ima debeo minus.

Vidi, niti znam da je to radio, niti me interesuje, a ako i neko to radi, ja mu ne drzim svecu i bas me briga!
Ja nikog ne ubedjujem da je to ispravno, samo kazem da to kod naseg naroda donosi poene. Po svim pokazateljima "svalerska afera" kod Srba samo poene donosi politicaru koji je uhvacen u tom nedelu. Problem je taj sto mu se tako rastura porodica. A to je ono sto je necasno u celoj prici. Medjusobni odnos supruznika ili devojke i momka nisu stvari u koje volim da se petljam. To je njihova stvar.

Јадан Тома ако ћеш га и даље овако бранити - до избора ни Драгица и деца неће гласати за њега ако овако наставиш ...... а то да швалерске афере доносе поене је вероватно израчунао и у форми савета наплатио маркетиншки стручњак Аца Вучић. Уствари не би ме чудило да измислите да Тома то не би ни радио него га је Аца наговорио да се жртвује због рејтинга :lol:
Који сте ви бедници сви заједно, немам речи! :thumbdown:

Back