- Poruka
- 29.578
Ovako...Sad se secam. Pricao mi je da je vec ranije imao upalu karpalnog zivca, ali da ga je taj udarac u lakat pogorsao...Moze li tako.. ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JesteUpali se to od neprestanog sviruckanja... Klarinet je jako zahtevan instrument za prste.
A pre toga je možda imao i karpalni sindrom - onda su drugi prsti u pitanju , inervacija je drugačija.E, moguce da je to zapravo ! Tacno su ga ta dva prsta zezala...! Sad jedan i ne moze da savija skroz kako moze inace prst da se savija...![]()
Vala, sad i mene zbuni, ali ipak se secam da su pomenuta dva prsta... Na malom prstu i dalje vuce problemA pre toga je možda imao i karpalni sindrom - onda su drugi prsti u pitanju , inervacija je drugačija.
Znas kolke su plate muz.doktora?Pa je isao u muzicku bolnicu kod muzickih doktora da se muzicki leci...![]()
U tom slučaju je sindrom kubitalnog tunela.Ne karpalnog.Vala, sad i mene zbuni, ali ipak se secam da su pomenuta dva prsta... Na malom prstu i dalje vuce problem
Pretpostavljam.Znas kolke su plate muz.doktora?![]()
![]()
Pogledaj Anatomiju ako ti je dosadnoAjd odskakuci vise u tu vodu da te ne slusam vise, mozak si mi vezala u cvor.![]()
![]()
Salim se, ispricasmo se lepo, samo imam randevu s projarom.Pogledaj Anatomiju ako ti je dosadno![]()
Dodaj na to zacepljenje vena od duvana. No, vene su same zaobisle zacepljenje :>PDijabetesna polineuropatija, posledica loše regulisanog dijabetesa. Osim što stradaju krvni sudovi tu su i nervi oni u ekstremitetima pre svega
Arterija, ne vena.Dodaj na to zacepljenje vena od duvana. No, vene su same zaobisle zacepljenje :>P
Ne znam na koju foru inace bih bio kaput, ali kolor dopler je pokazao da nema frke :>P
Ponekad na nogama, ali to zavisi koliko sam umornaPogledajte prilog 1385543
Na rukama se nalaze najosetljiviji receptori za dodir koji su preko nerava povezani sa mozgom.
Međutim, ukoliko je neki od tih nerava oštećen ili pritisnut, mozak ne može da odgovori na signale koje receptori šalju i tada ruke počinju da trnu.
Stručnjaci upozoravaju da ukoliko vam često trnu ruke, može doći do dva opasna stanja. Jedan je problem sa štitnom žlezdom, a drugi je moždani udar.
Hipotireoza ili nedostatak hormona štitne žlijezde može dovesti do oštećenja nervnog sistema, a kao signal za to često se javlja trnjenje ruku.
Ako pored tog simptoma primetite da dobijate na težini, opada vam kosa ili vam je stalno hladno, što pre se obratite lekaru.
Lekari dodaju i da osećaj peckanja u rukama može da bude signal za moždani udar.
Drugi simptomi su iskrivljena usta, otežan govor ili nemogućnost jasnog rasuđivanja, vrtoglavica i zamagljen vid.
Ako imate ove simptome, odmah potražite pomoć lekara.
link