TrKa OkO sVeTa

Smokvo, snimi ovo...
Akcionarstvo i berzansko poslovanje
...10 (deset)...
23. III 2007.
V. Bogojevic Arsic [pecat]

Dany, mozes da skines epizode uz pomoc eMula-a... video sam da ima dosta toga slobodno na serverima... najzanimljivije scene i sl...

Mike91:
BAs mi je zao za DzonVitoa I Dzil.........
Bili su bas cool!!!
E pa mozes opet da ih gledas (mislim, mozes kad bi recimo ziveo u Americi..., ovde tesko da ce to pustiti) u 11. ili 12. serijalu, ne znam tacno, "All Star". Tu iz svakog serijala imas po jedan ili dva para - iz ovog treceg su upravo Dzon Vito i Dzil, a pored njih i Teri i Ijan.
Evo ti slika te sezone, jeste da je minijaturna, al' mozda ces nekog prepoznati :-) :-) :-)

Prilozi

• images.jpg
    images.jpg
    3,3 KB · Pregleda: 57
Fuj.Bas me briga za nekog "zvizdaca".Ovo je jedini Reality show koji nesto vredi kod nas,mnogo je bolji od balkanskog brata.Sve mi se nesto javlja da cemo uskoro ostale sezone gledati na hrvatskoj televiziji

Jacob:
Fuj.Bas me briga za nekog "zvizdaca".Ovo je jedini Reality show koji nesto vredi kod nas,mnogo je bolji od balkanskog brata.Sve mi se nesto javlja da cemo uskoro ostale sezone gledati na hrvatskoj televiziji
Ај онда кад ти се стварно "јави", јави и нама када је и на којој ТВ па да и ми остали гледамо :wink:

Ma to je vise zakljucak iz iskustva sa ostalim serijama koje su pocele da se daju kod nas a onda su stale pa sam morao da ih gledam na HRT 2.Na primer: Battlestar Galactica,Dzoi itd.
Nadajmo se da ce Fox ipak kupiti i ostale sezone uskoro.

Producenti su pozvali Flo i Drua (neozenjenog blizanca) koji su sada par da ucestvuju u 11 sezoni, All star sezoni,ali je Flo odbila jer "ovaj sou budi ono najgore u njoj".
Nije jadna ona kriva kriva je emisija :D

M.Gorkog 6:
E pa mozes opet da ih gledas (mislim, mozes kad bi recimo ziveo u Americi..., ovde tesko da ce to pustiti) u 11. ili 12. serijalu, ne znam tacno, "All Star". Tu iz svakog serijala imas po jedan ili dva para - iz ovog treceg su upravo Dzon Vito i Dzil, a pored njih i Teri i Ijan.
Evo ti slika te sezone, jeste da je minijaturna, al' mozda ces nekog prepoznati :-) :-) :-)

Da, ali oni ispadaju prvi :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Jao, aj molim vas nemojte više govoriti o tome ko kad ispada ili ko pobeđuje, ja se sve nešto nadam da ću odgledati i preostale sezone, pa bih to sve ipak radije sama da saznam :) :) :)
Nije dosta što sam za ovaj poslednji serijal znala unapred pobednike, pa sam tako ko budala gledala.......

Back