TrKa OkO sVeTa

Dajte molim vas!
Jeste da su blizanci dobor gradjeni,ali su isti ko i svi ostali tipicni mladi amerikanci,
nemaju neki personalitet i osobine im uopste ne izlaze do odrazaja.Znaju samo da trce,da se kupaju, i pokazuju.
Nekazem da su losi,i dobra im je taktika ali bas bi voleo da ispadnu.

Personalno najveci fan grupe ,,Brothers,, lice mi na neka dva debela celava lika iz crtanog filma! :lol: :lol:
SUPER SU! Smesni zanimljivi i opusteni!
Zato navijam za njih! :)

Cao ja sam novi na forumu ali zato pratim Amazing race od samog pocetka...
U trecem serijalu moji fovoriti su Zack and Flo.

Dali neko od vas zna sta ce nakon Amazing Race-a?Nova sezona ili neki novi Reality!!!

kol'ko je gotivan show... i kol'ko ja znam, a znam jer sam provalio na njihovom sajtu, da ima jos dosta serijala ovog show.a kao i detaljno o svim pobednicima... tako da nam opet serviraju bajatu robu. valjda se tako isplati Foxu...

ql mi je bila ova riba na kraju kada se sjebala posto su ih matorci pretekli a odusevila kad je saznala da nisu izbaceni... lik je ko spricer....tako da.... GO, Zach 'n' Flo !!!!!!

a twins.i su ok jer su jedini imali m*da da skacu sa bandzija... jbt ja sam isto zentara ali mislim da skocio nekako... 188m .. pa nek ide zivot... i onako ko zna kad bi sledeci put bio u svici... ako se bar nisam mogao tamo roditi bar da crknem ko covek ...

Mike91:
Cao ja sam novi na forumu ali zato pratim Amazing race od samog pocetka...
U trecem serijalu moji fovoriti su Zack and Flo.

Dali neko od vas zna sta ce nakon Amazing Race-a?Nova sezona ili neki novi Reality!!!
Za sad su otkupili tri sezone,a u pregovorima su za ostale,verovatno zato razvlace ovoliko :roll: A ima negde oko 12 sezona ili vise,a u jednoj sezoni ce se takmiciti najzanimljiviji parovi is svih sezona :)

Боже, зар ови на Фоксу немају лектора??
Каквих сам се јуче бисера нагледала у преводу...

- "Дерек и Дру који су стигли у 4:45 ам. крећу у 4.45 рм." И то је као сад ПРЕВЕДЕНО на СРПСКИ!
- "...траје од 4:00 рм : 6:00 рм" ???
- и врхунац: Дерек каже "Света краво!"

Знам да ово нема баш неке везе са темом, али морала сам да напишем, било ми је страшно док сам гледала....

Prilozi

• Phil.jpg
    Phil.jpg
    20,7 KB · Pregleda: 6
Ово је једини Риалити шоу кој вреди гледати на телевизији (Бар је тако код нас).

Интересује ме како могу да се пријавим за ово, и да ли могу јер нисам из САД ?.. :p

П.С. Ја навијам за водитеља..... ;)
image533668x1yh2.jpg

ma daaaj... koja Flo, kao tim su Ql ali ona je klasicna isfrustrirana, histericna "zenska glava"... Mozda je i Ducic jos u Blagu lepo objasnio , citiram "Zena je po prirodi stvorenje, zlo, sujetno i bolesno..." ... e sad, sto ne moz' bez njih, to je vec druga prica... recimo kao ona Marko Kraljevic i njegov Sarac... :))

anticv:
Открио сам ко је овде победник.

Фло и Зак,
други су Маторци а трећи су они дебели (браћа).

Нашао сам на Google-y.
И ТО СИ БАШ САД МОРАО ДА ПОДЕЛИШ СА НАМА??????
Да смо хтели, сами бисмо погледали!!!!

anticv:
Открио сам ко је овде победник.

Фло и Зак,
други су Маторци а трећи су они дебели (браћа).

Нашао сам на Google-y.
mislim,stvarno,jer tebe neko pitao ko je pobednik.bas si ga zasro. a sto se tice zaka,obicna krpa,otirac, a flo,slatka folicka.ali muskarci ne bi bili muskarci.... :evil: :twisted:

Nije vazno...ali stvarno cemu otkrivanje pobednika ? Kao sto neko rece mogli smo sami naci ko je pobednik da smo hteli...Licno moji favoriti su Teri i Ian...:) Gledacu emisiju bez obzira sto znam ko je pobednik...
Ps:Mislila sam da su Derek i Dru pobedili...

drvokojejedezmajeve:
e Smokvo, moram sebe ograditi za ovo muskarci ne bi bili muskarci... btw. i ja sam znao da je mala slatka uzela shke pa.... mislim 500 soma... ejjj, jbt pa ko je ne bi mrzeo....
ej drvo,pa ja nikoga ne mrzi,pogotovo ne zbog love.ali bre zasto se muskarci pale na TAKVE?umisljena,dvolicna,jbe onog svog partnera u zdrav mozak,vristi,skici....sad se vecina smeska i misli,pa bas zbog toga.... :???:

Smokvo, i vecina zena gotivi glupandere sa pola cigle na racunu ili u keshu ... pa mozda i zbog toga ova mala dodje kao "dobra prilika"... :-) salu na stranu, ne treba generalizovati, sto je bila poenta moje price... samo se ti cuvaj.. i budi u fazonu "ne dam dok s' ne udam" ... uostalom, zasto ne mrzeti ljude zbog kesha... Sto bi rekao Cvijanovic u Munjama... "traba da ga izvucmo iz tog auta, da ga gazimo i gazimo, da ga pitamo: 'el ti to od plate mozda..." ... pomislices, ogorceno jedno iskompleksirano drvo... nije bre nego imam ispit za 4 sata, neka me frka uhvatila... a misli mi okupira lik koji je zavrsio fax pre pola godine, a nije se tri puta pojavio na istom....

Back