Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
To ce pokazati vrijeme
Mislim da ona nije budućnost, već da je ona samo drugi eksponent kad su videli da je mali Draško preslab.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ce pokazati vrijeme
Promjena je jedino vazna, i onda opet ako ne bude nista bolje.Mislim da ona nije budućnost, već da je ona samo drugi eksponent kad su videli da je mali Draško preslab.
Promjena je jedino vazna, i onda opet ako ne bude nista bolje.
Svakako, mada to sto pricas nema veze sa Jelenom, ona nije uzasan kadar, ni po jednim mjerilimaZnaš kako, treba tu biti obazriv. Jer pod parolom daj samo da menjamo pa ko god dođe SNS na vlast i urade šta urade. Imaš lukave ljude koji na leđima nekog trenutnog nezadovoljstva provuku neki užasan kadar samo pod parolom "evo promene", niko ne kaže na bolje ili na gore.
Svakako, mada to sto pricas nema veze sa Jelenom, ona nije uzasan kadar, ni po jednim mjerilima
Jelena je profesor na ekonomskom fakultetu, i bez mrlje kako u karijeri tako i na privatnom planu. Svakako neko ko zaslužuje sansuZbog čega je dobar kadar? Nisam u toku, ne živim tu i ne navlačim za bilo koga, prosto pitam.
Jelena je profesor na ekonomskom fakultetu, i bez mrlje kako u karijeri tako i na privatnom planu. Svakako neko ko zaslužuje sansu
Ne postoji cak ni tracIskreno mislim da niko u Srbiji i regionu ne može biti u politici bez i jedne mrlje, prosto nije moguće uopšte bitisati sa takvim ljudima bez da si uprljan.
Politicari koje zapad instalira na scenu moraju biti lopovi,lazovi,olos,vucibatine jer zapadnjacka demokratija je ustvari olosokratijaNe postoji cak ni trac
Šta je ovo? Neka RS Milica Zavetnica? Provalili i tamo da kao žensko možeš mnogo više?