Tripovi...

Ja jednom u 3. razredu, išla u pola 12 u školu i sad ja gledam na sat i učini mi se da piše pola 12 i ja brže-bolje po stvari da idem, kad kaže meni sestrs: "Gde ćeš ti, tek je pola jedanaest..."
Koji trip!

A jednom ujutru, kasnim ja u školu i ja jurim za sestrom čekaj me da idemo zajedno i ne ponesoh torbu...

Xaxaxaxa skontajte mene danas...mene mother budi jer treba da idemo u sup i ne znam ni ja shta,i ustanm odem u Weseli Centar a ona stoji pored mene i pricha mi shta sve treba da obavimo....ja kazem ok idem da se spremim i ona sidje dole,a ja se vratim u krevet...:lol:

a ja kada sam bila u maminom stomaku, tamo neki treći mesec dok mi se još ni prsti nisu formirali, pa čujem kako mama jede neku krempitu i sve mljacka, pa sve nešto kao liže prste, a ja u tripu ,,, aaaaaaaaa ,, gde su moji prsti ,,i ja bi da ližem ,, a ono samo patrljci neki ,, e užas ljudi vjere mi

ja sam se istripovala sinoc kad sam bila na pruzi ...isao voz a ja naravno slogirana i cekam kao da me zgazi..i kad sam svatila da je bolje da se sklonim ucini mi se da se noga zaglavila..hahah al sam se uplasila a samo mi se ukocila noga...ajojj

Odem ja na derbi prvi put u zivotu.Pre toga sam sam bio na stadionoma u provinciji!
Kada sam usao na sever najezih se,huk sa tribina,ma neopisiv osecaj!
Gledam ja navijace,radim sto i oni,tekma me nije ni zanimala.U jednom
momentu ogromno komesanje oko mene.Tuca!!Pomislih ja i gledam da me ne zakaci neko!
U trenutku neko me jako gurnu s ledja,jedno 10 stepenika sam bukvalno leteo!
Okrenem se i ocenim ko me ja gurnuo.E sada cu da mu se najebem i oca i majke!!
Suknuh se prema njemu,onako van sebe i besan,medjutim uhvatise me ortaci.
Brate,mojne,to ti je evrigo,sutka bezlazena,zajebancija!Ma kakvi,jedva me smirili,
hocu grkljan da mu iscupam,umalo da se nagrdim,kicmu da slomijem govorim!!
Od tada idem na zapad....

I meni se dešava to npr. igram basket sa drustvom i kao loše doskočim i padnem. Naravno tog trenutka se trgnem. A pošto se to dešava negde pre nego što baš zaspim(znači ono spavam, ali i dalje sam svestan nekih stvari oko sebe) sigurno ima neko naučno objašnjenje

PRE SVEGA ĆAO SVIMA......
MOJ NAJVEĆI TRIP TJ NAJVEĆI TRIP MOG DEČKA DESIO SE KADA SMO BILI NA MORU I U SRED NOĆI POČEO ČOVEK DA MI DIKTIRA RECEPT ZA KOLAČ OD VIŠANJA ZNAČI DA NE VERUJETE LJUDI RECEPT JE BIO PRAVI.......... A ON NEMA POJMA SA KUVANJEM

POZZZ

Da...koliko puta kao padam sa zgrade i...

и ја баш исто, али се тргнем пре него што паднем, некад чак покушавам да летим, делује као да није тешко...да трип...имам ја трипове и у стварности, једном ми је неко тражио да донесем чашу воде и ја донесем чашу али празну...

Back