BELFABIO
Iskusan
- Poruka
- 5.766
ja ponekad kao to u polusnu sanjam da jedem sendvič. i tako ja taman da ga zagrizem i on nestane i ja se trgnem![]()
eh sta ces, zivot je skot
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ponekad kao to u polusnu sanjam da jedem sendvič. i tako ja taman da ga zagrizem i on nestane i ja se trgnem![]()
i desilo mi se jednom ja sanjam da jedem musaku i samo se krompir pretvori u patlidžan a meso u orahe
probudio sam se uplakan
NAJGORI JE TO KOŠMAR BIO 

jes valai desilo mi se jednom ja sanjam da jedem musaku i samo se krompir pretvori u patlidžan a meso u orahe
probudio sam se uplakan
NAJGORI JE TO KOŠMAR BIO
![]()

uh bre pa da znaš koliko mršavih ljudi mnogo jede...a ja ne jedem bre puno bre a imam ja mišiće aj ako nam se putevi jednom ukrste pokazaću ti i možda ti dozvolim da ih pipneš..ako budeš dobra![]()
ma znam ja šta ti ustvari oćeš

ma znam ja šta ti oćeš
i da ti kažem da si mnogo uobražena
E bash nek sam! :razz:
[josh chekam da skontash da te zajebavam]

A jel vam se desilo da nešto vidite i učini vam se da ste to videli ili da se nešto dogodi i imate osećaj da se to dogodilo?![]()
A jel vam se desilo da nešto vidite i učini vam se da ste to videli ili da se nešto dogodi i imate osećaj da se to dogodilo?![]()
Često mislim o nečemu i za koji dan se to i desi. Npr. nisam se odavno čuo sa drugom iz osnovne, sutradan me on zove da idemo na fudbal :smile:naravno,to je dokazano da je mozak toliko savrsen da je predvideo da ce se to desiti ali mi to ne znamo pa nam tako izgleda kao da smo vec videli tu situaciju
Mislim da je suprotno. Smatra se da čovek koristi samo 10% mozga u svakodnevnim aktivnostima.
A vezano za tvoj post, čini mi se da je u pitanju to što jedno oko brže reaguje i šalje sliku mozgu, pa kad mozak dobije tu istu sliku od "sporijeg" oka čini ti se da ti se to već desilo. Ta pojava ima i neko svoje naučno ime.

i to je trebalo da bude smešno??? aj da se smejemo da ne propadne fora![]()
Previse gledam u WoW.... svuda kuda idem razmisljam koga da hilujem a koga shadow word pain.. ono.. izadjem napolje i razmisljam ko ima koliko helta a ko je hostile a ko npc..