Tripovi...

Ova tema je odavno ispamovana.
E, bila ja danas na vasaru, i otisla na kamikaze. Nagovarala sam drugarice da idu sa mnom, da to nije strasno kao sto izgleda, a one ni da cuju. I ja, onako u stilu ko ih je.be, opusteno odem sama. Neki likovi bili ispred mene, i krene ono da se pomera, malo po malo. Ja krenula da vristim, malo da se zagrejem, kad ce meni jedan oladi malo. Dve sekunde kasnije - vriste obojica. Toliko mi je bilo muka gore, al kad sam sisla, morala sam da se pravim da je sve u redu da mi ne bi rekle "Jesmo li ti rekle"...

Ova tema je odavno ispamovana.
E, bila ja danas na vasaru, i otisla na kamikaze. Nagovarala sam drugarice da idu sa mnom, da to nije strasno kao sto izgleda, a one ni da cuju. I ja, onako u stilu ko ih je.be, opusteno odem sama. Neki likovi bili ispred mene, i krene ono da se pomera, malo po malo. Ja krenula da vristim, malo da se zagrejem, kad ce meni jedan oladi malo. Dve sekunde kasnije - vriste obojica. Toliko mi je bilo muka gore, al kad sam sisla, morala sam da se pravim da je sve u redu da mi ne bi rekle "Jesmo li ti rekle"...

Mene je moje društvo zvalo da idem na kamikaze,al' nisam smela... :lol:

EVO OPET JOŠ JEDAN TRIP!!!!!
JA SAD PREKO MSN-A PRIČAM S TURBO AJVAROM I ON KAŽE DA JE IZ ČAČKA I ISPOSTAVI SE DA SE ON DRUŽI SA DR. ROBAJCOM (super sendvič) JAO KOJI TRIP NE VERUJEM

EVO OPET JOŠ JEDAN TRIP!!!!!
JA SAD PREKO MSN-A PRIČAM S TURBO AJVAROM I ON KAŽE DA JE IZ ČAČKA I ISPOSTAVI SE DA SE ON DRUŽI SA DR. ROBAJCOM (super sendvič) JAO KOJI TRIP NE VERUJEM

Zapamtili smo vishe da je on iz sendvicha...

Ja sam se jutros utripovala da kasnim u shkolu...navila sam u 7 jer sam trebala da idem u grad....i zvoni meni fon,ja pogledam u njega kad pishe 07:00
A ja:
''U jbt kasnim u shkolu...'', i krenem da se oblachim,kad ulazi moj brat u sobu i kaze:
''Pa gde cesh ti?''
''U shkolu...cut' kasnim...''
''Ludacho idesh popodne u shkolu...''
:shock:
Skinem farmerice,legnem u krevet i nastavim da spavam...8-) :lol:

Back