Tripovi...

reserve_cognac.jpg

Sedim ja juce tako ceo dan za kompom i negde oko 00:45 sine mi da sam se umorio, i izadjem ja lepo, `exit game`, i bacim se na krevet odmah, zatvorim oci na dve sekunde, zaspim, i probudim se [dakle posle dve sekunde] i onako, kao da sam spavao satima, i onda sam bio budan do 4, kao da je nov dan, ili tako nesto :/

...ja u gradskom prevozu. vozim se, držim za šipku. posle nekog vremena žena sa moje desne strane obrati mi se na meni nepoznatom jeziku. naravno, pogledala sam je zbunjeno i u trenutku smišljala šta da kažem/uradim, kad, čudo jedno, devojka sa moje leve strane odgovori joj na istom jeziku... okrenuh glavu ponovo na desnu stranu, zatim na levu i osetih se kao u zoni sumraka.

p.s. jezik je zvučao kao vlaški :roll:

...ja u troli a neka baba ulazi da otkuca kartu,stane pred automat,kaze mu (automatu :confused: ): "Do studentskog trga" i otkuca kartu... :shock: :shock:

...u pekari "Primavera" moja drugarica kupovala pecivo i pita je prodavacica "Jel zelite za poneti ili ovde?".

A ova,joj,ocito zbunjena,drsko odgovori: "Ma samo vi meni dajte!"

:D

Xaxaxaxa...da ste videli moju iztoricharku juche...zwna se malo zeshce utripovala...:lol:

kaze ona nama da neki tamo njen uchenik se seli za Australiju...i preseda u Dubaiu....i pita njega zena a koliko imate vremena od jednog do drugog leta?
Kaze on 4 sata!
posle ona nama pricha kako on nece stici nishta da vidi jer je njima aerodrom u Dubaio velik kao nasha Srbija (povrshinom!) :lol:

I kaze josh da je Mexico City povrshinom velik kao bivsha YU a da im je neki park kao nasha Vojvodina...:shock: :lol:
definitivno se utripovala...

Jesmo mi mala drzava ali ne toliko...

evo braco i sestre moj najveci trip

Iso sam busom iz KG-a do BG-a i sedim ja pozadi i blejim....I ono prodje sat-dva i vidim ja neku matoru ispred mene....I ono gledam je ja 15-20 minuta i ona se okrene i pocne da gleda mene...Ja ono gledam je josh nekih desetak minuta i pitam je : Baba jesi to ti??? I pridjem i zagrlim je!!!
I bili tamo jos neki likovi i oni se cepaju....i ja se okrenem spreman da ih bijem,kad vidis okrenem se ka onoj matoroj i vidim to nije moja baba....Kakva crna baba...Odem ja sednem i onda baba mene gleda nekih 10 minuta,al ono u pauzama...Likovi se cepali,al dobro posle su mi kupili pivo i cigare...:lol:

Back