Tripovi...

Heh, moji tripovi-krenem da bacim pantalone na pranje i otvorim kantu... onda gledam pantalone, gledam kantu. Zatvorim kantu i vratim pantalone u sobu. I onda ih posle pola sata odnesem na pranje.
A, cesto ponesem daljinski sa sobom kad odem da pijem vodu, stavim ga usput na neku policu i posle ga pola sata trazim...
Ili se izgubim kad se neko pozdravlja sa mnom jer ne pamtim osobe koje sam skoro upoznala...
Ili vidim nekog decka koji lici na mog druga, pa se derem: Stevaneeeeee!!!!!!, a on se okrene i gleda me kao da sam pala sa kruske.....
Ili pokusavam da pomerim nesto, pa tri puta udarim isto koleno o istu ivicu namestaja...
Ili se okliznem na parket...
Jednom sam zamalo slomila tv dok sam pokazivala sestri kako da joj se sjuri krv u glavu-legla na krevet tako da mi visi glava, a onda sam podigla noge, zakacila tv i lupila o vitrinu... Sestra se slogirala zamalo, a ja crkla od smeha.......
Pre neki dan idem kuci, sklizne mi jedna noga i padnem.

A ako cemo tako....
ja sam milion puta ostavila uloshke u bratovoj sobi pored kompa (kompu njegovoj sobi stoji) i bash tada od dovede svoje drushtvo...:oops:
Ili....pricham sama sa sobom dok idem ulicom....zato mi se ljudi uvek chude...
ili...zovu me zombi...cak sam se tako pochela ponashati....
ili....
izazovem nekog....i pocnemo se svadjati...odbrusim mu neshto a onda kada mi on/ona nehsto kaze moj odgovor je :''ti se to meni obracash?''
ili...

A ako cemo tako....
ja sam milion puta ostavila uloshke u bratovoj sobi pored kompa (kompu njegovoj sobi stoji) i bash tada od dovede svoje drushtvo...:oops:
Ili....pricham sama sa sobom dok idem ulicom....zato mi se ljudi uvek chude...
ili...zovu me zombi...cak sam se tako pochela ponashati....
ili....
izazovem nekog....i pocnemo se svadjati...odbrusim mu neshto a onda kada mi on/ona nehsto kaze moj odgovor je :''ti se to meni obracash?''
ili...

u ala se ti tripujes
PS onaj prvi trip sa uloscima, taj je zlato i odvalio sam se od smeha:lol::lol::lol::lol::lol:

Stiti te? Mog brata boli dupe za mene... :cry: Al osveticu mu se ja...

Aha...
Moja bivsha uciteljica i sada razredna su mislile da mi je on cale (cale mi nikada nije bio na roditeljskom)...:lol:
A mene neshto boys zezali...i ide on ulicom (tada nisu znali da mi je to brat) ja trchim do njega a on nosi martinke,kachket,bradu,natovku...i slushalice na ushima ( :lol: )...kad svi :
""Natasha ko je to???''
ja: ""mojh stariji brat''
Milan: ''OK znachi natashu ne diramo...ne sme da joj fali dlaka sa glave...'' :lol:

Back