Tripovi...

e ljudi odoh ja neshto da ''nauchim''
sramota vishe biologicharka nam izashla u susret pa nas nije pitala...
sad da joj dodjem nespremna....pa dobila bih keca ko kucu...
a sada se ocene shalju na kucnu adresu..:?

Pozzz ljudi! :*******

Ala sam se ja istripovala... Odem u skolu, niti znam koji je dan, niti raspored... Kako koji prof. ulazi, ja ga bledo gledam....
Odem sa drugaricom(ona je u domu) da uzmem ranac koji sam juce ostavila! kod nje?! i tamo njena cimerka, tek ce ona meni: E, ovo je Ivana... Ja kao, ok. Tek ce Ivana: Pa vec si nas upoznala. A ja: Ma ja se ionako ne secam! A cura me gleda i cudi se... Inace, isto me je tako Andrijana(one of my best friends) upoznala sa drugom, i to 3. put! I ja svaki put: Ja sam Danica, drago mi je. A on ce sad: Znam, rekla si mi 2 puta. Ja: Molim? I decko mi ladno kaze i gde smo se upoznali i s kim sam bila, a ja se nisam setila, ko neka budala....
Inace, nocu kad legnem da spavam imam zesce tripove jer lezem oko 3. I onda cujem neke glasove, lupanje... U stvari, utripujem se da cujem. I okrenem se na stranui buljim u mrak i tripujem se, sad ce djavo da se stvori pored mene... Inace, ja prvo ostavim svetlo, ali dodje sestra i ugasi, a ne mogu da se raspravljam.....
Nekad mi se desi da cim dodjem iz skole, legnem da spavam, probudim se posle nekoliko sati, uzmem ranac i krenem napolje... ali ne stignem do ulaznih vrata, zaustavi me sestra i pocne da se valja od smeha....

Pazi ko mi kaze!
Znas, ne volim da se svadjam sa ljudima, ali mislim da nije lepo da drugima kazes ono sto bi rekao sebi. Ti si nakaza, ti si retardiran i kladim se da si neki utripovan klinac koji se ne mrda od kompjutera!!

A dobro je... Jbt... Kako sam danas popizdela... Dosla ja na fizicko, i igrali odbojku protiv decaka... I sad, imam jednu drugaricu koja se pravi da ne ume da igra, ali ja pre mislim da nju mrzi da makne svoje dupe. Igrali mi tako, i u jednom trenutku smecuje mi drug loptu koju jedva vratim toj drugarici, a ona je samo belo pogleda!!!!! :shock: I ja se tu iznerviram, nisam vise htela da igrem i presvucem se. Kad sam se vratila, igraju oni i padne lopta na liniju, ja to kazem, a drug kaze da nije linija nego aut i da mu pusim k.urac jer sam sama izasla iz igre... Ja se tu iznerviram i kazem mu da on meni pusi, i nastavnik me izbaci sa casa, jer psujem, a na onog morona je kao navikao da psuje... Mogla sam danas nekog da ubijem!!!!

A dobro je... Jbt... Kako sam danas popizdela... Dosla ja na fizicko, i igrali odbojku protiv decaka... I sad, imam jednu drugaricu koja se pravi da ne ume da igra, ali ja pre mislim da nju mrzi da makne svoje dupe. Igrali mi tako, i u jednom trenutku smecuje mi drug loptu koju jedva vratim toj drugarici, a ona je samo belo pogleda!!!!! :shock: I ja se tu iznerviram, nisam vise htela da igrem i presvucem se. Kad sam se vratila, igraju oni i padne lopta na liniju, ja to kazem, a drug kaze da nije linija nego aut i da mu pusim k.urac jer sam sama izasla iz igre... Ja se tu iznerviram i kazem mu da on meni pusi, i nastavnik me izbaci sa casa, jer psujem, a na onog morona je kao navikao da psuje... Mogla sam danas nekog da ubijem!!!!

hahahahahahahaha...ala sam se ja sada utripovala...doshla sam kuci pre 40ak minuta sa probe...ali poshto smo se ubacili u novi kud koji je u Futogu a ja Futog ne znam bash dobro....i sad kontam ja na koju autobusku da idem...A Jovan...ajd sa mnom...levo pa desno i onda opet levo pa napred....ja blenem u njega i pochinjem da se smejem a on mrtav ozbiljan...i sad on krece na jednu staranu a oni moje ludache na drugu...ja stojim na sred ulice i gledam u njih...jedno 2-3 minuta sam tako gledala...:shock: :lol:

Ah,da skliznula sam niz neku stepenicu i sedim ja na njoj...a ovi se smeju...i ustajem i kao a shta je smesho?
Vule:pa pala si...
Ja:Kada? :lol::lol::lol:

a dobro to...o i nije neki trip...ja se na svaštari uvek od teme "šta ste sve danas proždrali" utripujem da je "šta ste danas poželeli"...često i iskucam post, pa onda brišem kad vidim da sam omašio..:?

Kada sam se vracala sa pepersa i kada je krenula ona kisurina ja sam bukvalno provalila nekim ljudma u kola na onom ogromnom parkingu..sve u svemu posle 5 min razgovora ispostavilo se da zvimo u istom solteru na novom beogradu..... :)

Back