BELFABIO
Iskusan
- Poruka
- 5.766
uf sto nam je ljuta natasha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pazi ko mi kaze!
Znas, ne volim da se svadjam sa ljudima, ali mislim da nije lepo da drugima kazes ono sto bi rekao sebi. Ti si nakaza, ti si retardiran i kladim se da si neki utripovan klinac koji se ne mrda od kompjutera!!
A dobro je... Jbt... Kako sam danas popizdela... Dosla ja na fizicko, i igrali odbojku protiv decaka... I sad, imam jednu drugaricu koja se pravi da ne ume da igra, ali ja pre mislim da nju mrzi da makne svoje dupe. Igrali mi tako, i u jednom trenutku smecuje mi drug loptu koju jedva vratim toj drugarici, a ona je samo belo pogleda!!!!! :shock: I ja se tu iznerviram, nisam vise htela da igrem i presvucem se. Kad sam se vratila, igraju oni i padne lopta na liniju, ja to kazem, a drug kaze da nije linija nego aut i da mu pusim k.urac jer sam sama izasla iz igre... Ja se tu iznerviram i kazem mu da on meni pusi, i nastavnik me izbaci sa casa, jer psujem, a na onog morona je kao navikao da psuje... Mogla sam danas nekog da ubijem!!!!

a pala si...

Istripovala sam se malopre da sam dvaput skinula jedan isti album :shock:
Sva sreca, pa je bio samo trip...