Tripovi...

ovaj.....eminem je ok sto se repa tice..mada ga sada i ne slusam bas..ali je bolji od 50centa akona i onog didija....iako je belac...aal smorio me bas ...
a evanescence ne znam sta je tacno..koja vrsta muzike...al ima neke dobre pesme...
nemojte se svadjati bre.....ko da je vazno ko sta slusa a i em i evanescence su razliciti skroz....sta brljate rep sa rockom il sta je vec evanescence.....

hahahahahaha....da vidite ovo!
Stize meni poruka pre 15ak min i pishe: ''Aj se smuvamo!'' (mrzim muvanje sms-om)
Ja naravno lika otkachim jer em nije moj tip,a i nikada se ne bih smuvala sa nekim da bih eto imala dechka...moram biti zaljubljena u tu osobu da bi bila sa njim...
posle 2-3 min stize mi nova poruka od drugog lika sa textom: ''Aj se smuvamo!'' (znachi isti text kao i kod Milosha)
Ja i njega otkachim...i josh se smejem jer oni misle da sam glupa i da ne kontam da sede zajedno i da se dogovaraju...a uz to imam osecaj da je to od Doleta ideja...
Auf jedva chekam da ih vidim i da im sve saspem u lice...:lol:
A tak kada chuju Nikola i Nemanja....pa njih dvojica ih nece pustiti na miru makar 2 nedelje....:lol: :twisted:

Mnogo licis na moju drugaricu....fizicki....kako ti je ime??

ovaj.....eminem je ok sto se repa tice..mada ga sada i ne slusam bas..ali je bolji od 50centa akona i onog didija....iako je belac...aal smorio me bas ...
a evanescence ne znam sta je tacno..koja vrsta muzike...al ima neke dobre pesme...
nemojte se svadjati bre.....ko da je vazno ko sta slusa a i em i evanescence su razliciti skroz....sta brljate rep sa rockom il sta je vec evanescence.....

Eminema....ja obozavam...sladak je!
evanescence JAO PEVACICA IMA extra glas... a najvise mi se svidja ova pesmaaaa Evanesence - My Immortal prelepaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeee...Volim sve da slusim.....osim ovog rocka......metalika neam pojm ni kako se zove............Ali najvise volimmmmmmm Mikijaaaaaaaa

@Stefane kada spomene lektiru...ja treba da prochitam 200 strana za 2 dana....omb...:shock:

ovaj..ja prochitao juche 150...za jedan dan naravno...
btw...
pa makar bio ja?
pa ne svadjamo se...vise...lol.
btw,Slug iz Atmosphere-a ima josh bolje textove od Em-a...
e da..posvadjao sam se kevom opet..moguce da necu biti tu neko vreme...:lol:

Eminema....ja obozavam...sladak je!
evanescence JAO PEVACICA IMA extra glas... a najvise mi se svidja ova pesmaaaa Evanesence - My Immortal prelepaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeee...Volim sve da slusim.....osim ovog rocka......metalika neam pojm ni kako se zove............Ali najvise volimmmmmmm Mikijaaaaaaaa

ti slusas samo onog ko je lep ....lol
e sad ako nisi znala evanescence podseca malo na metal i rock...al ja zapravo ne znam sta je...
mada ima milion bendova koji su stoput bolji od evanescence...i tvog mikija pozera

idem ja ulicom i sljapkam po onim baricama posle kise.......i bio je mrak.....i idem tako skakucem po baricama i naletim na shaht koji je bio otvoren....i zamalo nisam upala jer sam mislila da je i to barica

A ja uvek mislim da je neko iza mene u kadi...
i mrzim onu zavesu za kadu...ne znam zashto mislim da je sa druge strane u kupatilu judina zena...:shock:

Madonna dobar avatar...mada je meni onaj bio lepshi...

Prihvatam svoju zelju da osecam ritam, da se osecam povezanim dovoljno da se pomerim na stranu i placem kao udovica..
da se osecam inspirisan, da shvatam moc, da vidim lepotu, da se kupam u fontani..
da se ljuljam na spirali, da se ljuljam na spirali..
da se ljuljam na spirali nase bozanstvenosti i da jos uvek budem covek!
Mmmmm...

Back