wind_of_change
Iskusan
- Poruka
- 5.662
@Stefane kada spomene lektiru...ja treba da prochitam 200 strana za 2 dana....omb...:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahaha....da vidite ovo!
Stize meni poruka pre 15ak min i pishe: ''Aj se smuvamo!'' (mrzim muvanje sms-om)
Ja naravno lika otkachim jer em nije moj tip,a i nikada se ne bih smuvala sa nekim da bih eto imala dechka...moram biti zaljubljena u tu osobu da bi bila sa njim...
posle 2-3 min stize mi nova poruka od drugog lika sa textom: ''Aj se smuvamo!'' (znachi isti text kao i kod Milosha)
Ja i njega otkachim...i josh se smejem jer oni misle da sam glupa i da ne kontam da sede zajedno i da se dogovaraju...a uz to imam osecaj da je to od Doleta ideja...
Auf jedva chekam da ih vidim i da im sve saspem u lice...
A tak kada chuju Nikola i Nemanja....pa njih dvojica ih nece pustiti na miru makar 2 nedelje....![]()
![]()
ovaj.....eminem je ok sto se repa tice..mada ga sada i ne slusam bas..ali je bolji od 50centa akona i onog didija....iako je belac...aal smorio me bas ...
a evanescence ne znam sta je tacno..koja vrsta muzike...al ima neke dobre pesme...
nemojte se svadjati bre.....ko da je vazno ko sta slusa a i em i evanescence su razliciti skroz....sta brljate rep sa rockom il sta je vec evanescence.....
@Stefane kada spomene lektiru...ja treba da prochitam 200 strana za 2 dana....omb...:shock:

Eminema....ja obozavam...sladak je!
evanescence JAO PEVACICA IMA extra glas... a najvise mi se svidja ova pesmaaaa Evanesence - My Immortal prelepaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeee...Volim sve da slusim.....osim ovog rocka......metalika neam pojm ni kako se zove............Ali najvise volimmmmmmm Mikijaaaaaaaa
ti slusas samo onog ko je lep ....lol
e sad ako nisi znala evanescence podseca malo na metal i rock...al ja zapravo ne znam sta je...
mada ima milion bendova koji su stoput bolji od evanescence...i tvog mikija pozera
......... Miki je meni naj naj naj.....
Samo ti nemoj da me ucis :shock: hahahahaahhahaha.......... Miki je meni naj naj naj.....
....

ja sam imao dva najveca tripa na svetu......prvi je da je ceo ovaj forum dobar i da su ljudi normalni na njemu a drugi trip je da papaja nije gay (bas sam se gadno istripovao)

Koji si ti lik!