Tri znaka za koje je moral strana reč

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vodolije. Klasični hipici. Neodgovorni, neozbiljni. Koji crni moral, njima je to smešno. Vodolijama je sve smešno.

Škorpije su pola-pola, jer su one u principu hiper-moralne - osim ako im se neko debelo zameri. Onda nema ni morala, ni granica.

Donekle slično s Jarčevima - znak verovatno najmoralniji u horoskopu - ako moral tumačimo na klasičan način. Tradicionalan, konzervativan, tvrd u svojim mišljenjima i principima. S druge strane, probaj ga nagazit pa da vidiš kako skrupuli nestaju ko da ih nikad nije imao. Na jednom "specifičnom" forumu koji sam nekad znala da čitam iz radoznalosti; imali su običaj reći da je Jarac prirodni sadista. Pametnom dovoljno :))
Koja istina za Vodolije,nista njima nije sveto,smejurija im je sve i posle oni postanu smejurija i guse ljude oko sebe svojim kompleksima

Donekle slično s Jarčevima - znak verovatno najmoralniji u horoskopu - ako moral tumačimo na klasičan način. Tradicionalan, konzervativan, tvrd u svojim mišljenjima i principima. S druge strane, probaj ga nagazit pa da vidiš kako skrupuli nestaju ko da ih nikad nije imao. Na jednom "specifičnom" forumu koji sam nekad znala da čitam iz radoznalosti; imali su običaj reći da je Jarac prirodni sadista. Pametnom dovoljno :))
Jarcevi nisu najmoralniji u horoskopu.

To je pad Jupitera i izgon Meseca.

Централне вредности морала су: добро, исправно и праведно. Морал може бити скуп стандарда или принципа изведених из кодекса понашања одређене филозофије, религије или културе, или може произаћи из стандарда за који особа верује да треба да буде универзалан.Морал такође може бити специфично синоним за „доброту“ или „исправност“.

Jarac je mozda odan nekim svojim zacrtanim vrednostima ali oni nuzno nisu ni "dobri" ni "ispravni". Saturn je pravedan (egzaltiran je u vagi) i tu se zavrsava prica.
"Dobar" je Mesec a "ispravan" Jupiter.
Jupiter u jarcu je u padu.
Mesec u jarcu je u izgonu.

Neki od najvecih sadista i zlih ljudi imaju jake uplive jarca.

To sa ribama je isto razlog da se poveruje da astrolozi ne tumače dobro astrologiju. Maks Luburić je isto bio riba recimo, pa Mengele, pa Ričard Ramirez, pa Džon Vejn Gejsi, pa BTK killer, čuveni Dennis Rader, i tako dalje i tako dalje. Sve dobrica do dobrice. Msm ima dobrog i lošeg u svakom znaku, ali su oni prikazani kao sanjalice, umetničke duše bla bla...

Dobro...ribe bas i nisu neki moralan znak.

Kako da budu, njihova je XII kuca, sve mutno, tajno, u mulju, zatvoru, preljubi i porocima. Sve pokupljeno iz prethodnih kuca.

Jedino sto nisu ambiciozne vec pateticne. Mada za mene nedostatak ambicije i nije kvalitet. Nije ni za Aristotela i njegovu zlatnu sredinu.
Ja simpatisem Ribe i sama imam puno osobina jer sam na prelazu znakova, ali ne vidim kako po bilo kom tumacenju moral Riba moze biti visok.

Koja planeta simbolise moral kao prvo Saturn a i Sunce svaka na svoj nacin.

E sada Saturn ima svoje pravo lice a ima i ona druga strana Saturna koja je opozitna

E sada ako je Sunce svijetlo,u kom znaku je ono u padu ?

A koji je znak drugo lice Saturna

I dobicete znak koji simbolise nemoral lako

Meni vise Jupiter i IX kuca.

Dobro postavljen Jupiter je uvek cist, pravican diplomata, dobar sudija koji se nece ogresiti, izuzetan student koji vidi razumno i tolerantno u daljinu...preko granice...

Dobro postavljen Jupiter je uvek cist, pravican diplomata, dobar sudija koji se nece ogresiti, izuzetan student koji vidi razumno i tolerantno u daljinu...preko granice...

Sudija i nece biti Jupiter bas.Zakon na osnovu koga se vodi je Saturn,a ako sudija mora da bude objektivan onda je on Vaga.Jupiter ne moze nikako biti objektivan.Jupiter je pravda nije pravo.Sudija sudi po zakonu, ne po ubjedjenju.Sudija je Vaga pod kontrolom Jarca.To je sudija

Jupiter je ideologija koja se mora ostvariti po svaku cijenu.

Tu pravo nema sta da trazi

Pravda je samo jedna ideja u glavi pojedinca.E sada ono sto je za mene pravedno ne znaci da je za tebe pravedno.Ali zakon je jedan.Saturn je taj koji kaznava one koji krse zakon.E sada da li ce Jupiter dozvoliti da ga iko kazni zbog svoje ideologije.Naravno da nece.Zato imas mnogo diktatora rodjenih u znaku Strelca.Ideologija iznad zakona

Jupiter zivi za ideologiju,ekspanziju svojih ideja.Nije on ogranicen da postuje zakone norme.A sve moze da pravda sto uradi tipa u ime slobode je sve dozvoljeno.

Jupiter oznacava i nedodstatak grize savjesti.I ubijedjenje da je njegova ideologija najipsravnija i najbolja pa makar i bio gori od Eskobara ili Staljina.To nema veze,mirno spava u ubijedjenju da je dobar Covjek jer je postupio u skladu sa svojim idealima.

Cercil,Neron, Staljin,Pinoce, Eskobar nisu bili dzabe Strelcevi.Ljudi koji nisu imali mjeru.Totalno pristrasni,ideoloski ostraeceni

Jupiter zivi u svom svijetu.I ne priznaje ogranicenja.Ako je necija zemlja tudja,osvoji je napravi koloniju od nje.Simbolika Jupitera osvajacki ratovi,ideologije.Narod ostraecen.

Poslednja izmena:
Ako jedu,jedu previse,ako piju piju previse

Ako pricaju,pricaju previse.

Ni u cemu nemaju mjere.Strelac nema svijest o vremenu i prostoru,on vjeruje samo u nesto apsolutno kao npr beskrajna dobrota,beskrajna sloboda.Ako je nesto njegova kuca onda je to cijeli svijet

Ako uvidi da na svijetu nema beksrajnog dobra i slobode.Onda biva ideoloski osteascen i pocinje da radi najgora moguca zla.I to su onda apsolutna zla koja cini.Al fora je sto je on ubijedjen da cini dobro pa makar more ljudi sredio i ojadio.Ideoloski zaslijepljen.A ako je i dvorska luda,nece odustati od svojih ideja nikada.Ne priznaje granice.Osvajanje svijeta,pokorovanje malih naroda je simbolika Jupitera.Globalizam itd.Jupiter ne moze nikako biti sudija

Jupiter je simbolika super sile.Nekoga ko je dinosaurus ko gazi sve pred sobom.Ali i nekoga ko kada ostvari svoj ideal.Dace ljudima sve i cascavati ih kao niko.Samo moraju svi da prate njegovu ideologiju.Strelcu mozes da psujes familiju, sve u zivotu nece se ljutiti nije sujetan.Ali ne smijes nikada da mu kazes da je njegov ideal pogresan,nikakav tada bi te sprzio da moze

Vecinom ljudi nemaju pojma sta je Jupiter.Povrsno ga tumace.

Jupiter simbolise sve apsolutne stvari i ideje, nešto sto nema granice mjere.E sada svi trebamo da budemo presrecni ako se taj Apsolutizam Jupitera ispolji na dobar pozitivan nacin.A ako se ispolji na los nacin onda je to uzas nad uzasima da veceg nema.

Ako je Auto Mars onda ce Jupiter biti Dzip

Ako je Avion to je onaj Boing najveci.

Ako je to neka kultura to je onda Americka.Mc Donalds,gojazni ljudi,alav narodi.U svemu moraju biti prvi, moraju da se mijesaju svugdje i tamo gdje ih ne zovu.Ubijedjeni da su uvijek u pravu,i da kada neku zemlju razaraju oni su ubijedjeni da cine dobro djelo i da je to demokratski.

Globalizam je takodje jedna ideologija,koja ima simboliku Jupitera

Kako Jupiter moze biti pravedan, kada simbolise Ideologiju,ekspanziju,osvajanja pohode u ime nekoh veceg ideala,slobode.Planeta koja ne zna za granice za razliku od Saturna

Poslednja izmena:
Jupiter je ideologija koja se mora ostvariti po svaku cijenu.

Tu pravo nema sta da trazi

Pravda je samo jedna ideja u glavi pojedinca.E sada ono sto je za mene pravedno ne znaci da je za tebe pravedno.Ali zakon je jedan.Saturn je taj koji kaznava one koji krse zakon.E sada da li ce Jupiter dozvoliti da ga iko kazni zbog svoje ideologije.Naravno da nece.Zato imas mnogo diktatora rodjenih u znaku Strelca.Ideologija iznad zakona

Jupiter zivi za ideologiju,ekspanziju svojih ideja.Nije on ogranicen da postuje zakone norme.A sve moze da pravda sto uradi tipa u ime slobode je sve dozvoljeno.

Jupiter oznacava i nedodstatak grize savjesti.I ubijedjenje da je njegova ideologija najipsravnija i najbolja pa makar i bio gori od Eskobara ili Staljina.To nema veze,mirno spava u ubijedjenju da je dobar Covjek jer je postupio u skladu sa svojim idealima.

Cercil,Neron, Staljin,Pinoce, Eskobar nisu bili dzabe Strelcevi.Ljudi koji nisu imali mjeru.Totalno pristrasni,ideoloski ostraeceni

Jupiter zivi u svom svijetu.I ne priznaje ogranicenja.Ako je necija zemlja tudja,osvoji je napravi koloniju od nje.Simbolika Jupitera osvajacki ratovi,ideologije.Narod ostraecen.
Upravo ovo što kažeš za pomenute da su imali to Sunce u Strijelcu i nedostatak savjesti se ne poklapa sa ličnim faktorom.Svi oni su imali drugi Asc koji je daleko ličniji faktor od Sunca.Osim ako Sunce nije vladar tog Asc.

Upravo ovo što kažeš za pomenute da su imali to Sunce u Strijelcu i nedostatak savjesti se ne poklapa sa ličnim faktorom.Svi oni su imali drugi Asc koji je daleko ličniji faktor od Sunca.Osim ako Sunce nije vladar tog Asc.

Jesu tacno da su svi oni imali razlicite podznake al opet svi su imali Sunce u Strelcu ili Mjesec,Mars...

Erdogan ima Mjesec u Strelcu
Makron Sunce u Strelcu
Tudjman i Putin Mars u Strelcu
Merkelova podznak u Strlecu
Maduro Sunce u Strelcu
Cercil Sunce u Strijelcu
Tramp Mjesec u Strelcu
Papa je Strelac

Kralj Aleksandar Sunce u Strijelcu koji je pored svih kritika i negodovanja opet trvdoglavo po svome napravio Yu 1 veliku drzavu.Al je izasao kao pobjednik.Jupiter i simbolizuje pobjedu,dok Mars je samo borba po sebi nikako pobjeda

Ljudi koji ce ici do kraja.Lav ce dobiti bitku kao i Ovan al nikada rat.Zato sto njih vode porivi nagoni koji su ograniceni Ovna sama priroda a Lava licni motiv.Strelca vode ideje i ideologije on ce ici do kraja svijeta dok to ne uradi.

Saturn svaki znak ogranici al kada se nadje u Strelcu onda rusi okove Strelac.Npr Linkoln je imao Saturna u Strelcu kao dispozitora Sunca,podznaka i Mjeseca a ono po cemu je bio upamcen je da je ukinuo ropstvo u Americi

Logika sama Strelac je sloboda a Saturn je ropstvo okovi tezak zivot.Simbolika kraja ropstva

Mars je rat sam po sebi.Al opet je sluga Jupitera jer rat da bi se vodio mora da ima povod borba za slobodu Jupiter, ideologija mora biti vodic opet Jupiter

Borba npr za interes bi bila Mars u Vagi ili Biku

Al opet Mars ce mnogo vise dobiti sa Strelcom.Sam po sebi Mars je malefik

Poslednja izmena:
Jedan primjer Jupitera je Miroljub Petrovic

Sunce u Ribama,Mjesec u Strelcu.Covjek koji cijelim bicem zivi svoju ideologiju i propagira je do kraja, nebitno kako ga ljudi dozivljavali.

Jupiter je zivot sam po sebi, smisao zbog kojeg zivis.To pokrece sve dok novac je samo sredstvo

Njemu kao sinu Jupitera su problem svi ljudi koji ne dijele njegove ideje.Njega ne zanima da li neko imas vise novca od njega ili bolji auto sto bi jednog Bika brinulo.Ili da li je najbolje obucen i da li dobija najvise pohvala sto bi jednog Lava brinulo.Cak ga i ne brine da li neko ima vise znanja od njega sto bi brinulo jednu Vodoliji,niti ga brine da li ce se zamjeriti nekome zbog toga sto prica sto bi brinulo jednu Vagu.Njega kao Jupiterovca zanima samo da li neko djeli njegova vjerovanja Ili Ideologiju.I sam je apsolutista klasicni.

Ako neko dijeli njegove ideje,on ce da hvali brani tu osobu ma sta god radila.Pristrasno ce je braniti kao svaki Jupiterovac,tako da Jupiter ne moze biti objektivan niti pravilno suditi

Jupiter kao i Pluton predstavlja Apsolutizam i krajnost nema sredine ili imam sve a ako nemam sve, unistavam sve

Miroljuba ljudi ili obozavaju ili ne podnose nema sredine.

Najslicniji znak Strelcu je upravo znak Skorpije iako imaju i razlika dosta.Oba znaka simbolisu Apsolutizam u svakom smislu.

Poslednja izmena:
Knjiga o Strijelcu s tvoje strane.
Ne smeta mi ako nalaziš zadovoljstvo u tome da sve gledaš kroz sunčev znak ali Sunce nije lični faktor.Asc i Mjesec jesu.
To za Čerčila i ostale koji imaju Asc ili Mjesec tamo ima veze s komandujućim pozicijama jer Strijelac pripada tom triplicitetu.Ali svaka karta i svaki Asc i njegov vladar pa i Mjesec,sve je priča samo za sebe.Bar tako uči starija od astrologija, tradicionalna.

Evo brate @analiticki 12 ,naćera me da potražim dobar primjer o nemanju mjere,i nije Strijelac.Nije čak ni tačna karta ali poslužiće(oni koji su je postavili,ovi stručnjaci sa astro.com nemaju blage veze da postoji rektifikacija kao tehnika).
Ukratko,pričao si o Hitleru Staljinu Čerčilu ,ovom onom vladaru.Evo ti pravog neumjerenog ludaka koji nije Strijelac ali mu to nije smetalo da luduje.Lav je,ovo Sunce jeste pravo glavno njegovo Svjetlo i voli da sija.Ali da dobije pohvalu ovdje više voli Mjesec u Jarcu.Nesrećan Mjesec jer je u suprotnosti sa SA,sreća pa je separacija.Ali opet štetna planeta,i zato oštećen Mjesec,oštećena i psiha kao srž čovjekovog Ja.Ovakav Mjesec govori da je Napoleon vukao iskustva iz prošlih života u kojima je bio moćna i nepopularna osoba.Kako se tereta prošlosti nije lako osloboditi to nije pošlo ni njemu za rukom.Saturn i njegova značenja(ovdje zbog pogrešno upisanog Asc koji je na zadnjim stepenima Vage) su ideja vodilja njegovog života.Da vlada,da vlada i opet da vlada.Moćan je ovaj Saturn,iako zodijački iskvaren,u izgonu.Moćan jer se nalazi u 10.znaku od Asc pa je oslobodio snažno značenja koja Saturn nosi.Popeo ga na visoke položaje.Ali zbog kvadrata sa Asc i srušio.

astro_2atw_napoleon_i_bonaparte.65529.260516.png

Evo brate @analiticki 12 ,naćera me da potražim dobar primjer o nemanju mjere,i nije Strijelac.Nije čak ni tačna karta ali poslužiće(oni koji su je postavili,ovi stručnjaci sa astro.com nemaju blage veze da postoji rektifikacija kao tehnika).
Ukratko,pričao si o Hitleru Staljinu Čerčilu ,ovom onom vladaru.Evo ti pravog neumjerenog ludaka koji nije Strijelac ali mu to nije smetalo da luduje.Lav je,ovo Sunce jeste pravo glavno njegovo Svjetlo i voli da sija.Ali da dobije pohvalu ovdje više voli Mjesec u Jarcu.Nesrećan Mjesec jer je u suprotnosti sa SA,sreća pa je separacija.Ali opet štetna planeta,i zato oštećen Mjesec,oštećena i psiha kao srž čovjekovog Ja.Ovakav Mjesec govori da je Napoleon vukao iskustva iz prošlih života u kojima je bio moćna i nepopularna osoba.Kako se tereta prošlosti nije lako osloboditi to nije pošlo ni njemu za rukom.Saturn i njegova značenja(ovdje zbog pogrešno upisanog Asc koji je na zadnjim stepenima Vage) su ideja vodilja njegovog života.Da vlada,da vlada i opet da vlada.Moćan je ovaj Saturn,iako zodijački iskvaren,u izgonu.Moćan jer se nalazi u 10.znaku od Asc pa je oslobodio snažno značenja koja Saturn nosi.Popeo ga na visoke položaje.Ali zbog kvadrata sa Asc i srušio.

Pogledajte prilog 1286266

Naravno da nije najbitnije Sunce,al na kraju krajeva uvijek je za uspjeh potrebno imati neku planetu u Strelcu na jakom mjestu

Bez Strelca je nemoguca neka najvisa realizacija u zivotu.

Uzmi da Mocart ima Mjesec u Strelcu kao i Betoven

Uzmi da Dzordan,Leri Bird i Medzik sva trojica imaju Mjesec u Strelcu

Nole ima Saturn u Strelcu na Mc

Felps,Tajson imaju Mjesec u Strelcu

Znaci sada ne nabrajam ljude koje imaju Sunce u Strelcu

Pa i Mbappe je Strelac za kojeg sam ubijedjen da ce zavrsiti karijeru kao najveci Ikada

Najveci vaterpolista i odbojkas svih vremena su Strelcevi

Najveci gitaristi ikada kakao na klasicnoj gitari Pako de Lusija tako i na elektricnoj Hendriks npr

Betoven je Strelac

Najbolji znak u kojem se mozes roditi za zivot

Pogledajte prilog 1286266

Naravno da nije najbitnije Sunce,al na kraju krajeva uvijek je za uspjeh potrebno imati neku planetu u Strelcu na jakom mjestu

Bez Strelca je nemoguca neka najvisa realizacija u zivotu.

Uzmi da Mocart ima Mjesec u Strelcu kao i Betoven

Nole ima Saturn u Strelcu na Mc

Felps,Tajson imaju Mjesec u Strelcu

Znaci sada ne nabrajam ljude koje imaju Sunce u Strelcu

Pa i Mbappe je Strelac

Tvoja posvećenost astrologiji je fenomenalna.Sreća što si na modernističkoj strani pa ne praviš konkurenciju nama iz TA.
Zašto ovo kažem?
Pa ubo si u centar ovo za NBA,ona ima najvažniji ugao u ♐.Upravo navedeni genijalci košarke,kao i drugi velikani NBA imaju LIČNE faktore tamo,a takođe i na jakim mjestima NBA karte.
Sjajno!

Ako malo pročačkaš po planetama Jokića jer njegov natal mi nije poznat,uočićeš tog Jupitera u znaku ♐.Sad potpuno napamet kažem jer mislim da je on Riba 19.2.1995. ,kažem da ima lične faktore kojima vlada taj JU♐.Eto razloga kako se jedan nestandardno građen bijelac popeo na sam vrh dominantno afro-američkog takmičenja.

Tvoja posvećenost astrologiji je fenomenalna.Sreća što si na modernističkoj strani pa ne praviš konkurenciju nama iz TA.
Zašto ovo kažem?
Pa ubo si u centar ovo za NBA,ona ima najvažniji ugao u ♐.Upravo navedeni genijalci košarke,kao i drugi velikani NBA imaju LIČNE faktore tamo,a takođe i na jakim mjestima NBA karte.
Sjajno!

Mc u Raku bi znacio uspjeh u narodu,Mc u Strelcu uspjeh u svijetu

Mjesec u Strelcu omrazen od svog naroda,a obozavan u svijetu

Mjesec u Raku obozavan od svog naroda omrznut u svijetu ili makar okruzenju

Mjesec u Strelcu Tramp,pa i nije bas obozavan od Amera,svakako mnogo voljeniji u svijetu

Mjesec u Strelcu je bio Djindjic mnogo voljeniji u okruzenju i svijetu nego u svojoj rodnoj zemlji

Milo i Vucic Mjesec u Raku,miljenici svog naroda dugo vremena, a u svijetu Kontra,posebno Vucic uzmi okruzenje niko ga ne podnosi,a nikad jaci u svom narodu.

Mc u Raku ima Zdravko Colic najveca domaca zvijezda a opet nikada nije u svijetu nista napravio.Naklonost i ljubav ljudi prema nekom ce se gledati kroz Mjesec a konkretni dometi kroz 10 kucu odnosno Mc

Nole koliko god
Ako malo pročačkaš po planetama Jokića jer njegov natal mi nije poznat,uočićeš tog Jupitera u znaku ♐.Sad potpuno napamet kažem jer mislim da je on Riba 19.2.1995. ,kažem da ima lične faktore kojima vlada taj JU♐.Eto razloga kako se jedan nestandardno građen bijelac popeo na sam vrh dominantno afro-američkog takmičenja.

Simbolika Amerike je Strelac iako joj propisuju Raka

Svaki Mjesec u Strelcu se sjajno osjeca u Americi sem neko ko je rodjeni Amerikanac

Npr Miroljub Petrovic je Mjesec u Strelcu,godine i godine proveo u Americi tamo bio voljen prihvacen itd.

Nole je Mjesec u Ovnu a sam kaze da mu je najbolje bilo u Njemackoj dok je trenirao i napredovao tu je najvise naucio o tenisu.A Njemacka je Ovan

@analiticki 12
Ne bih ulazio u politiku,sve se manje više vidi.Zadržao bih se oko Jokića i NBA.
Mjesec Jokića koji je najličniji faktor uvijek,nalazi se u 11.polju karte NBA.Uz njegov Jupiter koji izlazi na Asc te karte to su dva faktora za uspjeh.Zato,iako nemam Jokićevu kartu garantujem da taj Jupiter vlada bilo njegovim Asc ili možda MC.To traženje hipotetičkog natala njegovog bi potrajalo ali to je ta smjernica.

@analiticki 12
Ne bih ulazio u politiku,sve se manje više vidi.Zadržao bih se oko Jokića i NBA.
Mjesec Jokića koji je najličniji faktor uvijek,nalazi se u 11.polju karte NBA.Uz njegov Jupiter koji izlazi na Asc te karte to su dva faktora za uspjeh.Zato,iako nemam Jokićevu kartu garantujem da taj Jupiter vlada bilo njegovim Asc ili možda MC.To traženje hipotetičkog natala njegovog bi potrajalo ali to je ta smjernica.

Vidi se djelimicno,svaka profesija nosi svoju prirodu nikako pravila.Kao i sredina i podneblje u kojoj zivis

Podneblje ti odgovara po prirodi a ne po pravilima,zato sto si ti dobar sjajan trudis se da napravis odnose kvalitetne sa drugima pa sada ces da imas ljubav ili prihvacenost sredine ili neki uspjeh u njoj.To je nelogicno.Ljudi u zivotu dobijaju samo one stvari koje im po prirodi pripadaju a ako nista ne dobiju onda treba da se zapitaju da li su na prirodnom stanistu.Ne moze polarni Medvjed da raste u pustinji niti kokosove palme na Balkanu

A ucenje nase je kao treba da se boris ako ti ne ide.Totalna greska u vodjenju zivota.Covjek u prirodnom stanistu sve prirodno postize, samo ga treba naci

Astrologija te uci da upoznas prirodu ne pravila,pravila su samo sredstvo na putu spoznaje prirode.Zato ne moze svako da razumije Astro.To je za mene umjetnost misli vise od obicnog ucenja.Jer trazi razna iskustva i shvatanja prije samog ucenja

Back