Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
pesma u duhu teme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Saće pozove direktora cirkusa da porazgovarate malo hahaBukvalno sam to pitao...![]()
Taj treći, bar do sada, ali nikad ne reci nikad. Slika ako i uđe u moj inbox negdje pošaljem odgovor u fazonu: a ne sekiraj se što ti je mali/ružan/nikakav, možda imaš dobru dušu. A muškarcima ne zavidim ama baš nikada i ni na čemu.Koji si tip od navedena tri
I usput ako postoji neka situacija gde zavidiš muškima..![]()
Mozda ipak malo na sisamaTaj treći, bar do sada, ali nikad ne reci nikad. Slika ako i uđe u moj inbox negdje pošaljem odgovor u fazonu: a ne sekiraj se što ti je mali/ružan/nikakav, možda imaš dobru dušu. A muškarcima ne zavidim ama baš nikada i ni na čemu.

Sad joj laknulo u životu kad je ovo pročitalaKoristim ovu priliku da se javno izvinem Sofiji Vergari što sam celu noć buljio u njene sise. Do mene je.

Uh uh što ne volem ovo da čujemSvi ste vi muskarci isti
Kad bi znala prirodu naše veze ne bi ovako pričala. Mi smo bili dva dana u jako intezivnoj jednostranoj vezi.Sad joj laknulo u životu kad je ovo pročitala![]()
Pa zar nisu samo misle o jednoj stvariSad joj laknulo u životu kad je ovo pročitala
Uh uh što ne volem ovo da čujem

Šta li je uradio Mančester?Pa zar nisu samo misle o jednoj stvari![]()
Izgubio od Novog Pazara na penale.Šta li je uradio Mančester?
Naročito ako ne piješ Prostamol uno ko Aljoša Vučković.Какве је у стању неприлике да изазове једна пиша. То је чудо.
Jeste.Pa zar nisu samo misle o jednoj stvari![]()

Crce mi baterija na daljincuPogledajte prilog 1181861
Hej muški još malo pa mi postaje kritično tako da znate ako budete štucali to vas neko proklinje![]()
![]()
Eh da mi je sad neka ribica. Tacno bi sa njim sad kupio dva kartona zajecarca i zakljucao se i spustio sve roletne pustio mrak u sobu i mogao biti gadno strpljiv poput kornjace.Pogledajte prilog 1181861
Hej muški još malo pa mi postaje kritično tako da znate ako budete štucali to vas neko proklinje![]()
![]()
El urbanove kornjače?Eh da mi je sad neka ribica. Tacno bi sa njim sad kupio dva kartona zajecarca i zakljucao se i spustio sve roletne pustio mrak u sobu i mogao biti gadno strpljiv poput kornjace.

jel su ovde dve teme?E, ovako:
Mislim da skratim uvod pa ću svesti na 3 tipa i muškarce i žene:
-Seksualno dopisivanje kao nešto što rade sa svakim
- Seksualno dopisivanje koje rade sa određenim osobama ili sa jednom
- Ljudi koji preziru takav vid komunikacije
Hajde ako može ujedno i muškarci i žene.
Zamislio sam se kada sam pročitao sledeći sadržaj, stvarno sam se zamislio...
Uglavnom su muškarci ti koji ženama nemaju šta da ponude, "sem kuuurtza i seljačkih fora" kako reče jedan kolega jednom, pa sam pronašao taj post od jedne žene/devojke koji mi baš deluje iskreno...zavist prema muškarcima, pa još na sve da ti neko "maše pred nosem" nešto što nemaš? Mislite li da su ovakve žene u većini ili manjini?
(Ova reče da nije u pitanju moral...nego zavist koja joj se "nabija na nos", uglavnom, evo kopiraću pa analizirajte. Šta mislite?)
Evo:
"Malo psihologije, nisam odavno.
Ovako, tema je takozvani sindrom ZZP (zavist zbog penisa), mislim da je negde ZPP (zavist prema penisu).
Bukvalno ceo život mi kojekakvi (počev od rodbine) nabijaju kompleks niže vrednosti jer sam u ženskom rodu, osim očiglednih prednosti koje muški pol ima, moram da trpim i uvrede, znači?
E, pa ne mogu. Više ne mogu. Dosta je bilo, ceo život!
Samo da vam objasnim zašto žene reaguju tako što blokiraju muškarce kad dobiju sliku penisa u inboxu.
Da objasnim, jer vidim da ne shvatate.
Nije u pitanju moral niti lažni moral, u pitanju je to što sam ja itekako svesna da muško nisam, i jednostavno- ljubomorna sam, zašto morate da se hvalite i stalno me podsećate da sam slabiji pol?
Nosite se u piz.zdu materinu. (Jel' sad jasnije?)"
Koji ste "tip"?
Ja sam ovde odbio ponudu da mi se šalju fotografije delova tela, sreća da sam prvo pitan hoću li...a na Facebooku niko ne pita, samo vidim poruku, meni to nije prijatno, eto.
Pitao sam ženu svoju da li ima zavist prema penisu, rekla je "Samo kad moram u javni toalet"
Znači, normalna
Zanima me ovo...
Au brate dobrog li posta. Boldovano.Pitanje nije bas najsretnije sroceno, ali ima istine u njemu...bilo bi preciznije uputiti to pitanje generalno, ka muskom polu, umjesto samo spolovilu...naime, zene jesu u startu iskompleksirane samim tim sto redovno krvare i prave nered...da ne govorimo o utrosenoj energiji i sredstvima da se taj nered sanira i ne primjeti...drugo, priroda sama, tj. genetika im je odredila submisivni polozaj u odnosu na muskarca, tako funkcionisemo i razmnozavamo se, te vrsta opstaje...zenski princip je mazohizam, muski sadizam (agresivnost), zenski princip je egzibicionizam, a muski voajerizam, zenski princip je potcinjavanje, a muski dominacija (sepurenje)...to je tako, ne zato sto to neko zeli, vec se radjamo tako...naravno, samo za slijepe to znaci da je muskarac vredniji od zene...zene su naprosto, za nas muskarce fascinantna bica, i ucinicemo sve da ih osvojimo (pokorimo)...prosto, to tako treba da bude....