Tri tackice u pravopisu

Најозбиљније. Радије ћу написати да ме нешто наводи на смех него претварати ономатопеју смеха у слова. Како се плакање пише онда? :D

A mene ovo krindžujem gađa ravno u živac iznad oka. Kapak počne da se trza.
IMG_20221214_132747.jpg

I sta je problem sa gospojama od 60+?

Najlepse godine.
Не кажем ништа лоше о њима, само кажем да је то нешто карактеристично за њих, јер највише њих виђам на фејсбуку да пишу тако с тачкама ха.ха.ха. Или с размацима ха ха ха. :D
Одма ми се створи у глави лик времешне, нашминкане и дотеране госпође, нешто попут Наде Мацуре, која то хаха не вокализује кроз смех, већ га изговара онако префињено, што би реко хер Жика Павловић на нивоу. :mrgreen:

Најозбиљније. Радије ћу написати да ме нешто наводи на смех него претварати ономатопеју смеха у слова. Како се плакање пише онда? :D

Pogledajte prilog 1270646

Не кажем ништа лоше о њима, само кажем да је то нешто карактеристично за њих, јер највише њих виђам на фејсбуку да пишу тако с тачкама ха.ха.ха. Или с размацима ха ха ха. :D
Одма ми се створи у глави лик времешне, нашминкане и дотеране госпође, нешто попут Наде Мацуре, која то хаха не вокализује кроз смех, већ га изговара онако префињено, што би реко хер Жика Павловић на нивоу. :mrgreen:
ne znam, ne dopisujem se sa starijim gospodjama

ja koristim kad sam sarkasticna i kad je nesto glupo

Pogledajte prilog 1270646

I profilna slika je neko cvijeće :D

ne znam, ne dopisujem se sa starijim gospodjama
Мислим кад налетим на коментар на објаву из вести, нпр.

ja koristim kad sam sarkasticna i kad je nesto glupo
Ја сам раније често користио па ми некако постало чудно, али деси се некад и сад да напишем, само доста ређе него раније.

I profilna slika je neko cvijeće :D
Или је само уоквирена у цвећу или срцима. :D

Мислим кад налетим на коментар на објаву из вести, нпр.

Ја сам раније често користио па ми некако постало чудно, али деси се некад и сад да напишем, само доста ређе него раније.

Или је само уоквирена у цвећу или срцима. :D
U svojoj bašti, u najljepšoj haljini-među ružama kojima je pjevala: Ružo moja, mladost sam...

Back