Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 68.554
Neznam , što si tako živćan , rećiče ljudi dali je normalan ???!!Немој.Да.Ме.Нервираш...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neznam , što si tako živćan , rećiče ljudi dali je normalan ???!!Немој.Да.Ме.Нервираш...?
Čisto sumljamNeznam , što si tako živćan , rećiče ljudi dali je normalan ???!!
Strefi će me infrak od vas .Čisto sumljam![]()
Paš morat na aperaciju nedobog pu pu pu ...Strefi će me infrak od vas .
Sam nek nije moždanjski božemeoprostiPaš morat na aperaciju nedobog pu pu pu ...
I dase pomerish smestaPaš morat na aperaciju nedobog pu pu pu ...
I dačemo ti vode preko mašica heheI dase pomerish smesta
Dačete dačeteI dačemo ti vode preko mašica hehe
Најозбиљније. Радије ћу написати да ме нешто наводи на смех него претварати ономатопеју смеха у слова. Како се плакање пише онда?Ozbiljno?
A mene ovo krindžujem gađa ravno u živac iznad oka. Kapak počne da se trza.
Не кажем ништа лоше о њима, само кажем да је то нешто карактеристично за њих, јер највише њих виђам на фејсбуку да пишу тако с тачкама ха.ха.ха. Или с размацима ха ха ха.I sta je problem sa gospojama od 60+?
Najlepse godine.

ne znam, ne dopisujem se sa starijim gospodjamaНајозбиљније. Радије ћу написати да ме нешто наводи на смех него претварати ономатопеју смеха у слова. Како се плакање пише онда?
Pogledajte prilog 1270646
Не кажем ништа лоше о њима, само кажем да је то нешто карактеристично за њих, јер највише њих виђам на фејсбуку да пишу тако с тачкама ха.ха.ха. Или с размацима ха ха ха.
Одма ми се створи у глави лик времешне, нашминкане и дотеране госпође, нешто попут Наде Мацуре, која то хаха не вокализује кроз смех, већ га изговара онако префињено, што би реко хер Жика Павловић на нивоу.![]()
I profilna slika je neko cvijećeНајозбиљније. Радије ћу написати да ме нешто наводи на смех него претварати ономатопеју смеха у слова. Како се плакање пише онда?
Pogledajte prilog 1270646
Не кажем ништа лоше о њима, само кажем да је то нешто карактеристично за њих, јер највише њих виђам на фејсбуку да пишу тако с тачкама ха.ха.ха. Или с размацима ха ха ха.
Одма ми се створи у глави лик времешне, нашминкане и дотеране госпође, нешто попут Наде Мацуре, која то хаха не вокализује кроз смех, већ га изговара онако префињено, што би реко хер Жика Павловић на нивоу.![]()
Мислим кад налетим на коментар на објаву из вести, нпр.ne znam, ne dopisujem se sa starijim gospodjama
Ја сам раније често користио па ми некако постало чудно, али деси се некад и сад да напишем, само доста ређе него раније.ja koristim kad sam sarkasticna i kad je nesto glupo
Или је само уоквирена у цвећу или срцима.I profilna slika je neko cvijeće![]()
...Ja stavim tri tačkice kad želim da "zvučim" prijeteći ili tužno
Prijetiš ili tuguješ, Čarapice?
Ti pretis ili tugujes kad stavis tri tackice....ja nesto drugoPrijetiš ili tuguješ, Čarapice?
U svojoj bašti, u najljepšoj haljini-među ružama kojima je pjevala: Ružo moja, mladost sam...Мислим кад налетим на коментар на објаву из вести, нпр.
Ја сам раније често користио па ми некако постало чудно, али деси се некад и сад да напишем, само доста ређе него раније.
Или је само уоквирена у цвећу или срцима.![]()
Ti nedovršen?Ti pretis ili tugujes kad stavis tri tackice....ja nesto drugo![]()
dramska pauzaTi nedovršen?![]()
Uzmi Snickers, popij vodu!dramska pauza![]()
I tako, navuce ti mene na spamovanje....hm.Uzmi Snickers, popij vodu!
Vrijeme ti je da dođeš nama u gosteI tako, navuce ti mene na spamovanje....hm.
Volim kad se iskazujesBolje da nisam procitala temu, od juce ne mogu da se iskazem kako treba :/