Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 185.647
Ne, upravo suprotno, Srbin nariče dok hrvatska vojska ravna krajinu![]()
zna l ise zbog cega su Aco i Nemanja uhapseni?
Index krije razlog hapsenja bas da vidimo tu pesmu zbog koje su uhapseni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, upravo suprotno, Srbin nariče dok hrvatska vojska ravna krajinu![]()
Eto primjer.nisi cuo za umetnicke slobode? bas si zaostao
Ne znam i neka, hvala. Čim počinje rječju "ubiti", "ubojstvo" i sličnim izvedenicama, mogu pretpostaviti o kakvoj se "kvaliteti" radi.znas li ovu nasu staru?
jel vredja ova tvoja osecanja?
Eto primjer.
Čuti ujko, čuti ujko
ubit ću te ja.
Thompson ni u jednoj pjesmi ne spominje klanje četnika.
Ne pravi se blesav! Dobro se zna koga u toj pjesmi predstavlja "ujko", a koga "Mujo".ujko moze biti ujak to je dvosmisleno
Sa druge strane Thompson velica genocid nad Srbima u NDH
Vodeći izraelski medij Jerusalem Post: Tompson je fanatični hrvatski nacionalista, veliki poštovalac ustaša koji su u NDH izvršili genocid nad Srbima, Jevrejima i Romima!
![]()
Printscreen/Youtube Marko Perković Thompson/Youtube
Vjerovatno najvažnije nasljeđe koje je istakao istoričar Holokausta, prof. Jehuda Bauer, prije svoje nedavne smrti, bilo je njegovo hitno upozorenje o opasnostima od iskrivljavanja Holokausta nad Jevrejima, koje je smatrao daleko štetnijim čak i od poricanja Holokausta. Vjerovatno najubjedljiviji dokaz o opasnostima od iskrivljavanja Holokausta biće u potpunosti izložen na Hipodromu u hrvatskoj prijestonici Zagrebu ove subote, pred najvećom publikom ikada okupljenom na rok koncertu (koji će stoga biti upisan u Ginisovu knjigu rekorda) da prisustvuje živom nastupu hrvatskog pjevača Marka Perkovića, poznatijeg kao „Tompson“, piše jedan od vodećih izraelskih medija, Jerusalem Post.
„Očekuje se da će prisustvovati pola miliona fanova. Perković je fanatični hrvatski nacionalista koji je veliki poštovalac ustaša, ozloglašenog terorističkog pokreta koji je tokom Drugog svjetskog rata vladao „Nezavisnom Državom Hrvatskom“ (NDH) i koji je pokrenuo tri genocidne kampanje protiv Srba, Jevreja i Roma, i ubio stotine hiljada nevinih žrtava na najsurovije načine koje se mogu zamisliti, što je šokiralo čak i njihove nacističke pokrovitelje (Edmund Glajze-Horstenau, njemački vojni ataše u Zagrebu, oštro je kritikovao okrutne ustaške zločine, upozoravajući da će oni izazvati ustanak lokalnog srpskog stanovništva)“, piša ovaj medij.
Ne pravi se blesav! Dobro se zna koga u toj pjesmi predstavlja "ujko", a koga "Mujo".
Može Thompson biti poštivatelj ne znam čega, ali činjenica je da za, razliku od Baje MK, ni u jednoj pjesmi ne poziva na ubijanje i klanje.
Thompson ni u jednoj pjesmi, koju ja znam, ne poziva na bilo kakve genocide, protiv bilo koga. Meni se čini da pored pravljenja blesavim sada dodaješ i izmišljanje. Hm?moje pravo je da se pravim blesav kad mi to ide u prilog
To je umetnicka sloboda ocito ti ne znas sta to znaci
Samo kazem da ste zemlja dvostrukih arsina
Tompsonu tolerisete pozive na genocid nad Srbima a Srbe hapsite zato sto neka , nenavedena pesma objavljena na internetu vredja necija osecanja.
Thompson ni u jednoj pjesmi koju ja znam ne poziva na bilo kakve genocide, protiv bilo koga. Meni se čini da pored pravljenja blesavim sada dodaješ i izmišljanje. Hm?![]()
Da, to je sasvim sigurno doslovno značenje.Kaže MPT i zapaliću krajinu do Knina, ali to nije umjetnička sloboda nego povijesna činjenica![]()
Pobednička pesma, baš. Pobedili smo i ustaše, kao i šiptare i balije i nato...nisi cuo za umetnicke slobode? bas si zaostao