Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 43.477
Srpsko selo?Хрватским паравојним формацијама није место у српском селу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srpsko selo?Хрватским паравојним формацијама није место у српском селу.
Ти си познат по томе што било коју сплачину коју пронаћеш на неком хрватском сајту постављаш овде као аргумент.
Ти си познат по томе што било коју сплачину коју пронаћеш на неком хрватском сајту постављаш овде као аргумент.
To je hrvatsko selo u kojem su živjeli Srbi.Хрватским паравојним формацијама није место у српском селу.
Kad ono, ta paratvorevina je zgažena i uništena. Bilo je lijepo obrisati džon s njome.Наравно, увек се радујем посети просторима Републике Српске Крајине.
Шта има у њему хрватско?To je hrvatsko selo u kojem su živjeli Srbi.
И онда се буниш што Кроацију упоређујем са Мордором.....Kad ono, ta paratvorevina je zgažena i uništena. Bilo je lijepo obrisati džon s njome.![]()
U Borovu Selu i danas žive Srbi.To je hrvatsko selo u kojem su živjeli Srbi.
Osim spomenika 12 mupovaca ništa.Шта има у њему хрватско?
U Borovu Selu i danas žive Srbi.
Znači..osim spomenika u BS ti si za to da bude...ništa..slažem se . Imam i provedbeni planOsim spomenika 12 mupovaca ništa.
Nije bilo oluje u Borovu Selu.
Znači..osim spomenika u BS ti si za to da bude...ništa..slažem se . Imam i provedbeni plan![]()
Što ste jamili,jamili ste.Ne sanjaj nikakve provedbene planove više, izuzev kad ti žena napiše spisak šta trebaš kupit u konzumu.
Što ste jamili,jamili ste.Ne sanjaj nikakve provedbene planove više,
Ma kakav Novosibirsk.Ja sam na zapadu ko i svi pravi Srbi i Hrvati.Simoooo...misliš li da se ne zna da si kupio stan u Novosibirsku....da se nađe..
posle Slovenije i Hrvatske, srpskim generalima u JNA, dogode se dobrovoljacka ulica i tuzlanska kolona...izdaja i nesposobnost, vodili ljude na klanicu...UDBA je i dan danas, gospodar u Srbiji...sve ovo je saamo pozoriste i nista drugoPosle tri decenije i hladnije odraslije glave ipak mi je neshvatljivo da su i posle Bljeska, kada je svako jasno mogao da vidi da su ih Milosevic i Beograd ostavili na cedilu, rukovodioci RSK i dalje bili toliko slepi za sudbinu naroda u ostatku Krajine. Umesto da sami danonocno bogorade kod stranaca za bilo kakvim sporazumom koji bi garantovao bilo kakvu autonomiju dok je jos bilo nekog aduta u rukama, oni gledali ko ce koga da zavrne za polozaj u vlasti i pravili sporazume sa Karadzicem (gde jos jasnije bilo da tek on ne moze nista da pomogne, sve i da je zaista hteo)... Ali nazalost tako to biva kada neki narod u blato baci vrhunskog intelektualca poput Jova Raskovica, a dozvoli da ga vode provincijski milicioneri, zubari i magacioneri.
Jesu li Hrtkovci bili hrvatsko selo u Srbiji?Шта има у њему хрватско?
Ne bunim se ja ništa. Bitno je tko kaže, a ne što se kaže.И онда се буниш што Кроацију упоређујем са Мордором.....
Ustvari katolici Albanci koji su naporima katoličke crkve primili hrvatski identitet jer nije bilo probitačno biti Srbin.Jesu li Hrtkovci bili hrvatsko selo u Srbiji?
Tako je, ego pre argumenataNe bunim se ja ništa. Bitno je tko kaže, a ne što se kaže.![]()
Hrtkovci su bili većinsko hrvatsko selo,ne znam jesu i danas.Jesu li Hrtkovci bili hrvatsko selo u Srbiji?
На питање одговараш питањем.Борово село је апсолутно српско село, Хртковци то нису били.Jesu li Hrtkovci bili hrvatsko selo u Srbiji?
Данас су Хртковци српско село.Већина Хрвата која је живела до 1991 тамо су пореклом рикокатолички Албанци из околине Скадра али су временом похрваћени.Hrtkovci su bili većinsko hrvatsko selo,ne znam jesu i danas.