Тri aduta Ž

Energija je presudna, kod svih. Nekoga privlaci a nekoga ta ista odbija ili je ni ne oseti.
Ostaju mi jos dve stvari... :lol: Pa... Mislim da se muskarcima sa kojima sam do sada bila dopadalo bas to sto nisam imala usiljenu potrebu da im se svidim, da ih prisvojim, da ih zigosem kao svoje. To sam sto sam, ne teram te puskom da budes sa mnom. Dok je glatko i bez napora funkcionisace, kada pocne da opterecuje i cini nas napetima- siroko nam polje, oboma. A trece je mozda ta neka prica koju imam iza sebe a koja nije klasicna, odnosno izbor koji sam napravila mlada a koji ce onom koji zeli da me oseti reci najvise o meni.

Energija je presudna, kod svih. Nekoga privlaci a nekoga ta ista odbija ili je ni ne oseti.
Ostaju mi jos dve stvari... :lol: Pa... Mislim da se muskarcima sa kojima sam do sada bila dopadalo bas to sto nisam imala usiljenu potrebu da im se svidim, da ih prisvojim, da ih zigosem kao svoje. To sam sto sam, ne teram te puskom da budes sa mnom. Dok je glatko i bez napora funkcionisace, kada pocne da opterecuje i cini nas napetima- siroko nam polje, oboma. A trece je mozda ta neka prica koju imam iza sebe a koja nije klasicna, odnosno izbor koji sam napravila mlada a koji ce onom koji zeli da me oseti reci najvise o meni.

dobre sise i solidna pusha? :))))))

visoka sam,tj lako uocljiva u masi:lol: samo me penzioneri ne primeti u redu u prodavnici,preskoce me pa onda kao niste tu stajali ...:sad2:
vedra sam i vesela,nikada ne mracim
delujem na prvu da sam vrlo "otvorena za saradnju i da bih svasta" a kad otkriju da sam susta suprotnost tome,vec su upecani i spremni da me osvoje po svaku cenu
jao zasto samo tri:malav:

pa ja nisam. to je sto je. dobro, mozda me drugi vide drugacije.
aj, eo , kad bi ja piosala za tebe npr, sta mi prvo padne na pamet? oci, imash neobicne i posebno lepe oci. zgodna. i nekako.uravnotezena. ono nema cilja koji ti se moze oteti i nikad nema neko kukanje niti samohvaljenje nego ono..to sam sto sam, dobro mi je de sam.
npr. a ti bi za sebe verovatno rekla nesto drugo?
interesantno je , bila bi bolja tema da kazem sta mislimo za sebe, i za osobu iznad:)

Back