- Poruka
- 48.596
da sam musko, kod mene bi bilo - ako mozes da se tepas po forumu, mozes i dzak cementa da poneses. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jedan od nacina na koga nekoga nesto pitas ili zamolis je treptanje. Ili vi bas bukvalno mislite na treptanje??
p.s. sta su tek onda krokodilske suze?
![]()
![]()
Ni u banci,redu, kod lekara/zubara (nebitno gde) cak ni cika policajcu ako hoce da ti napise kaznu?
evo kunem ti se zivotom!
vjerujes li mi da sam umalo okinula god jer nisam htjela zamoliti prof da odgovaram mimo roka?
prosao rok, sama sam kriva..
e onda su dali neki socijalni i tu polozim.
a sto se tice redova bilo gdje, redovno se svadjam ako mi neko uleti na foru "trebaju mi zvake samo" ma mars u pm, trebaju i meni 22 stvari pa stojim i cekam
Verujem ti,ali zasto?
Ne treba folirati ili lagati ali kulturno zamoliti je potpuno u redu.

zlozi hvala na pojasnjenju krodilskih suza, nisam imala pojma da je to to...
ja sam kontala sa su to veeelike suzetineeee![]()

ti si mali muto ko i ja..
to su lazne suze!![]()

To zbog maskare.teska tema, teska.![]()

A zašto se treptanje podrazumeva u svakoj situaciji kad ti je potrebna pomoć?
Ebt, što moram da trepćem ako ne mogu da otvorim teglu? Kad treba pomeriti kauč ili sanduk sa devojačkom spremom?
To sa teglom se valjda završava tako što poturiš dotičnu dotičnom pod nos i kažeš "Aj mi otvori ovo", a sve i da ga formulišeš kao pitanje "Hoćeš da mi otvoriš...?" to je samo stvar finog izražavanja. On to ionako uradi ne skidajući pogled sa tv-a.
Mislim, stvarno do q ako muškarca sa kojim živiš treba da istinski moliš ili manipulišeš treptanjem da ti otvori šugavu teglu.

.Ti bas ne razumes salu.bas to!!
ustvari, u ovome je poenta teme i ovo me interesuje najvise...
zasto sa toliko ponosa prepricavate price iz zivota gde ste ga "naterale" da nam "pomogne"?
i pucale iz svog oruzja?
mada to cesto nije samo tegla u pitanju nego neke mnogo bitnije stvari...
i onda se/rete po emancipaciji jer vas ona u neku ruku onemogucava da se vadite na nesto sto ne postoji (zena-princeza? muskarac-tovarna stoka?)...
aha, jos nesto jer znam da ce da se jave one koje ce da kazu "ali on mene drzi kao malo vode na dlanu"...
ja nisam malo vode na dlanu, ja sam covek
i mnogo mi je bitno da me ne sputava i ne onemogucava i ne pravi nesposobnom...kao ni ja njega....
ne mislim da se trunka zenstvenosti gubi sa sposobnoscu i pamecu...zenstvenost nije slabost i glupost, ne znam zasto je to do te mere utuvljeno svima u glavu....
ne verujem isto da se bilo koji dobar odnos gradi samo na toj relaciji - ja mala a on veliki
mozda, kad ne postoji nista drugo na cemu bi se gradio?
i jos nesto...manipulativne zene isto tako manipulisu i ostale zene, i roditelje, i prijatelje, i decu....
uopste ne verujem da samo trepcu i zavrcu muskarce a prema svima ostalima su kul....videla ja svojim ocima i tacno je u 100% slucajeva...
nema razlike u tome kako se neko odnosi prema ljudima oko sebe - jos jedan argument na stranu toga da je to musko-zensko sra/nje zaista sra/nje....
to nije zenska osobina nego osobina manipulatora i lazova...

Ti bas ne razumes salu.
Btw iz tvog posta se vidi da si savrsena, samostalna, otresita, sposobna, pametna i sasvim kulturno komuniciras sa okolinom.
Ma kako da se ne osetim ugrozeno kad si mi se uvatila za teglu??jesi ti uopste shvatila temu?
nema potrebe da me spustas, nisam savrsena - stoga, ne moras da se osecas ugrozeno...
Po meni, pojam "trep - trep" se vezuje za sarmiranje neke osobe da bi ti ucinio nesto sto drugacije ne bi.
I nije vezano za lenstine, prenamaganje, kukumavcenje, kerebecenje i glumljenje staklene princeze.
Vi sve strpaste u isti kos.
Trep-trep je u prevodu - kad je potrebno, pucam iz svih oruzja...
Mislim, svako se snalazi kad i kako moze![]()

trep-trep fazu. I bila fascinirana lakocom subjektivne transformacije muskaraca u dominantne sjajne muzake zastitnike, gotovo zaljubljene u taj svoj lazni lik u ogledalu.Imala sam jednu experimentalnutrep-trep fazu. I bila fascinirana lakocom subjektivne transformacije muskaraca u dominantne sjajne muzake zastitnike, gotovo zaljubljene u taj svoj lazni lik u ogledalu.
)))fenomenalno zapazanje..
malo je muskaraca imunih na laskanje i treptanje..cak i oni najinteligentiji reaguju sujetom, i padaju na tu, tako ociglednu, manipulaciju.
bilo mi je potpuno fascinantno da posmatram kako covek moje (meni ocigledno) zahebavanje o tome kako se pored njega osecam zasticeno, prihvata mrtav ozbiljan..
u realu, bio je verovatno najveci salabajzer koji hoda. no, nije to o sebi mislio. moje laskanje je shvatio ozbiljno jer je njegov egoizam toliko ogroman da nije sposoban da sebe sagleda ni toliko da vidi da se zajebavam)))
s druge strane, ljudi koji su sposobni da zbilja nesto daju, obicno imaju tu skromnost u sebi koja ih sprecava da se loze na hvale bilo koje vrste, pa cak i ozbiljan kompliment primaju sa rezervom..
sto ce reci, kao zakljucak, da talibani koji se loze na treptanje, i zasluzuju da budu izmanipulisani..