ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Zašto bi u slučaju treptanja bilo ili-ili? Mogu da teglim ceger sa pijace, umem i da odradim sitne popravke po kući, savršeno sam sposobna da egzistiram sama bez tuđe pomoći ali ako već imam muškog primerka (duplo težeg i većeg) u kući čemu sve? Debilno bi bilo da pored cipova ja nosim bilo šta teže od kilogram. Debilno bi bilo i da teglim merdevine da menjam sijalice. Za šta njega gajim?
Uz to, muškarci vole da osete da su potrebni, važni, neophodni. I zato kad mi je neophodna pomoć, trepnem "Ti si veliki, snažan, i jedino ti možeš da pomeriš nameštaj u sobi a da ne ogrebeš pod, trep, trep.". Odem skuvam mu kafu, donesem pivo ili sok, kad obavi posao dobije ručak i vuk siti, ovce igraju tango
Uz to, muškarci vole da osete da su potrebni, važni, neophodni. I zato kad mi je neophodna pomoć, trepnem "Ti si veliki, snažan, i jedino ti možeš da pomeriš nameštaj u sobi a da ne ogrebeš pod, trep, trep.". Odem skuvam mu kafu, donesem pivo ili sok, kad obavi posao dobije ručak i vuk siti, ovce igraju tango

Poslednja izmena: