trep-trep

A zašto se treptanje podrazumeva u svakoj situaciji kad ti je potrebna pomoć?
Ebt, što moram da trepćem ako ne mogu da otvorim teglu? Kad treba pomeriti kauč ili sanduk sa devojačkom spremom :mrgreen: ?

To sa teglom se valjda završava tako što poturiš dotičnu dotičnom pod nos i kažeš "Aj mi otvori ovo", a sve i da ga formulišeš kao pitanje "Hoćeš da mi otvoriš...?" to je samo stvar finog izražavanja. On to ionako uradi ne skidajući pogled sa tv-a.
Mislim, stvarno do q ako muškarca sa kojim živiš treba da istinski moliš ili manipulišeš treptanjem da ti otvori šugavu teglu.

A zašto se treptanje podrazumeva u svakoj situaciji kad ti je potrebna pomoć?
Ebt, što moram da trepćem ako ne mogu da otvorim teglu? Kad treba pomeriti kauč ili sanduk sa devojačkom spremom :mrgreen: ?

To sa teglom se valjda završava tako što poturiš dotičnu dotičnom pod nos i kažeš "Aj mi otvori ovo", a sve i da ga formulišeš kao pitanje "Hoćeš da mi otvoriš...?" to je samo stvar finog izražavanja. On to ionako uradi ne skidajući pogled sa tv-a.
Mislim, stvarno do q ako muškarca sa kojim živiš treba da istinski moliš ili manipulišeš treptanjem da ti otvori šugavu teglu.
Pa sve je stvar stila... umesto da kazem "hoces da mi otvoris?", ja kazem "trep-trep" i ne trepnem. :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

I moja sestra isto ovako, i za sve ove godine ona je mala... i što je najgore, ja je doživljavam kao malu, jer je mlađa 5 godina od mene, pa je sve štedim, i kao, možda će nešto loše uraditi pa bolje da to ja odradim... i meni se čini da nije nikako problem u tim njanjavim ženama, već okolini, okolina ih razmazi... jer ova moja ljenčuga je sve sem njanjava... u stanju je u ponoć da ode na drugi kraj grada da bi se vidjela sa društvom, ali eto, ja je štedim plaćanja računa da ne bi nešto pogrešno uradila... znači, ja sam kriva... tako je isto starija sestra ponekad meni titrala, npr. kada putujemo pa vučemo one torbetine, ona uvijek uzme veću, kao, jača je... a ne da nije jača, i ja to znam, a opet je pustim, ipak je starija:roll:
Tako i dobra drugarica... ma ni nokte ne zna da nalakira... i ona samo kaže da su joj se iskrzali, a mi lakiramo... pa kada su ovce za šišanje:roll:

Ja zavjese nikada nisam okačila... skinem, operem i dam momku da kači... neka, neka se uče da rade. Tako je tata mene uplitao u sve poslove koji su se obavljali po kući... ako treba da se nešto sklopi, da se kreči, gletuje... pa ljeti na selu malo da se nešto kopa, majstoriše, kada je kosidba muškarci će da pokose, moje je samo da to sitno pograbuljam, saaatima da 'sitno' grabuljam ... sve lijepo ravnopravno... jesam ja žensko, ali žilavo žensko... posle se čujem sa drugaricama, one u hladu pijuckaju linuladu, a ja sa žuljevima po rukama... dođem sa sela, one bijele kao sir, a sa seljačkim rumenilom... beži, bre, ne pada mi više na pamet.
Za svaki ozbiljan fizički posao- tu je muškarac.
Ako ne zna da radi, zaista nije teško da nauči.
Te priče koje 'super žene' kao moja mama pokušavaju da mi nametnu više ne pale... mogu ja sve sama, sve znam... to samo ubije ženu u ženi, a muškarca nauči da pored sebe ima tovarnog magarca a ne ženu.

Ja bi svoju babu nokautirao kad bi znao da razmislja na ovakav nacin o meni. Cuj ona da govori meni da se ucim. Nek mamu svoju uci ;)

Trepćem isključivo i samo u cilju bržeg završavanja posla... u banci, opštini, sudu... i to ne radim voljno, već mi je muka svaki put čekati nesposobne persone...

Mužu ne trepćem, niti se umiljavam, već tražim ako mi nešto treba... :D

P.S. Inače sam fizički totalno ne spremna... i ne mogu podići ništa teže od 5 kg... i to me ponekad ljuti, al šta sad...
A ova tema me podseti, kad smo prošlo leto moje 2 drugarice i ja brale kajsije... :lol:
Nabrale puno bure od 80 litara i dve gajbe, i kao idemo dole da ga prebacimo u veliko bure, pa ćemo se vratiti... i ja onako u zaletu, uhvatim ono bure za ručku, a ono se ne pomera, ni makac... njih dve se nasmejale, kažu ponesi ti ove dve gajbe, mi ćemo bure... i krenusmo mi dole... posle 20-30 metara, meni srce da iskoči, vičem im da stanu(njih dve idu ispred mene :rumenko: )... one zastale, a ja u letu spustila one dve gajbe na bure, mislila sam umreti...:rumenko::rumenko::rumenko:
Zaebavale su me čitav dan...:lol::lol::lol:

Poslednja izmena:
to sam uradila par pta momaku iz zahebancije kad mi se nije dalo ustati iz kreveta po casu vode ili sl.

inace nikad ne trepcem drugim ljudima zbog necega..

ako me odbiju a meni je bas bitno, pokusam ih zamoliti i objasniti da mi je bitno/hitno/neophodno..

ako se radi o fizickim polsovima radim dok mogu kad ne mogu zovem tatu, brata, druga, komsiju.. najnormalnije ih zamolim "mozete li mi pomoci da premjestim to i to, nemam snage.."

trepatanje nepoznatim muskarcima je isto kao pokazati sise, majke mi. fuj!

Poslednja izmena:
to sam uradila par pta momaku iz zahebancije kad mi se nije dalo ustati iz kreveta po casu vode ili sl.

ako me odbiju a meni je bas bitno, pokusam ih zamoliti i objasniti da mi je bitno/hitno/neophodno..

Nije problem doneti i prineti milion puta. 6 miliona. I tako svaki dan. Problem je u stavu ove gore pametnice.

Zenstvenije je trepnuti koji put nego reci "treba mi jak... ne mora biti narocito pametan". :P

Kad mi na poslu nešto treba da se tegli, ja se obično zezam sa momcima iz proizvodnje "treba mi jedan lep i pametan da mi nešto pomogne"...Prvi put su se zaleteli "Evo ja, evo ja, evo ja!!!", "Ajde časkom da mi istovariš ovog tamića" :lol: Sad se već ne daju prevariti, ali pomognu kad god zatreba, sve smejući se "Al' nas zaeba onda, kad se nismo potukli" :D

e al tako pazis kako ces pitati ;)

ja sam radila neki projekat ovaj semestrar..
nisam bila na predavanju pa mi je asistent to navrat na nos objasnio sled cas u 5 min..

znaci ne skonta ga nista iako mi je sve to ponovio mailom..

onda sam nazvala kolegu i kroz krokodilske suze mu rekla sa nemam pojma sta trebam raditi i zamolila ga da mi pomogne:lol:

na kraju smo izvukli 8:)

ne razumijem zasto ne zamolilti nekoga najiskrenije neko mu treptati ko "pero laka..."

ako se radi o fizickim polsovima radim dok mogu kad ne mogu zovem tatu, brata, druga, komsiju.. najnormalnije ih zamolim "mozete li mi pomoci da premjestim to i to, nemam snage.."

:lol: :eek:
Ni u banci,redu, kod lekara/zubara (nebitno gde) cak ni cika policajcu ako hoce da ti napise kaznu?

e al tako pazis kako ces pitati ;)

ja sam radila neki projekat ovaj semestrar..
nisam bila na predavanju pa mi je asistent to navrat na nos objasnio sled cas u 5 min..

znaci ne skonta ga nista iako mi je sve to ponovio mailom..

onda sam nazvala kolegu i kroz krokodilske suze mu rekla sa nemam pojma sta trebam raditi i zamolila ga da mi pomogne:lol:

na kraju smo izvukli 8:)

ne razumijem zasto ne zamolilti nekoga najiskrenije neko mu treptati ko "pero laka..."

Jedan od nacina na koga nekoga nesto pitas ili zamolis je treptanje. Ili vi bas bukvalno mislite na treptanje??

p.s. sta su tek onda krokodilske suze?

Back